• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim bizden habersiz evleniyomus

Çalan çırpan ahlaksiz kendi bedenini satan ahlaksiz değil. Yorumunuza inanamiorm gerçekten. Para karşılığı kendini satan bi insanı ne olarak adlandiralm ? Namusuyla para kazanma diye bişey biliosnz sanırım. Kolay yoldan ^ yattığı yerden para kazanmayi^ tercih etmiş kendini satıyor ne diyelm ticaretmi yapıyor desek:)
Tabi canim. Zevkine satıyor cunku kendi bedenini degil mi hepsi. Kolay yoldan para kazanmak ve hayat kadinligi... pes...

Tabi canim. Zevkine satıyor cunku kendi bedenini degil mi hepsi. Kolay yoldan para kazanmak ve hayat kadinligi... pes...
Nerden biliyosunuz zorlandirildiklarini? Ha bende bilmiorm ne durumda kendilerini satıyorlar fakat şu zamanda bu işin zorla yaptrldgnada inanmiorm açıkçası. Bide gerçekten merak ettim bu işi zevkine yapanlar illaki var %80 kolay yoldan kazanmak için yapiosa %20 zorla calistrilio diyelim. O %80 lik kısma ne demeli nasl adlandrmalyz? Az önce bi arkdasada o kadına giden adam ahlaksız kadın ahlaksız deil demissinzde.

bu konu aklıma komsumu getırdı
2 cocugu olan bosanmıs bır komsum var cok severım kendısını sanırım gordugum en guzel kadınlardan bırıdır genc kız gıbı ıkı cocuk annesı demezsınız bankacı becerıklı eglencelı masallahı var yanı

neyse bır muhabbet oldu esınden neden ayrıldıgı konusu acıldı . neden ayrıldıgını anlatayım. bır arkadas grupları varmıs esler sevgılıler cıft seklınde. onlardan bırı sevgılı cıft . komsumun esıne demıskı yanımdakı kız evlenecegım bırı degıl adı kotu anılan bırı . buda gelmıs komsuma soylemıs karıcım bılıyormusun bugun arkadasım bana yanımdakı sevgılım ahlaksız bır kadın dedı bunlarla gorusmeyelım uzak duralım seklınde

komsum dıyorkı huylandık kadının bır kotulugunu gormemıstım ama sırf yanındakınden dolayı halıyle gorusmeyı kestık . sonra ogrendım kı meger benım esım o kızla bırlıkteymıs ! suan da da evlıler cocukları var dedı

hayatımın şokunu yasadım

dusunsenıze esınız gelıyor bılıyormusun bızım x ın sevgılısı fahişeymıs x kendısı soyluyor dıyor sonra bı ogrenıyorsunuz fahıse dedıgı kısıyle esınız bırlıkte bosanıyorsunuz ve hemen evlenıyorlar

Ayrıca bu durumda çalanı da düşünmeli ya ailesi hirsizlik için zorluosa ? Ee buda ahlaksızlık deil bu durumda sonuçta kmse zevk için hırsızlık yapmaz.

Nerden biliyosunuz zorlandirildiklarini? Ha bende bilmiorm ne durumda kendilerini satıyorlar fakat şu zamanda bu işin zorla yaptrldgnada inanmiorm açıkçası. Bide gerçekten merak ettim bu işi zevkine yapanlar illaki var %80 kolay yoldan kazanmak için yapiosa %20 zorla calistrilio diyelim. O %80 lik kısma ne demeli nasl adlandrmalyz? Az önce bi arkdasada o kadına giden adam ahlaksız kadın ahlaksız deil demissinzde.
Evli adamin esini aldatmasi ahlaksizliktir dedim. Bu akdina giden ahlaksiz demedim. Yani rvli adam esini 3. Bir cok namuslu!biriyle aldatsada ahlaksizdir bana gore. Ayrica zevkine calisan hayat kadini emin olun yok.
Ayrıca bu durumda çalanı da düşünmeli ya ailesi hirsizlik için zorluosa ? Ee buda ahlaksızlık deil bu durumda sonuçta kmse zevk için hırsızlık yapmaz.
Calan kisi zarar caldigina verir. Hayat kadini zarari kendisine verir. Gerisi beni baglamaz. Isteyen ruhunu satar isteyen bedenini satar isteyen limon satar isteyen karpuz satar. Beni hic alakadar etmez. Birde mumkunse daha fazla bu konuda bana mesaj yazmayin. Konusunu sabote etmeyelim konu sahibinin.

Evli adamin esini aldatmasi ahlaksizliktir dedim. Bu akdina giden ahlaksiz demedim. Yani rvli adam esini 3. Bir cok namuslu!biriyle aldatsada ahlaksizdir bana gore. Ayrica zevkine calisan hayat kadini emin olun yok.

Calan kisi zarar caldigina verir. Hayat kadini zarari kendisine verir. Gerisi beni baglamaz. Isteyen ruhunu satar isteyen bedenini satar isteyen limon satar isteyen karpuz satar. Beni hic alakadar etmez. Birde mumkunse daha fazla bu konuda bana mesaj yazmayin. Konusunu sabote etmeyelim konu sahibinin.
Evet yazmicam zaten bu son çünkü sizi anlayamiorm :) iyi geceler

Allah korusun ya. Ne insanlar ne hikayeler var. İnsan haline şükrediyor.
Kardeşinizin yolu yol olmadığı gibi sizi yaklaştırmıyorda. Dua’dan başka çare görünmüyor. İnşallah akıllanır ve yol yakınken gözleri açılır.

Back
X