Kardesim çorap gibi sevgili degistiriyor

levellerimiz farkli. zorladiginda camdan cama agzinda sakizla cemkiren dudaginda pembe rujlularin oldugu bi acaip konsepte donuyor burasi. sende o potansyeli gordum.
Haklısın levellerimiz farklı, sen bayağı aşağılardasın. :KK51:
Oysa ki sen ne de düzgün konuşmuştun değil mi :KK51:
Asıl konsept fikri olmayıp konuya atlayan laf soktuğunu sanan bir adet sen :işsiz:

Evet bende bu tabiri cok duydugum icin kullandim kesinlikle asagilayici bir niyetle kullanmadim zaten ozaman konuyu acmam mantiksiz olurdu
boşverin siz. valla o yorumu görünce hem şaşırdım hem de konunuzu tekrar bi hızlıca okudum, kibir nerde görememiştim çünkü. tekrar okuyunca yine göremedim.
sorununuz hakkında bir önerim yok, bu son yorumum olsun. konunuzu sabote etmeyeyim :)

Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Annemle Babama anlattim onlarda boyle seyleri asla kabul etmezler ve kendisiyle konustular ama malesef bir ise yaramadi
Bence alın karşınıza bak ablacim ben geçmişte o kızlara yasattigini yaşadım. Hala etkisi devam ediyor, hala daha aldatilma kelimesi geçen hikayeleri okuyor,icleniyorum. Ben onca acıyı cekmisken kendi kardeşimin suçsuz kızlara bunları yapması beni tahmin edemeyeceğin kadar üzüyor . Sanki onlara değil de bana yapıyorsun gibi üzülüyorum. Bunun ah boyutunu da belki ben yaşıyorum. Senin hatalarının ceremesi mı çıkıyor benden diye düşünmeye başladım yalvarırım yapma deyin. Biraz da ağlayin. Ben de geçmişte aldatildim,kaç sene geçti hala aldatilma konularıdır bdvde ilk okuduklarım.
Keşke onun ablalarindan biri de alıp karşısına konussaydi da ben aldatilmasaydim. Takdir ettim sizi.

boşverin siz. valla o yorumu görünce hem şaşırdım hem de konunuzu tekrar bi hızlıca okudum, kibir nerde görememiştim çünkü. tekrar okuyunca yine göremedim.
sorununuz hakkında bir önerim yok, bu son yorumum olsun. konunuzu sabote etmeyeyim :)
Tesekkur ederim :)

Bence alın karşınıza bak ablacim ben geçmişte o kızlara yasattigini yaşadım. Hala etkisi devam ediyor, hala daha aldatilma kelimesi geçen hikayeleri okuyor,icleniyorum. Ben onca acıyı cekmisken kendi kardeşimin suçsuz kızlara bunları yapması beni tahmin edemeyeceğin kadar üzüyor . Sanki onlara değil de bana yapıyorsun gibi üzülüyorum. Bunun ah boyutunu da belki ben yaşıyorum. Senin hatalarının ceremesi mı çıkıyor benden diye düşünmeye başladım yalvarırım yapma deyin. Biraz da ağlayin. Ben de geçmişte aldatildim,kaç sene geçti hala aldatilma konularıdır bdvde ilk okuduklarım.
Keşke onun ablalarindan biri de alıp karşısına konussaydi da ben aldatilmasaydim. Takdir ettim sizi.
Tesekkur ederim bu cok iyi bir oneri bunu hic dusunmemistim. Bana olanlar onu cok uzmustu umarim onda bir etki yaratir

Ayrica kizlara uzulmeyin. O kadar flortum oldu kimsenin kapısını tırmaladım. İstemeyene de yapışmadım 16 yasindayken bile. Azcık akıllı olsunlarda çekmesinler.

Tesekkur ederim bu cok iyi bir oneri bunu hic dusunmemistim. Bana olanlar onu cok uzmustu umarim onda bir etki yaratir
Aldatılmak bir kadının yasayabilecegi en büyük acılardan demişti bir oyuncu. Çok doğru. Ne güzel empati yapmışsınız. Sizin gibilerin sayısı artsın inşallah.

Rahmetli Adile Naşit'in Tosun Paşa hamam sahnesi mi canlandırıldı burada?
Kendinize gelin hanımlar.

Konu sahibesi tartışma için özür dileriz.

Bence yapacak birşeyiniz yok, sizi karıştırmadığı sürece istediğini yapabilir. Belki de bir dönemden geçiyordur? Yaşı çok genç henüz. Yeni yeni tanıyor herhalde karşı cinsi. Ben gelip geçici olduğunu düşünüyorum. Dikkatli olduğu sürece sorun olmaz çünkü nasıl olsa düzelir, mutlaka günün birinde aşık olur ya da bu düzeninden kendisi bıkar. Belki de çapkın bir erkek olacak, 30 yaşında da öyle olacak, bilemeyiz... Kızların da aklı var fikri var kimse zorla kardeşinizle takılmıyordur herhalde. O yüzden ben kimse açısından yazık diye düşünmüyorum. Yurtta kaldığım süre boyunca kızların bir sürü hikayesine vs. şahit oldum, akıl danışan da çok oldu. Kızlar kendi akılları, fikirleriyle hareket edip sonra da vah vah, tüh neden böyle yaptım, ne olacak şimdi deyip yakınırlar, yeni bir sevgili bulunca da dünyanın en mutlu insanı olurlardı. Erkekler şöyle kızlar böyle gibi birşey demiyorum, yeri gelince hemcinsimi korurum ama herkesin bir aklı var, dikkatli olmakta fayda var. Erkek kardeşinize bu hızlı yaşamın getireceği en büyük kötülük yanlış bir kızla cinsel birliktelik, istenmeyen gebelik falan olur o da bayağı sıkıntılı sonuçlar doğurur yalnız. Daha geçen gün bir üye konu açtı, kız kardeşiyle ilgili. Kız daha çok yeni tanıdığı adamla beraber olmuş, adam kızdan ayrılınca kız perişan olmuş, adamın annesiyle falan bu konuyu konuşup ders verecekmiş, haddini bildirecekmiş falan filan. Gören de tecavüze uğradı sanır. Kendisi isteyerek beraber olup sonra da beni kulandı attı diyen kadından korkulur. Bu konularda dikkatli olması lazım. Cinsellik, haz bunlar hem kadın hem erkek içindir ancak hem bu konularda tutucu olup hem isteyerek birlikte olup sonra işler bozulunca beni kullandı, ben ne yapacağım diyecek zihniyetteki kadınlar evlilik dışı cinsellik yaşamasa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ayrica kizlara uzulmeyin. O kadar flortum oldu kimsenin kapısını tırmaladım. İstemeyene de yapışmadım 16 yasindayken bile. Azcık akıllı olsunlarda çekmesinler.

Ama herkes malesef sizin acinizdan bakamiyor cogu kizlar guveniyor birakiyor kendini. Belkide ilk defa sevgilileri oluyor hic olumsuz bisey olacagini dusunmuyorlar asik oluyorlar herseyi toz pembe goruyorlar. Bazilariylada tanistim baktim cok iyi kizlar ister istemez uzuluyorum.

yapacagin sey basit

sesizce izle gerçekten asik olacagi gunu bekle :)

Back
X