Kardesim bizden habersiz evleniyomus

Kadin neticede kendi bedenini satiyor. Calsa cirpsa ahlaksiz derdim ama bu durumda demem. Kendi bilir. Dahasi 30 yasinda adam. Aga düşecek yasi gecmis. Ustelik mustakbel esi ile atom fuzyonu konferansinda tanismamistir sanirim. Demek ki daha once kiralamis kadini tanismislar. Bunu dusunmemistin sanirim.
Karma is a b.h diye bir laf vardir ya gonul eglendirdigi kiza gonlunu kaptirmis. Bizim dilimizde allah carpmis da denebilir. Allah mesut etsin bundan sonra :)

eee kız ahlaksızlıkla para kazanıyorsa kardeşiniz ne oluyor bu durumda?
o şekil kızla işi olanın da ahlakla işi olur mu?
ama biziiim çoook ahlaklı erkek aileleri ahlakı sadece kadına has zannettiği için işine gelmez bunlar.
yazık yazık.
ağına düşürmüştür elin kızı tabii.
yoksa kardeşinin ne işi olur öyleee....
Nereden cikardiniz ahlakin sadece kadina ait oldugunu dusundugumuzu kaldiki biz kardesmze zaten bastan sakin boyle bisey yapma evlenmiceksen gorusme demistk egitimci bi aileyiz hakkimzda bilip bilmeden yorum yapmayin.camur atmayin tanimadgnz insanlara karsi

Nereden cikardiniz ahlakin sadece kadina ait oldugunu dusundugumuzu kaldiki biz kardesmze zaten bastan sakin boyle bisey yapma evlenmiceksen gorusme demistk egitimci bi aileyiz hakkimzda bilip bilmeden yorum yapmayin.camur atmayin tanimadgnz insanlara karsi

sabahtan beri elin kızının ne ahlaksızlığı bıraktın ne bişeyini.
kardeşin bu tiplerle takılıyorsa meyli varmış demek ki. olay bu.
düzgün yetişmiş erkeğin işi olur mu öyle kişilerle..

İnsanları görmediğiniz bir suçla suçlamayın.
Milletin ağzı torba değil ki büzesin,belki iftiradır.
Ayrıca böyle birşey varsa da kardeşine de ahlaksız demen gerekir. Düzgün ahlaklı birinin o tarz insanlarla işi olmaz.

Hanimlar karistrdgnz bi durum var ben kardesmi onaylamadm bastan zaten kimseye evlenmiceksen umut verme dedm ailemde dedi.oda zaten bu b

Amin cok sagolun.inanin cok saskiniz hic begenmedgi ahlakszliklarini ese dosta hatta bize anlattgi insani aliyo bide en zorumuza gden hepimiz egitimci bi aileyiz en annem babam ogretmen ennguzel sekilde yetistrmeye calistilar

iyide ailenizin ne dediğinin bir önemi yok ki.
kazık kadar adam seçimini yapmış.
aileniz söylemiş dinlememiş bunun ailenizle yada sizle bir ilgisi yok.

Sizi yaralayan ne bu konuda neden bu kadar savunucu oldunuz tanimadgnz kisiyi.arti benide tanimiyosunuz nasil benm hakkimda bilio bilmeden yorum yapiyosunuz peki

iyide ailenizin ne dediğinin bir önemi yok ki.
kazık kadar adam seçimini yapmış.
aileniz söylemiş dinlememiş bunun ailenizle yada sizle bir ilgisi yok.
Canm burda bana saldiran olduda ondan o laflari yazdim.sonucta ben en bastan kardesmi uyardm elimden geleni yaptim nasil beni sucladi hanimefendinin biri anlamadm

Kardesimi suclayabilirsnz lakin beni ve ailemi kimse suclayamaz biz en basindan dogruyu yanlisi anlattik kendisine.annem babam kulturlu insanlar ogretmenler

Canm burda bana saldiran olduda ondan o laflari yazdim.sonucta ben en bastan kardesmi uyardm elimden geleni yaptim nasil beni sucladi hanimefendinin biri anlamadm

suç ve suçlu varsa o sadece kardeşiniz.
evlenmeye layık görmeyip gönül eğlendirme derdine, ilk yorumumda da belirttiğim gibi kazdığı kuyuya düşmüş.
30 yaşındaki adam kendi seçimlerinin sonuçlarını da yaşayıp görecektir.
sizin yapabileceğiniz bir şey yok. saygı duymaktan başka.

suç ve suçlu varsa o sadece kardeşiniz.
evlenmeye layık görmeyip gönül eğlendirme derdine, ilk yorumumda da belirttiğim gibi kazdığı kuyuya düşmüş.
30 yaşındaki adam kendi seçimlerinin sonuçlarını da yaşayıp görecektir.
sizin yapabileceğiniz bir şey yok. saygı duymaktan başka.
Iste bu cvba saygim sonsuz kardesim hatali olabilir cok dogru.ben ve ailem isin isine karistrilirsa buna izin veremem.cunku ailece seviyeli kulturlu insanlara saygisi sonsuz olan bi aileyiz bunu ovunmek icin demiyorum.kaldiki ben kardrsime o kzinda hayali belki evlilik kimseyle evlenmiceksen gorusme diyen benim.ailemde soyledi dinlemedi hata etti .konu acma sebebimde biraz icimi dokmek birazda fikir almak tsk ederm yorumunuz icin

Evlenmeyeceksen görüşme demişsiniz,o da görüşmüş evlenmeye karar vermiş.
Dediğinizi yapmış bir nevi...

Durumunuz zor da yapacak bir şeyiniz Yok.
Kardeşiniz 30 yaşında kazık kadar adam. Kandırıldı gibi bir durumu yok. Ne olduklarını biliyormuş.
Hala biliyor.

Benim burada abla olsam endişe edecegim evlenmesinden ziyade, kendisinin de pis işlere bulaşmış olması...

Evlilik adı altında aynı çatıda olup o ailenin kadınlarını pazarlayabilir.
Yada çiftlerle abuk sabuk fanteziler peşinde koşabilir...

Siz kardeşiniz kandırılmış, masum falan diye umuyorsunuz ama altından daha büyük pislikle karşılaşırsanız şaşırmayın.

bu kızla olduğunu ilk öğrendiğiniz zaman da keşke böyle etekleriniz tutuşup sert bi konuşma yapıp kızı bırakmasını söyleseydiniz keşke .... aman zamanla sıkılır bırakır nasılsa diye düşündünüz heralde .... belki tehtit ediliyordur belkide bu işte para var diye girdi bu kızla bu yola... hic boşa çabalamayın kafasına koymuşsa evlenir koca adam sonuçta

bu kızla olduğunu ilk öğrendiğiniz zaman da keşke böyle etekleriniz tutuşup sert bi konuşma yapıp kızı bırakmasını söyleseydiniz keşke .... aman zamanla sıkılır bırakır nasılsa diye düşündünüz heralde .... belki tehtit ediliyordur belkide bu işte para var diye girdi bu kızla bu yola... hic boşa çabalamayın kafasına koymuşsa evlenir koca adam sonuçta
Konunun hepsini okumadiniz sanirim ilk duydugumuzda zaten konustuk kendisiyle dinlemedi hata etti .zaten o konudada endisemiz yok degil acaba tehdit varmi yada burdaki diger uyenin dedigi gbi kiz hamile mi konustukca neler olabilecegi cikiyo ortaya

Kardeşiniz 30 yaşında kazık kadar adam. Kandırıldı gibi bir durumu yok. Ne olduklarını biliyormuş.
Hala biliyor.

Benim burada abla olsam endişe edecegim evlenmesinden ziyade, kendisinin de pis işlere bulaşmış olması...

Siz kardeşiniz kandırılmış, masum falan diye umuyorsunuz ama altından daha büyük pislikle karşılaşırsanız şaşırmayın.
Endiselerimiz cok zaten konustukca bi cok sey geliyo aklimiza.ben evlilik konusunda nasil kandirildi acaba diyorum yani tehdit olabilir hamilelik olabilir akil akildan s

Hala biliyor.

Endiseliyiz acikcasi isin icinde tehdit varmi yada baska kotu isler varmi bilmiyoruz yada uyenin dedigi gbi hamilelik varmi?buraya yazma nedenim akil akildan ustundur sizlerden fikir aliyorum

Konunun hepsini okumadiniz sanirim ilk duydugumuzda zaten konustuk kendisiyle dinlemedi hata etti .zaten o konudada endisemiz yok degil acaba tehdit varmi yada burdaki diger uyenin dedigi gbi kiz hamile mi konustukca neler olabilecegi cikiyo ortaya
Dediğin gibi bir kadınsa hamilelik onun için sorun değildir .daha önceden tecrübe edilmiş ve icabına bakilmistir. Neden böyle bi sebepten evlilik

Belki kardeşin de para karşılığı beraber olmuş ve sonrasında aşık olmuştur nerden biliyorsun tuzağa dusurduklerini. Mahalle dedikodusuyla olacak işler değil bunlar .gidip gözünle gormediysen insanları zan altında birakma
Keske mahalle dedikodusu olsaydi cok isterdm biliyomusun.lakin kizin bu sebeple gorusmedikleri akrabalari bile anlatti malesef keske sadece dedikodu olsaydi:(

Dediğin gibi bir kadınsa hamilelik onun için sorun değildir .daha önceden tecrübe edilmiş ve icabına bakilmistir. Neden böyle bi sebepten evlilik
Iste akil akildan ustundur kk uyelerine soruyorum ki neler olabilecegi neden boyke bi evlilik yapmak istedgni anlamaya calisiyoruz

Keske mahalle dedikodusu olsaydi cok isterdm biliyomusun.lakin kizin bu sebeple gorusmedikleri akrabalari bile anlatti malesef keske sadece dedikodu olsaydi:KK43:
Ben akrabaya da güvenmem .çok bilmek istiyorsan gözünle gör kimseye inanma .çok aşağılayıcı bir itham bahsi geçen kişiler için .

Back
X