kardeşim beni delirtti!!

ben şeye takılıyorum......bu msn ve diger nette girelen yerlerin şifreleri öyle kolaymı ele geçiriliyorki
her kızan msn yi yada başka bir şeyi hemen sahipleniyor anlamıyorum.

Hakikaten he... ben de hep merak etmişimdir. :uhm:
O şifreler nasıl hemen kırılır, mailler kontrol edilir...ben de hiç algılayamıyorum bu işin sırrı nedir.

Canım forma geri geldi mi?yıkanınca anılar silinmez merak etme..
Fakat kardeşini ciddi ve sakince uyarabilirsin..O Daha çok toy,aslında sende..
En kötü sıkıntın bu kadar olsun canım..Sağlık olsun..

Hakikaten he... ben de hep merak etmişimdir. :uhm:
O şifreler nasıl hemen kırılır, mailler kontrol edilir...ben de hiç algılayamıyorum bu işin sırrı nedir.

monam...eşine sevgilisine kızıyor......ya ******** şifresini yada başka sitelerde üyeliklerini msn şifrelerini çözüp kimle ne konuşup ne yaptıgını ögreniyorlar.....
nasıl yapıyorlar anlamıyorum valla.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar bugün onla karşılaşmamak için eve geç geliyim dedim karşılaştık mecbur asansörde falan,

forma adamın umru değil,ben dün kıyameti kopardım bağırmaktan sesim kısıldı,forma hala ortada yok,sakince konuştum ''amaan alt tarafı bi forma'' dedi,

sen nasıl formanı arkadaşına verirsin dedim, ''o herhangi biri değil benim kardeşim'' diyo,''he tabi otomatikmen bende onun ablası oluyorum ve giyebiliyor öylemi?'' dedim,güldü eğlendi benimle resmen.

kızıp bağırmadım laf sokmadım çünkü anlamaz,onu adam edecek bir ders vermem gerek,göze göz dişe diş durumu yani,

adresi yıllardır var küçükken ben açmıştım ona gizli soru posta kodu falan onları biliyorum,ama almış tekrar adresini heralde alternatif adresinden buldu,ve bir daha almam imkansız bilgilerini değiştirecektir.

onu utandırmak rezil etmek istiyorum bir fikriniz varmı

kızlar bugün onla karşılaşmamak için eve geç geliyim dedim karşılaştık mecbur asansörde falan,

forma adamın umru değil,ben dün kıyameti kopardım bağırmaktan sesim kısıldı,forma hala ortada yok,sakince konuştum ''amaan alt tarafı bi forma'' dedi,

sen nasıl formanı arkadaşına verirsin dedim, ''o herhangi biri değil benim kardeşim'' diyo,''he tabi otomatikmen bende onun ablası oluyorum ve giyebiliyor öylemi?'' dedim,güldü eğlendi benimle resmen.

kızıp bağırmadım laf sokmadım çünkü anlamaz,onu adam edecek bir ders vermem gerek,göze göz dişe diş durumu yani,

adresi yıllardır var küçükken ben açmıştım ona gizli soru posta kodu falan onları biliyorum,ama almış tekrar adresini heralde alternatif adresinden buldu,ve bir daha almam imkansız bilgilerini değiştirecektir.

onu utandırmak rezil etmek istiyorum bir fikriniz varmı

bu kadar da,büyütmeyin olayı..
resmen kan davası haline getiriyorsunuz.
yaptığı yanlışı anlamıyorsa,anne yada babanıza söyleyin,onlar konuşsun bir.. hatasını söylesinler...
onları dinleyecektir

ben olsam bi makas alıp gardrobunda ne varsa parça pinçik etmiştim. ne vurdumduymaz bu böle, daha çok okur bu senin canına. ayıp ayıp.

en güzeli alıp kardeşini karşına ona duygularını aç. senin eşyalarının senin için değerli olduğunu anılarına sahip çıkan onları koruyan bir yapın olduğunu ve kardeşinin bu yaptığının seni ne kadar üzdüğünü öfkelendirdiğini anlat. dişe diş kana kan intikam olabilir ama en güzeli gerçekten iletişim kurup birbirini anlayabilmektir.. bunu dene en doğru ve en sağlam olan yol bu..

[/COLOR]

bu kadar da,büyütmeyin olayı..
resmen kan davası haline getiriyorsunuz.
yaptığı yanlışı anlamıyorsa,anne yada babanıza söyleyin,onlar konuşsun bir.. hatasını söylesinler...
onları dinleyecektir

evde bir tek benden çekiniyor,anneme babama tavrını siz düşünün.müthiş umursamaz bir çocuk,liseye yeni başladı ve büyük ihtimal sınıfta kalacak,okulda bira içmekten disiplin cezası da var,ayrıca babamın ona doğum gününde aldığı 300 liralık saati,yanında para olmadığı için 10 liraya birine satan biri,yani çok garip bir kişilik,psikologlar mutlaka incelemeli.

otoritemi sağlamam lazım,yoksa çok biner tepeme,annem babam yazık yalvarıyorlar bu çocuğu adam et diye,ne yapıcam bilmiyorum :gitme:

bu forma olayıda tavırlarını değiştirmem için bir fırsat,mutlaka birşeyler düşünmeliyim...

en güzeli alıp kardeşini karşına ona duygularını aç. senin eşyalarının senin için değerli olduğunu anılarına sahip çıkan onları koruyan bir yapın olduğunu ve kardeşinin bu yaptığının seni ne kadar üzdüğünü öfkelendirdiğini anlat. dişe diş kana kan intikam olabilir ama en güzeli gerçekten iletişim kurup birbirini anlayabilmektir.. bunu dene en doğru ve en sağlam olan yol bu..

bu kaçıncı konuşma bilemezsin canım,artık o kadar sıradanlaştı ki 10 yaşındaki kardeşlerim alıp onu karşısına konuşuyor ''abi yapma yazık annem babam ablam çok emek veriyor sana neden onları utandırıyorsun'' diye,bu kaçıncı psikolog hatırlamıyorum,okuldaki rehber hocalarıyla kanka olduk zaten.

anca elinden telefonunu bişeyini alıyosun,bi ceza yasak kural koyuyosun,bikaç gün uslanıyor

o zaman bi atalarımızın yöntemi kalıyo geriye nickdaş. turkbayragi

şiddet ii bişi değil ama seninkini benim burdan dövesim geldi kusura bakma. :oklava:

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı KÖTEKTıR diyorum ben. :mymeka:

o zaman bi atalarımızın yöntemi kalıyo geriye nickdaş. turkbayragi

şiddet ii bişi değil ama seninkini benim burdan dövesim geldi kusura bakma. :oklava:

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı KÖTEKTİR diyorum ben. :mymeka:

sorma nickdaş dün kendime hakim olamayacağımdan korktum odama kapattım kendimi,koca çocuk sakalı çıktı ayıp yani ki becerememde,

bi kere babam bi cümle kurdu laf soktu,''ben o kadar kolej parasını eşeğe versem profesör olur'' falan demişti,bu da babama bir cevap verdiki sorma,resmen ''sen enayisin o kadar para boşa verdin'' demek istedi,o kadar rahat korkusuz, ki babam höt dese biz 4 kardeş+annem koltuk köşelerine sinerizakannehir

babam tokat attı o cevaptan sonra ki çok haklıydı,sinirli olduğunu bile bile dalga geçti adamla damarına bastı,bi tokat yiyincede evi terketti.

ben memlekete(doğuya) yollayın bir sene çalıştırın okulun değerini anlasın sonra geri döner diyorum,bizimkiler büsbütün onu kaybetmekten korkuyor ve kıyamıyor.

aslında ben de kıyamıyorum çünkü hırçın bir çocuk değil küfür etmez,vurmaz kırmaz itmez,çok şirin eğlenceli biri ama sorumsuz malesef,eskiden kız gibi her lafımıza alınır ağlardı,şimdi biz ağlıyoruz o üstüne alınmıyor:1closedeyes:

ya alakasız olucak ama msnini arkadaşlık sitelerindeki profilini nasıl ele gecirdinz? bilmiyorumkismile

bence senini önceden beri biriktirdigin bir kızgınlıgın bir kinin varmış bu forma meselesi bardagı taşırmış bunuda kullanarak kardeşine kini nefretni kusup intikam almaya kalkmısın yada yapıyorsun..

yani bu kadarda büyütülecek bagırıp sesi kısılacak kadarda bir durum yok.bence

sende onun bi eşyasını ver birine ancak ozaman geçer sinirin.boshayallersmile

sorma nickdaş dün kendime hakim olamayacağımdan korktum odama kapattım kendimi,koca çocuk sakalı çıktı ayıp yani ki becerememde,

bi kere babam bi cümle kurdu laf soktu,''ben o kadar kolej parasını eşeğe versem profesör olur'' falan demişti,bu da babama bir cevap verdiki sorma,resmen ''sen enayisin o kadar para boşa verdin'' demek istedi,o kadar rahat korkusuz, ki babam höt dese biz 4 kardeş+annem koltuk köşelerine sinerizakannehir

babam tokat attı o cevaptan sonra ki çok haklıydı,sinirli olduğunu bile bile dalga geçti adamla damarına bastı,bi tokat yiyincede evi terketti.

ben memlekete(doğuya) yollayın bir sene çalıştırın okulun değerini anlasın sonra geri döner diyorum,bizimkiler büsbütün onu kaybetmekten korkuyor ve kıyamıyor.

aslında ben de kıyamıyorum çünkü hırçın bir çocuk değil küfür etmez,vurmaz kırmaz itmez,çok şirin eğlenceli biri ama sorumsuz malesef,eskiden kız gibi her lafımıza alınır ağlardı,şimdi biz ağlıyoruz o üstüne alınmıyor:1closedeyes:

nikdaşcan, bu babanın kardeşine söylediğinin benzerini ben babamdan bi ara çok duyuyodum da, sana bişi diyimmi o laf çok gurur incitici bişi. ben de ünide okulu baya bi uzattıydım ondan sürekli halamın amcamın yanında derdi babam da. bende kardeş olmadığı için onlara diyodu, kuzenlerimin olduğu ortamda. senin baban da kardeşlerinin yanında kardeşini rencide etmiş. yaşıtlarının yanında bunun yapılması çok ağır hakaret.. söyleyen can ciğeri babası diceksin belki ama o daha çok koyuyo, hele de kendi yaşıtın akrabaların veya kardeşlerinin yanında. bi de yaşı çok ufak bu laf için ya. ben 23ümde işitirdim ağırıma giderdi, 15 yaşındaki delikanlının ne kadar gururu kırılır düşünsene. bi de bu tekrarlanıyosa daha da fena. ben şimdi anlar gibi oldum kardeşinin derdini. ailede sevildiğini sayıldığını görmeye ihtiyacı var gibi geldi bana.

bence senini önceden beri biriktirdigin bir kızgınlıgın bir kinin varmış bu forma meselesi bardagı taşırmış bunuda kullanarak kardeşine kini nefretni kusup intikam almaya kalkmısın yada yapıyorsun..

yani bu kadarda büyütülecek bagırıp sesi kısılacak kadarda bir durum yok.bence

evet kızgınlığım var ama kin nefret söz konusu olamaz o benim kardeşim,intikam da değil konuşmaktan anlamadığı için birşeyler yaparak onu durdurabileceğimi yada adam edeceğimi düşünüyorum

evet kızgınlığım var ama kin nefret söz konusu olamaz o benim kardeşim,intikam da değil konuşmaktan anlamadığı için birşeyler yaparak onu durdurabileceğimi yada adam edeceğimi düşünüyorum

maç geldi geçti haftası olmak üzere...kardeşiniz dogru yapmamış ama bu kadarda uzatmayın sonuçta kardeş ve et tırnaksınız....
unutun evet konuşun anlamıyorsada ne kadar konuşursanızda anlamaz o yüzden boşverin.

Back
X