- 25 Kasım 2016
- 25
- 14
- 1
iyi günler herkese.. nerden başlanır bilmiyorum dostum dediğim bi insan vardı hayatımda yaklaşık 7 yıldır arkadaştık dün düğünü oldu ve ben öylece instagramdan baktım neden biliyor musunuz? Bundan 7-8 ay önce baktım ki hiç bi sorum yokken aramızda nişanlısından beni engellemiş direk kendisine sordum neden böylr bsey yaptın sana bu konuda açıklama yapmayacağım dedi. Aradım açmadı defalarca bana bi cevap ver neyle itham ediliyorum naptım ben dedim.. bunun peşine düşme seninle alakalı değil vs kaçamak cvplar verdi..sonra artık kıskançlıktan ne kadar gözü dönmüşse beni nişanlısından sebepsiz yere kıskanan birisiyle devam edemem dedim ve çıkardım hayatımdan. Ondan sonra beni aşırı kıskandıgını devamlı benimle kıyasladıgını (asla ama asla benden eksiği yok fazlası vardır ) duydum.. ayni okulu bitirdik ben erken atandım o geç atandı atandığımda bile bana tavır aldı aylarca konuşmadı sonra özür dilemek ıcın yanıma kadar geldi ama en son yaptığnı yediremedm kendime sebepsiz yere kıskanması iftiraya uğramıs gibi hissettim
dun hep agladım yaptıklarım karsısında bu muydu degerim düğününe bile cagırmayacak kadarmı diye