Bence yapacak birşeyiniz yok, sizi karıştırmadığı sürece istediğini yapabilir. Belki de bir dönemden geçiyordur? Yaşı çok genç henüz. Yeni yeni tanıyor herhalde karşı cinsi. Ben gelip geçici olduğunu düşünüyorum. Dikkatli olduğu sürece sorun olmaz çünkü nasıl olsa düzelir, mutlaka günün birinde aşık olur ya da bu düzeninden kendisi bıkar. Belki de çapkın bir erkek olacak, 30 yaşında da öyle olacak, bilemeyiz... Kızların da aklı var fikri var kimse zorla kardeşinizle takılmıyordur herhalde. O yüzden ben kimse açısından yazık diye düşünmüyorum. Yurtta kaldığım süre boyunca kızların bir sürü hikayesine vs. şahit oldum, akıl danışan da çok oldu. Kızlar kendi akılları, fikirleriyle hareket edip sonra da vah vah, tüh neden böyle yaptım, ne olacak şimdi deyip yakınırlar, yeni bir sevgili bulunca da dünyanın en mutlu insanı olurlardı. Erkekler şöyle kızlar böyle gibi birşey demiyorum, yeri gelince hemcinsimi korurum ama herkesin bir aklı var, dikkatli olmakta fayda var. Erkek kardeşinize bu hızlı yaşamın getireceği en büyük kötülük yanlış bir kızla cinsel birliktelik, istenmeyen gebelik falan olur o da bayağı sıkıntılı sonuçlar doğurur yalnız. Daha geçen gün bir üye konu açtı, kız kardeşiyle ilgili. Kız daha çok yeni tanıdığı adamla beraber olmuş, adam kızdan ayrılınca kız perişan olmuş, adamın annesiyle falan bu konuyu konuşup ders verecekmiş, haddini bildirecekmiş falan filan. Gören de tecavüze uğradı sanır. Kendisi isteyerek beraber olup sonra da beni kulandı attı diyen kadından korkulur. Bu konularda dikkatli olması lazım. Cinsellik, haz bunlar hem kadın hem erkek içindir ancak hem bu konularda tutucu olup hem isteyerek birlikte olup sonra işler bozulunca beni kullandı, ben ne yapacağım diyecek zihniyetteki kadınlar evlilik dışı cinsellik yaşamasa daha iyi olur diye düşünüyorum.