Kardesim çorap gibi sevgili degistiriyor

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Erkek kardesim 21 yasinda. Surekli sevgili degistiriyor. Böyle seyler yapacagini hic dusunmezdim cunku Annem Babam cok güzel yetistirdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok iyi biliyor ama degismeye basladi. Surekli kizlarla konusuyor ve simdiye kadar ciddimis gibi beni birkac kez kizlarla tanistirdi daha dogrusu bazilari kendi tanisti. Beni bir turlu sosyal medyadan bulup eklediler falan. Sonra sacma sapan bir nedenden dolayi veya nedensiz bu kizlari birakiyor. Bu seferde kizlar bana yazip duruyor neden boyle davraniyor bana diye. Bende bisey diyemiyorum ve acikcasi bana yazmalarindanda rahatsiz olmaya basladim. Evdemi neden yazmiyor falan. Sinir oluyorum ve Arada kaliyorum. Bitanesi surekli usteliyor bulusmak istiyor benimle falan halbuki arkadas degiliz bisey degiliz zamanim yok diyorum cok isim var diyorum ertesi gun yine yaziyor yarin zamanin varmi diye. Aciyorumda bir yandan kizlara. Gecen gun telefonunu istedim kardesimin birini arayacagim diye zar zor verdi gitti biraz kurcaladim :oops: whatsappini baktim birsuru alt alta kizlarla konusmalari var okuyamadim tam ama hersey iyi gidiyordu neden yazmiyorsun neden boyle soguksun birden demis biri. Kiz upuzun mesaj atmis yazik.
Soruyorum kendisine neden boyle yapiyorsun yazik degilmi diye cevap vermiyor. Birkeresinde bana gosteriyor bak bu kizla tanistim diye 3-4 gun sonra soruyorum nasil gidiyor diye. Bana diyorki bulustum kiz yemek koktu tiksindim biraktim :sinirli:
Ben onu surekli odasinda kizlarla telefonda konusurken goruyorum. Ve gecen yine bir kizla telefonda konusurken gercekten aklimdan gecti elinden telefonu alip kiza "bu seni kandiriyor bosuna zamanini harcama" demek oyle bisey yapsammi? Sacmami olur ? Yada hic karismasammi?
Ama ileride esini aldatan bir adam olmasinida istemiyorum

basligin cirkinligi. anlatim tarzindaki gizli kibir. soyliceklerm bu kadar
Anlamadim? Lütfen aciklarmisiniz ben kibirli oldugumu dusunmuyorum. Bu duruma uzuluyorum ve bir cozum bulmak istiyorum neden hemen kotuye yoruyorsunuz? Bu konuyu buraya acip fikir almak istememde zaten belli olmuyormu o kizlara uzuldugum? Lutfen boyle yapmayin

Anlamadim? Lütfen aciklarmisiniz ben kibirli oldugumu dusunmuyorum. Bu duruma uzuluyorum ve bir cozum bulmak istiyorum neden hemen kotuye yoruyorsunuz? Bu konuyu buraya acip fikir almak istememde zaten belli olmuyormu o kizlara uzuldugum? Lutfen boyle yapmayin
Boşver arkadaşım sen.
Ah benim çapkın kardeşim yazsan el üstünde tutulurdun. :işsiz:

Mantığınız doğru değil. Asıl şimdi gezip tozmazsa içinde kalır ve eşini o Zaman aldatır.

41 yaşında değil, 21 yaşında, erkek ve hormonları şu an tavan yapmış durumda

Hiç karışmayın ve sevgilileri yazsa da cevap vermeyin, karışmayın. Bir süre sonra her şey normale dönecek zaten yangına körükle gitmeyin

Ben olsam döverdim. Döverim yani gelemem öyle edepsizliklere. Karakteri şimdi böyle şekillenirse karısını da defalarca aldatır.

pacavra gibi kenara atinca oldugunu sana kim soyledi sinsirella acaba? bi tarafindan element uydurma saatinemi denk geldim senin hayirdir?
Öyle bir söylem var ya onu kastettim.
Bi tarafımdan element uydurma saatim yok, o senin hobin olabilir mi acaba?
Neden bu kadar parladın ki sende mi bu muameleye maruz kaldın yoksa? :KK51:
Yarası olan gocunurmuş. :kahve:

Babanıza ,annenize söyleyin bence. Yazık ya kızlara. Ona bir şey olmayacak ama o kızların erkeklere olan güveni gidecek ve diğer ilişkilerinde hep bir güven problemi yaşayacaklar. Abisi olsanız dövün derdim ama, babanız biraz kulağını çekse bir daha yapmaz bence. Korkar babasından. Ben çok merhametli buldum sizi, çok iyisiniz.

Ben olsam döverdim. Döverim yani gelemem öyle edepsizliklere. Karakteri şimdi böyle şekillenirse karısını da defalarca aldatır.
Gercekten yaptiklarina cok uzuluyorum ve sinirleniyorum. Hatta Anneme babama bile soylemistim konustular kendisiyle ama hic bir ise yaramadi. Kendim benzer seyler yasadim ve nerdeyse hergunde aldatma konulari okuyorum kendi kardesimin boyle seyler yapmasi beni uzuyor

Öyle bir söylem var ya onu kastettim.
Bi tarafımdan element uydurma saatim yok, o senin hobin olabilir mi acaba?
Neden bu kadar parladın ki sende mi bu muameleye mi maruz kaldın yoksa? :KK51:
Yarası olan gocunurmuş. :kahve:
levellerimiz farkli. zorladiginda camdan cama agzinda sakizla cemkiren dudaginda pembe rujlularin oldugu bi acaip konsepte donuyor burasi. sende o potansyeli gordum.

Babanıza ,annenize söyleyin bence. Yazık ya kızlara. Ona bir şey olmayacak ama o kızların erkeklere olan güveni gidecek ve diğer ilişkilerinde hep bir güven problemi yaşayacaklar. Abisi olsanız dövün derdim ama, babanız biraz kulağını çekse bir daha yapmaz bence. Korkar babasından. Ben çok merhametli buldum sizi, çok iyisiniz.
Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Annemle Babama anlattim onlarda boyle seyleri asla kabul etmezler ve kendisiyle konustular ama malesef bir ise yaramadi

Back
X