• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kardesim büyük bir ihtimal sözlenip nisanlanacak, biz erkek tarafi olarak ne yapmaliy

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
Kardesim büyük bir ihtimal sözlenip nisanlanacak, biz erkek tarafi olarak ne yapmaliyiz? Annemde bende düsünüyoruz bende dedimki annem ben bir arkadaslara sorim bakalim onlar ne diyecekler diye;)
Nisnada bohca yapiliyor orasi ok ama sözde ne yapilacak? Cikolata cicek alinacak baska??? Ben görümce olarak ne yapmaliyim?

ben öyle görümce şunları yapar diyemem. abimin nişanında geline, inci uçlu takı seti aldık. babam da 1tek bilezik taktı diye hatırlıyorum. ben 15yaşımdaydım setin küpelerini taktım mesela.

Canım benim henüz sözüm olmadı ama sevdiğimin ailesinde gelinlere ufacık bir bohça yapılıyor sözde.
Sadece tek bir geceliğin,
Bir iç çamaşırı takımının,
Bir bluzun,
İşte çoraptır liftir havludur bulunduğu, istenirse bir etek pantolonda olunabilir şık, ufak bir bohça yapılıyor. Süsleniyor tabiki...
Görümce olarak pek birşey yapılmaz benim bildiğim sözde.

Eğer sözle nişan arasında 1 2 ay varsa en az kayınvalide ufacık bir kolye alabilir amaç gelini hoşnut mutlu etmek...
Geçenlerde arkadaşım sözlendiğin de kayınvalidesi çok şık bir kolye almış. Gerçekten güzel bir hediye oldu.
Hem maddi olarak çok büyük bir değerde olmayıp, gelin için o ilk adım onun için önemli heyecanlı bir günde güzel unutulmaz bir hediye olur...

Mutluluklar dilerim kardeşinize :16:

Son düzenleme:
Back
X