kardeşim bize geliyor, bir akıl verin:)

Benim kardeşim "seninle yatak odasında biz yatıcaz" deseydi bir dakka daha düşünmeden ona gelmemesini söylerdim. bahsettiğimiz kişi çocuk değil çünkü 19 yaşında bir genç kız ve söyledkleri hiç hoş değil gerçekten. ben çekemezdim açıkçası.

konuyu baştan sona okudumda benim böyle kardeşim olsa çok harbiyim direk döverdim ablalıgımı gösterir tavrımı koyardımki bi defa ailem beni zor duruma koydu eşimin yanında basıp gittiler ondan beride mesafe var.ailemle aramı açacak isterse gözüm olsun haksızsa o benim gözümde çok küçülür ve alınacaksa alınsın tavrımı belli ederim ben.nerde nasıl davranacagını bilmesi ve seni mahcup etmemesi gerekiyor.

BEN SANA BIR AKIL VEREYIMMI AGZINI BURNUNU KIRARDIM BUNE LAN TAM SOPALIK VALLAYA
ŞIMARIK ŞIMARIK BENCE MESAFENI KORU ARADAKI YOKSA SENIN YENI HAYATINA ASLA ALIŞAMIYCAK BU KIZ YAKINDA ORT5ANIZDADA YATIYIM DERSE ŞAŞIRMAYIN BENCE DETAYLI ANLT BENDE 16 YAŞIMDAYDIM ABLAM EVLENIRKEN TAAAAAAA KI KINA GECESINE KADAR BERABER AYNI YATAKTA UYUDUK ABLAMLA BIZ EVLENINCE ÇOK ÜZÜLDÜMDÜ SİZE GELMEM BANANE SEN ARTIK BENLE UYUMUYCAKSIN DEDIM :) ODA BANA DEDİKİ YOK BACIM HAFTA SONLARI BENDESIN 2 GÜN BERABER UYURUZ DEDİ
GİTTİM BAKTIMKI O KOCASIYLA ALIŞMIŞ UYUMAYA SONUÇTA ENİŞTEYIDE BAŞKA ODAYA ATMAYI ACIDIM :)ÖLE ALIŞTIM ÖLEDE KALDI BELKI KARDEŞİNDE EVE GELINCE ÖLE OLMAZ DICEM AMA ÖLE GÖRÜNMÜYO GİBİ AMA BELLIDE OLMAZ BENDE ŞIMARIKTIM NE OLDU .d:d:d:d

vallahi sabrınıza şaşırdım canımdan çok sevdiğim iki çocuğum var ama bu kaprisleri yapsa çok ciddi yaptırımlar uygulardım :20: hayatı boyunca bu şekilde kaprislerini devam ettiremez ( ederse de koca bir yalnızlık çemberi içinde yaşar ) bu arada empati kurmanızı ve kendi ailenize verdiğiniz tavizleri eşinizin ailesine de vermeniz gerektiğini düşünüyorum ( mutlu bir evlilikte senin ailenen benim ailem değil bizim ailemiz denmelidir ) ayrıca sorununuzun çözümü tamamen sizin elinizde kardeşinize gelmeden rahatsızlıklarınızı anlatın

kızlar sonucu sölim kardeşim bayramın üçüncü günü geldi salı günü ben silivride oturuorum esenlere arabayla almaya gittim aldım geldim eve giderken yanımda arkadaşımla gittim araba kullanmayı yeni öğrendim yanımda biri olsun die hemde arkadaşlık yaparız gitmişken onun annesigilede ugrarız die aldık kardeşimi otobüsten indi başladı
bu kızı niye getirdin ben bu kıza gıcık oluorum die o benim arkadaşım falan dedim allahtan aradaşım duymadı bunları m sjla yazıo
öne ben bincem eger binerse sölicem öne ben bincem die zırt pırt msj attı kızın yanında ama ben açıp okumadım msjları
neyse benim sopalık kardeşim bindi arabanın önüne arkadaşın annesigile gittik otogara çok yakındı evi orda girdik içeri dk geçti hadi gidelim yoldan geldim yorgunum arkadaşın ablası uzan güzelim yastık getirim sana yok geç içerde uyu yok bildin gıcıklık yapıo neyse bi saat oturduk ettik bunun surat bes karış ama aldırmadım ona çıktık arkadaşın annesigilden ikeayaya gidelim yok form istanbula gidelim yok gezelim yok sahil ıııııı ııııııııııııı o zman eve dedim arkadaşı bıraktık evine tam eve gitcez bana dioki hadi şimdi nereye gitceksek gidelim kaç kilometre yol gelmişiz gidemeyiz akşam oldu didim
kardeşim gelmiş didim dışarda yemek ısmarladım eve götürdüm uyusun diye akşam oldu o gece herşey iyiydi getirdim çarşaflarını kurdum yatanı öptüm konuştuk geç saate kadar ablam sen burda yat artık benim yerim yatak odası didim tamam dedi sorun çıkarmadı gittim yerime yattım sabah iş başıydı işe gittim geldi akşam bize mercimek köftesi yapmış güzel bi akşam yemeğiydi ertesi gün ne olduysa oldu tam yemek hazırlıorum işten geldim
bu eşime erkan erkan diyip duruyo mutfakta ikimiz var dedimki ablacım erkan deme enişte yada abi de bak onun kuzenleri bana selin dese ben bunu terbiyesizlik olarak anlardım dedim kıyamet koptu
kızlar ne eşim bana bana nie öle dio dedi ne bişe dedi hiç bişe demedi ben kardeşimi uyarmak istedim eşim sonuçta 31 yaşında ve kardeşim 19 yaşında yani yarın bi gün onun kuzenleri bana selin dedinde bana öle demesinler dedimde önüme çıkarmasın bunu hemde kardeşim saygıyı öğrensin olabilir genç kız aklına gelmemiştir dedim mutfakta teke tek söledim
bağırmaya başladı sana inanamıorum sen evlendin değiştin die ağlamaya başladı hemde ne ağlama bagıra bağıra bide telde konusuo kendini yemek odasına kapattı telde bagıra bagıra konusuo sonra girdim kardeşim gel yemek ye dedim hala ağlıo aksamın sekizi oldu çıkmış balkonda bağıra bağıra telde konusuo ağlıo bişe yemiyo
saat oldu 10 annemi aradım böle böle didim
gittim kardeşimin yanına bana dediki yarın siz işe gidince ben ist. teyzzemin yanına gitcem hay allahım genç kız ist. hiç yanlız kalmamış dedim kalk erkan kalk bu tek başına gitmesin biz götürelim tam kapıdan çıkcaz eşim dioki büşracım kal gitme tamam ne istersen de yitti eşimi bırakın beni gidicem ben diye topladık nesi var nesi yoksa salı günü ist. teyzemin yanına bıraktık eve geldik gece 1.5 ertesi gün iş var
annemi aradım böle böle die iyi yapmışsınız kızım ist. tekbaşına napardı didi gitme üstüne hassas oda öyle kardeşsiniz siz falan filan birsürü şey söledi
ben yine kardeşimdir ertesi gün aradım napıosun die iki kere aradım açmadı telini

sonra çatı napıosun dedim alışverişteyim dedi baktım konuşmuyo iyi dedim kapattım teli sonraki 10 gün boyunca 2 kere aradım hergün açmadı yanına gittim konuşmadı en son 1 hafta önce annem geldi anneme diomuşki bana terbiyesiz dedi evinden kovsa daha iyiydi beni aradı alışverişteyim dedim bana para bile göndermedi böle şeyler annem ortamı yumuşattı bu cumartesi okuluna gitcek iş istanbula gidip cumartesi yolcu etcem sonrada bida aman aman uzak dursun komşuya eşime arkadaşıma herkese rezil etti beni valla bende çok kırgınım ona bu şımarıklığının bedelini ödemsi lazım
istemiosa gelmesin evime napim artık şimdi açıo telimi iyi konuşuoz ama hala bana gelememkte karalı kendi bilir ama bendede bi çok şey öldürdü.......
sonuç bu kızlar.......

Kardeşin haddinden fazla şımarık yetiştirilmiş. Hiç 19 yaşındaki bir kız gibi davranmadığı apaçık ortada yani.
Ben de enişteme bazen adıyla hitap ederim aramızda yaş farkı olmasına rağmen tanıdığımda 14 yaşlarındaydım ve eniştem benimle tombul şişko falan der dalga geçerdi ben de ona adını derdim cevap verirdim. Takılırdı bana yani küçüğüm diye. Nişanlılıklarında da böyle devam etti. Ama şimdi bazen adını söylerim bazen enişte derim bazen abi derim.
Biz yıllardır bu durumda olduğumuz için kimsenin birşey dediği yok. Ama bu hitap şekli insanların arasındaki samimiyete bağlı olarak değişir. Her zaman enişte ya da abi diye hitap ettiğim enişteme adıyla hitap edemem. Çünkü ona hep abi dediğim için saygısızlık ediyormuş gibi hissederim. Eğer kardeşin o zamana kadar böyle hitap etmediyse ve aralarında resmiyet varsa bu şekilde konuşması gerçekten hoş olmaz. Senin söylediğinde vereceği tepki "Tamam ablacım düşünemedim bundan sonra enişte derim" demek olacakken bu kadar yaygara çıkarıp annene olmayan şeyleri söylemesi çok saçma.
Tabi kardeş olunca insan kırmak da istemiyor. Ne kadar kızsa da bi yerde kan bağı araya giriyor. Bence bu yetiştirilmeden kaynaklanan bişey. Başında aileniz şımartmakla hata etmiş. İnşallah bundan sonra düzelir.

Hassas o da canım ne olacak üstüne gitmeyin... Annenizin tutumu inanın kardeşinizi ilerde çok zor durumlara düşürecek. Hayat bu kadar tozpembe değil. Ailesini zorlayabilir yazık hassas falan... Sosyal hayatta 1 tribini çekerler ikincisinde yalnız kalır. Bu kadar şımartmanızın bir anlamı var mı? Yani özel bir sebebi? Mesela dünyanın kendi etrafında döndüğü fikrine nereden kapılmış? Herkesin sürekli onu pohpohlamak zorunda olduğuna inanıyor? Cidden merak ettim.

benim üç teyzem var istanbulda ikisinede küstü üçüncüde kalıo cumartesi gitcek die kimse bişe demio

Butun yorumlari okudum. Kardesine diyecek laf bulamiyorum. Psikolojik, ya da zeka sorunu filan mi var, hic 19luk kiz gibi degil. Bildigin 10 yas oncesi cocuk gibi konusmalari. Etrafinda arkadasi filan da yoktur onun eminim. Yazik. Anneniz de ustune iyi pohpohluyor, sonu hic iyi degil o kizin.

Evlenince çok dayak yer çooook.. Allah başa vermesin de gerçekten işiniz zor en önemlisi de onun işi çok zor. Karşısına çıkan her insan çekmez hayatı boyu yalnız ve mutsuz olur. Allah ıslah etsin diyelim ama ailenizin tutumu çok önemli. Herkesin biraz tavır alıp yola getirmesi lazım. Alışmış pohpohlanmaya

oh çok şükür ya en az zararla atlatmışsın gerçekten.ama tavrını belli ettiğin iyi olmuş.tutumunu elden bırakma.aklı başına gelsin.

Back
X