• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim dedigim insanın yaptığı :( içimi dökmek istedim

Boşandığı kocasının arkadaşıyla evlenmesinden bahsediyorum..
Evet evet burda bende okudum o konuyu..ben size daha ilginç birşey anlatayım.tanidigim bir kadın var ,birde bu kadının en yakın arkadaşı.kiz hergun bu kadının evinde.heryere beraber gidiyorlar.ve bu kız o canciger(!) arkadaşının kocasıyla beraber.o kadar ilginç detaylar varki.hatta bugün yine kolkola gördüm onları. .

Evet doğru kadının biri konu açmıştı burada o yazmıştı

Evet evet burda bende okudum o konuyu..ben size daha ilginç birşey anlatayım.tanidigim bir kadın var ,birde bu kadının en yakın arkadaşı.kiz hergun bu kadının evinde.heryere beraber gidiyorlar.ve bu kız o canciger(!) arkadaşının kocasıyla beraber.o kadar ilginç detaylar varki.hatta bugün yine kolkola gördüm onları. .
tövbe Yarabbim daha neler duyacağım :olamaz:

Zamanında benzer şeylerden çok ağzım yandı o yüzden arkadaşınızı yargılayamıyorum.
Erkek arkadaşımın telefonu, sosyal medya hesapları kimsede olsun istemem.
Abartı diyen desin ben göreceğimi gördüm bu konuda.

Yazık ya, çok üzücü bir durum. Yukarıda yazdığım "insanlar gerçekten bu kadar mı kötü" sözüne dolaylı cevap oldu...

Yazık ya, çok üzücü bir durum. Yukarıda yazdığım "insanlar gerçekten bu kadar mı kötü" sözüne dolaylı cevap oldu...
İnanın kötü...tabiki hala guvenebilecegimiz insanlar yok değil.ama genel anlamda artık insanlardan herşeyi bekliyorum..az insan çok huzur

Zaten beyi evde olan kadının evine gidilmez
Twitter mivitırdan takip makip edilmez
Cafede tesadüf görsen masaya davet etseler oturmazsın bile adı üzerine evli rahatsız olur insan tamam arkadaşın isterse çarşı pazar dolanında onun dışında olmaz kültürümüzdede bu yok aslında modernleşme yozlaşmayıda getirdi

Kafana takma diyeceğim ama ben de benzer bir olay yaşadım liseden bu yana en yakin bir arkadasim 7 yıl da vardır yılda oyle soyleyeyim. Aramizda hic birsey yokken son konusmamizdan 1 hafta sonra hattinin kapandigini ogredim arayinca. Evini aradim annesi uyuyor dedi hemde kac defa uyuyor evde degil bilmem ne. Tamam uyuyor belki ama annesi aradigimi söylediğinde dönüş yapardi. Gorusmek istemedigi icin annesine oyle söyletiyor anladim ki. Daha sonra tekrar aradim yine ayni cevap annesinden. Ev telefonunu da sildim. Baya zaman gectikten sonra ablasina mesaj attim sosyal medyadan konuştuk sohbet ettik beni arasın dedim dönmedi. Aradan yine zaman gectikten sonra numaramo vereyim o arasin dedim bu sefer ablasi cevap dahi yazmadi. Kısacası eger bir anda hicbir sey demeden beni hayatindan cikarmasaydi 13.yilimizdi tabi suan ben 5-6 yilini ona ulasmaya calisarak gecirdim. Ben arkadasliga cok onem veren biriyim hala da merak ediyorum kusmedim yine de

iyi günler herkese.. nerden başlanır bilmiyorum dostum dediğim bi insan vardı hayatımda yaklaşık 7 yıldır arkadaştık dün düğünü oldu ve ben öylece instagramdan baktım neden biliyor musunuz? Bundan 7-8 ay önce baktım ki hiç bi sorum yokken aramızda nişanlısından beni engellemiş direk kendisine sordum neden böylr bsey yaptın sana bu konuda açıklama yapmayacağım dedi. Aradım açmadı defalarca bana bi cevap ver neyle itham ediliyorum naptım ben dedim.. bunun peşine düşme seninle alakalı değil vs kaçamak cvplar verdi..sonra artık kıskançlıktan ne kadar gözü dönmüşse beni nişanlısından sebepsiz yere kıskanan birisiyle devam edemem dedim ve çıkardım hayatımdan. Ondan sonra beni aşırı kıskandıgını devamlı benimle kıyasladıgını (asla ama asla benden eksiği yok fazlası vardır ) duydum.. ayni okulu bitirdik ben erken atandım o geç atandı atandığımda bile bana tavır aldı aylarca konuşmadı sonra özür dilemek ıcın yanıma kadar geldi ama en son yaptığnı yediremedm kendime sebepsiz yere kıskanması iftiraya uğramıs gibi hissettim :KK43: dun hep agladım yaptıklarım karsısında bu muydu degerim düğününe bile cagırmayacak kadarmı diye :KK43:
Gerçek yüzünü görmüşsünüz işte.
Siz ona kardeş olmuşsunuz ama o size hain yılan olmuşşşş:KK11:
Defedin gitsin hayatınızdan.Boşu boşuna da böyle si içinde hiç ağlamayın.Yarın bi gün kocasıyla arası kötü olur kalkıp sizi suçlar.Hazır ip incelmiş kesin gitsin :bicak:

Dostluk, hakikisine nadir rastlanan eşsiz büyü...
Herkesle harcanmaması gerek. Sahtesiyle kandırmışsınız ruhunuzu, senelerce. Kalan güveninizle gerçek bir dost bulmanız dileğiyle...

iyi günler herkese.. nerden başlanır bilmiyorum dostum dediğim bi insan vardı hayatımda yaklaşık 7 yıldır arkadaştık dün düğünü oldu ve ben öylece instagramdan baktım neden biliyor musunuz? Bundan 7-8 ay önce baktım ki hiç bi sorum yokken aramızda nişanlısından beni engellemiş direk kendisine sordum neden böylr bsey yaptın sana bu konuda açıklama yapmayacağım dedi. Aradım açmadı defalarca bana bi cevap ver neyle itham ediliyorum naptım ben dedim.. bunun peşine düşme seninle alakalı değil vs kaçamak cvplar verdi..sonra artık kıskançlıktan ne kadar gözü dönmüşse beni nişanlısından sebepsiz yere kıskanan birisiyle devam edemem dedim ve çıkardım hayatımdan. Ondan sonra beni aşırı kıskandıgını devamlı benimle kıyasladıgını (asla ama asla benden eksiği yok fazlası vardır ) duydum.. ayni okulu bitirdik ben erken atandım o geç atandı atandığımda bile bana tavır aldı aylarca konuşmadı sonra özür dilemek ıcın yanıma kadar geldi ama en son yaptığnı yediremedm kendime sebepsiz yere kıskanması iftiraya uğramıs gibi hissettim :KK43: dun hep agladım yaptıklarım karsısında bu muydu degerim düğününe bile cagırmayacak kadarmı diye :KK43:
Normalde ne takiyosun boşver derim ama ben de yaşamıştım benzer durum gerçekten insanın zoruna gidiyor. Siz de o kişiyi tamamen silin hayatınızdan.

ceylanxx ceylanxx Siz de aslında kurtulmuşsunuz. Hiç üzülmeyin. Allah da sizi hep vicdanlı, tertemiz, içi dışı bir güzel insanlarla karşılaştırır inşallah. Bu da bir imtihanmış, gelmiş geçmiş...

Kafana takma diyeceğim ama ben de benzer bir olay yaşadım liseden bu yana en yakin bir arkadasim 7 yıl da vardır yılda oyle soyleyeyim. Aramizda hic birsey yokken son konusmamizdan 1 hafta sonra hattinin kapandigini ogredim arayinca. Evini aradim annesi uyuyor dedi hemde kac defa uyuyor evde degil bilmem ne. Tamam uyuyor belki ama annesi aradigimi söylediğinde dönüş yapardi. Gorusmek istemedigi icin annesine oyle söyletiyor anladim ki. Daha sonra tekrar aradim yine ayni cevap annesinden. Ev telefonunu da sildim. Baya zaman gectikten sonra ablasina mesaj attim sosyal medyadan konuştuk sohbet ettik beni arasın dedim dönmedi. Aradan yine zaman gectikten sonra numaramo vereyim o arasin dedim bu sefer ablasi cevap dahi yazmadi. Kısacası eger bir anda hicbir sey demeden beni hayatindan cikarmasaydi 13.yilimizdi tabi suan ben 5-6 yilini ona ulasmaya calisarak gecirdim. Ben arkadasliga cok onem veren biriyim hala da merak ediyorum kusmedim yine de
Neden görüşmek istemedi peki bir görüşünüz varmı? Yasam tarzinizmi farklıydı veya birşey e mı bozuldu çok enteresan

Neden görüşmek istemedi peki bir görüşünüz varmı? Yasam tarzinizmi farklıydı veya birşey e mı bozuldu çok enteresan
Hiçbirr fikrim yok hatta son konustugumuzda doğumgünuydu kutlamistim bir hafta sonra benim dogumgunumdu aramayinca aradim hat kullanilamiyor dedi o zaman boyle whatsup falan yok tabi

Burda herşeyi yaşamadım tabi bu sürede .. haytta en dikkat ettiğim şey hemcinslerimin partnerleriyle olan ilişkim eşlerinin adını ağzıma bile alırkrn tedirgin olurum aman yanlıs anlarmi vs diye bu kadar gelip beni buldu bu zoruma giden bu sürede benımde nişanım oldu vs ama o kadar zoruma gittiki yillarca hayal kurduk ama nasip olmadı hiç ugruna uzak düştük
Senin tek suçun 5 para bile etmeyen birini kardeş yerine koyman. Bence iyi olmuş, evlendiğinde de bu kıskançlıkları devam edecek sana da iftira atacaktı. Ayrıca bekle gör evliliğinde sıkıntılar başlasın hemen sana dert yanmak isteyecek ben sana haksız davrandım bilmem ne diye. O yüzden uzak dur canım bir daha hayatına sokma bunun gibileri

Ayy pis kıskanç
Koçişini çalarsın diye korkmuştur hasbam .tek koca onda var ya.
Ya böyle bir zavallı için neden ağlıyorsun?değer mi?
Benimde hayatımda bu tip gerizekalılar varmış sonradan habrrim oldu.hepsini çıkardım attım .
Yeri geliyor derdini ekmeğini bölüşyorsun bir koca bulunca hemen satıyorlar.böyle insanlar işte..

Muhtemelen adam senin hakkında olumlu bişey söylemiştir özgüvensiz kezoda buna kurulmulmuştur. Bence iyi bile sabretmişsin boşver bu devirde gerçek arkadaş yok artık.

Back
X