Kardesim çorap gibi sevgili degistiriyor

Bana kalırsa o kızlarda normal değil ablasını arayıp taciz etmek nedir. Hemde arada hiç bir samimiyet yokken.

Konu sahibesi itici değil ama siz beğeni kasayım, ilk yorum benim olsun, popi olayım diye düşünürken konunun hepsini okumamışsınız galiba :KK53: Sizden başka itici bir şey göremedim :kusmuk:
simdi ben sana cewp versem polemik olcak. begeni kasmak kalibini senden duydum ilk defa. bunun bna bi faydasi oluyormu? ben seni kibleyim izleyim en iyisi.

simdi ben sana cewp versem polemik olcak. begeni kasmak kalibini senden duydum ilk defa. bunun bna bi faydasi oluyormu? ben seni kibleyim izleyim en iyisi.
Aynı şekilde canım izlemedeyim. Konu sahibesinin söylediği hiçbir şey yokken senin nasıl böyle anlam çıkarabilmene şaşırdım doğrusu:lülülü:

Birbirinizi kışkırtmayın isterseniz, tek topikte tüm ceza puanlarını toplayacaksınız yoksa.

Şu an tam dönemleri aslında. Kızlar da erkekler de karşı cinsle romantik ilişkilere girmeye daha meyilli oluyorlar. Kardeşinizin muhtemelen kızların ilgisi hoşuna gidiyor, bir tür "aranılan adam" olmak. Önünde sonunda bıkacak, genelde 23-24 yaşlarında biter, daha ciddi ilişkilere yönelirler. İlişkilerine de karışmayın, hepimiz yaşadık bu tarz şeyleri bize tecrübe oldu, ciddi ilişki nasıl olur öğrenmiş olduk. Onların hayatı. Siz bence tanışmayın, kardeşinize uzun soluklu bir ilişki düşünmediği sürece tanışmak istemediğinizi söyleyin. Tanımadığınız kardeşiniz yaşıtı kızlar eklerse de kabul etmeyin. Arada kalmamış olursunuz böylece.

Not: Başlık kötü, ben de katılıyorum maalesef. "Çorap gibi" tabiri pek hoş olmamış, daha farklı anlatabilirdiniz ama kötü niyetle yazdığınızı sanmıyorum.

Son düzenleme:
O yaştayken ben de daldan dalaydım. Gençlik işte:)

Kızlar çorap değil kokunca kenara koysun. Başlığınız çok yakışıksız olmuş.

kardeşinizin yaşından dolayı ruhunda yasadığı enerji patlamasını kontrolsuz olarak kullanması sonucu kız arkadaşlarına duyduğunuz üzüntüyü paylaşmak istemişsiniz. Gayette olması gereken bir endişe , üzüntü artık herneyse. kız arkadaşlarıla iletiime girmeyin derim ben. abla olarak konuşmanız gerekenleri konuşun kardeşinizle.zamanla durulacağı inancındayım .inşallah diyorum.

çorap değiştirir gibi
gömlek değiştirir gibi
elbise değiştirir gibi ... vb benzetmeleri atasözlerini deyimleri hepimiz bu tarz olayları yaşayan konumundaki kişi için kullanırız. burada ifade edilen sık değiştirilir olması.değişimin sıklığı konu.bazen kirlendiği için bazen hoşumuza gitmediği için bazen diğer parçalara uysun diye değiştiririz arkadaşlar. kızlar pis kirli çoraba benzetilmiyor. nasıl algılanıyor nasıl böyle düşünülüyor. konu sahibinin onca yazdığı kelimeden nasıl böyle bir sonuca girişiliyor aklım almıyor. çok sık sevgili değiştiren bir hemcinsimiz içinde bunu kullanırsak erkekleri pis çorap yapmayız değil mi?

Allah Allah, ben sizde ne kibir gördüm ne başlığı garipsedim. Çorap tabirini "sık değiştirmek" olarak gördüm sadece, şaşırdım..
Alın karşınıza konuşun düzgünce, ciddi olmadıkça da tanıştırmasının uygun olmadığını söyleyin.
Konuşmanız bir sonuca ulaşmayacaktır muhtemelen deli zamanlar olduğundan bir doyuma ulaşmak istiyor ama siz kontrol edin derim yine de, konuşmanız da aklının köşesinde durur belki.

Erkek kardesim 21 yasinda. Surekli sevgili degistiriyor. Böyle seyler yapacagini hic dusunmezdim cunku Annem Babam cok güzel yetistirdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu cok iyi biliyor ama degismeye basladi. Surekli kizlarla konusuyor ve simdiye kadar ciddimis gibi beni birkac kez kizlarla tanistirdi daha dogrusu bazilari kendi tanisti. Beni bir turlu sosyal medyadan bulup eklediler falan. Sonra sacma sapan bir nedenden dolayi veya nedensiz bu kizlari birakiyor. Bu seferde kizlar bana yazip duruyor neden boyle davraniyor bana diye. Bende bisey diyemiyorum ve acikcasi bana yazmalarindanda rahatsiz olmaya basladim. Evdemi neden yazmiyor falan. Sinir oluyorum ve Arada kaliyorum. Bitanesi surekli usteliyor bulusmak istiyor benimle falan halbuki arkadas degiliz bisey degiliz zamanim yok diyorum cok isim var diyorum ertesi gun yine yaziyor yarin zamanin varmi diye. Aciyorumda bir yandan kizlara. Gecen gun telefonunu istedim kardesimin birini arayacagim diye zar zor verdi gitti biraz kurcaladim :oops: whatsappini baktim birsuru alt alta kizlarla konusmalari var okuyamadim tam ama hersey iyi gidiyordu neden yazmiyorsun neden boyle soguksun birden demis biri. Kiz upuzun mesaj atmis yazik.
Soruyorum kendisine neden boyle yapiyorsun yazik degilmi diye cevap vermiyor. Birkeresinde bana gosteriyor bak bu kizla tanistim diye 3-4 gun sonra soruyorum nasil gidiyor diye. Bana diyorki bulustum kiz yemek koktu tiksindim biraktim :sinirli:
Ben onu surekli odasinda kizlarla telefonda konusurken goruyorum. Ve gecen yine bir kizla telefonda konusurken gercekten aklimdan gecti elinden telefonu alip kiza "bu seni kandiriyor bosuna zamanini harcama" demek oyle bisey yapsammi? Sacmami olur ? Yada hic karismasammi?
Ama ileride esini aldatan bir adam olmasinida istemiyorum

Daha çok genç. Kızlar da azcık uyanık olsun karşıdaki adamı tanısın. Siziilgilendiren bir durum yok bence. Tamam tüm vaktini böyle şeylere harcaması hoş değil. Sıkılır merak etmeyin.

Back
X