- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi kalinkaselin
kızlar ben bir buçuk aylık evliyim iki aya yaklaştı nerdeyse kızkardeşim üni. öğrencisi bana abla sana gelip sende kalıcam denize falan gircem ordanda okula gitcem dedi tamam okey dedim gel tabi kardeşim memlekette ailemle kalıyo yani bana 12 saat falan uzakta annem kızım gitme falan yeni evliler demiş yok gitcem demiş gelsinde zaten sorun diil sizden yardım istediğim asıl nokta şuki: kızkardeşim 19 yaşında ve çok çok zor bi kız hemen alınır küser surat yapar herkes etrafında pervane olsun ister yani gelince yine aynı kaprisler kalkıp suyunu almaya bile üşenir bekarken bana geldinde kahvaltısını hazırlayıp yatanın kenarına bırakırdım yer geri koyardı akşam işten gelir yemek hazırlayıp çarırdım yoksa yemiyo yanıma geldiği içinde yemezse bişe içime sinmiyo neyse bunlar sorun diil benim için ama bunları eşimin yanında yapmasını istemiorum konuşsam sen onu benden daha çok seviosun değiştin sen evlendin tripleirne girer bide bana telde geldimde erkanla yatamazsınız seninle yatak odasında ben yatcam o salonda yatcak alıncsak bir sürü şeyim var herşeiyi sana aldırcam zaten bişe yapmadın didi haklımı evet evlencektim ve hakkaten durumum çok sıkısıktı pek bişe alamadım ama aldıklarını markalı ister yada abartır napcam ben bu kızla nasıl davrancam annemd eo zor bi çocuk die üstüne ttitriyo ence tam sopalık 19 yaşında bi genç kıza hiç yakışmıyo yaptıkları ama yanıma gelio bir ay kalcak ben nasıl davranim eşimin tanıdıklarından biri su an gelsekıyameti kpparırıdım biz daha yeni evliyiz ne işi var die ama kardeşim yani istememzlik diil sorun böyle tuhaf davranışları napcam ben yardım edin bi akıl verin!!!!