- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibesi itici değil ama siz beğeni kasayım, ilk yorum benim olsun, popi olayım diye düşünürken konunun hepsini okumamışsınız galibabasligin cirkinligi. anlatim tarzindaki gizli kibir. soyliceklerm bu kadar
simdi ben sana cewp versem polemik olcak. begeni kasmak kalibini senden duydum ilk defa. bunun bna bi faydasi oluyormu? ben seni kibleyim izleyim en iyisi.Konu sahibesi itici değil ama siz beğeni kasayım, ilk yorum benim olsun, popi olayım diye düşünürken konunun hepsini okumamışsınız galibaSizden başka itici bir şey göremedim
![]()
Aynı şekilde canım izlemedeyim. Konu sahibesinin söylediği hiçbir şey yokken senin nasıl böyle anlam çıkarabilmene şaşırdım doğrususimdi ben sana cewp versem polemik olcak. begeni kasmak kalibini senden duydum ilk defa. bunun bna bi faydasi oluyormu? ben seni kibleyim izleyim en iyisi.
Aynı şekilde canım izlemedeyim. Konu sahibesinin söylediği hiçbir şey yokken senin nasıl böyle anlam çıkarabilmene şaşırdım doğrusu![]()
Ben de kibir göremedim. Kötü bir şey yazmamış ki konu sahibino polemik senle. kib kib kib
Erkek kardesim 21 yasinda. Surekli sevgili degistiriyor. Böyle seyler yapacagini hic dusunmezdim cunku Annem Babam cok güzel yetistirdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok iyi biliyor ama degismeye basladi. Surekli kizlarla konusuyor ve simdiye kadar ciddimis gibi beni birkac kez kizlarla tanistirdi daha dogrusu bazilari kendi tanisti. Beni bir turlu sosyal medyadan bulup eklediler falan. Sonra sacma sapan bir nedenden dolayi veya nedensiz bu kizlari birakiyor. Bu seferde kizlar bana yazip duruyor neden boyle davraniyor bana diye. Bende bisey diyemiyorum ve acikcasi bana yazmalarindanda rahatsiz olmaya basladim. Evdemi neden yazmiyor falan. Sinir oluyorum ve Arada kaliyorum. Bitanesi surekli usteliyor bulusmak istiyor benimle falan halbuki arkadas degiliz bisey degiliz zamanim yok diyorum cok isim var diyorum ertesi gun yine yaziyor yarin zamanin varmi diye. Aciyorumda bir yandan kizlara. Gecen gun telefonunu istedim kardesimin birini arayacagim diye zar zor verdi gitti biraz kurcaladimwhatsappini baktim birsuru alt alta kizlarla konusmalari var okuyamadim tam ama hersey iyi gidiyordu neden yazmiyorsun neden boyle soguksun birden demis biri. Kiz upuzun mesaj atmis yazik.
Soruyorum kendisine neden boyle yapiyorsun yazik degilmi diye cevap vermiyor. Birkeresinde bana gosteriyor bak bu kizla tanistim diye 3-4 gun sonra soruyorum nasil gidiyor diye. Bana diyorki bulustum kiz yemek koktu tiksindim biraktim
Ben onu surekli odasinda kizlarla telefonda konusurken goruyorum. Ve gecen yine bir kizla telefonda konusurken gercekten aklimdan gecti elinden telefonu alip kiza "bu seni kandiriyor bosuna zamanini harcama" demek oyle bisey yapsammi? Sacmami olur ? Yada hic karismasammi?
Ama ileride esini aldatan bir adam olmasinida istemiyorum