- 19 Ocak 2017
- 7.507
- 22.541
- 348
- 38
- Konu Sahibi dilemma123
Yazıyı okudum ben ne güzel bir görümceymişim dedim. Maşallah bana kendimi seveyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi üzülmüyorum daha dogrusu uzulemiyorum.bir defasında yataginda kıvrılmış aglarken gördüm. Uzun sure salona gelmemisti.icim burkuldu.kardesim defalarca ona eski sevgilisinin adiyla hitap etmiş. Beni hiç sevmez buna ragmen bana içini açtı.tartistim hitap ederken agzina ayar cek dikkatli davran diye. Artık o kadar soğudum ki.Bu üzülmüş haliniz mi? Hırsınız gözünüzü kör etmiş.
Aile evine geliyorlar ben de oradaysam konuşmak istemiyorum. Kardeşim kızıyor, isyerindeki herkesi sevmemene ragmen nasıl diyalog kuruyorsan onunla da az da olsa sohbet edeceksin diyor.Görüsme. Sevmedigin ve sana iyi helmeyen insanlarla görüsme :)
Gelininiz kötü tamam kardeşiniz neden sizinle görüşmüyor peki, eşim istediğini desin yapsın benim ailemle görüşmeme engel olamaz. Burada bir sorun varsa sizin ilk muhatabınız kardeşiniz. Tam olarak sevmediği karısının lafiyla ailesine sırt dönüyor diye düşünür bir insan...Şimdi üzülmüyorum daha dogrusu uzulemiyorum.bir defasında yataginda kıvrılmış aglarken gördüm. Uzun sure salona gelmemisti.icim burkuldu.kardesim defalarca ona eski sevgilisinin adiyla hitap etmiş. Beni hiç sevmez buna ragmen bana içini açtı.tartistim hitap ederken agzina ayar cek dikkatli davran diye. Artık o kadar soğudum ki.
Ben de gelinim ama esimi tamamen koparma cabasina girmiyorum.bu hak midir? Yarin öbürgün annemle babam yaslanacak.bu kiz onlara gösterilen ilgiden bile rahatsız olacak, adim gibi eminim.insan niye evlat sahibi olur?
Biz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.sen gelin olsaydin ve senden kira isteyen bir görümce olsaydi cok faha farkli sorunlar gelirdi :))) sucun görümce olmak hahaha
Pasifliginden,duzenim bozulur tartisirim korkusu. Çocuk ta var.Gelininiz kötü tamam kardeşiniz neden sizinle görüşmüyor peki, eşim istediğini desin yapsın benim ailemle görüşmeme engel olamaz. Burada bir sorun varsa sizin ilk muhatabınız kardeşiniz. Tam olarak sevmediği karısının lafiyla boya ailesine sırt dönüyor diye düşünür bir insan...
Allah aşkına gelinin böyle bir tip mi acaba?kadın en başından gardını alarak gelmiş.Yazıyı okudum ben ne güzel bir görümceymişim dedim. Maşallah bana kendimi seveyim...
Anladim :)) zsten cok sacmaymis gelin hanim :)) burdakiler zaten hakli oldugu icin degil sadece gelin oldugu icin üstüne geldilerBiz kira filan istemiyoruz.ciktigi evi ailemkiraya verdi.evi sahiplenmiş, kira gelirini istiyor.kendileti de kiraya çıktı çünkü. Ne farkeder ha oturduk ha kirasini istedik.ordan alip simdiki evinin kirasini ödemek istiyor.
İşte gelinine kızdığınız kadar pasif olan kardeşinize de kızıyor musunuz? Onada hakaret ediyor musunuz adam olsa da ailesine sırt dönmese diye?Pasifliginden,duzenim bozulur tartisirim korkusu. Çocuk ta var.
Ne yaptım ? Zerrece muhatap olmadım nişandan beri.bir de karışan burun sokan gorumce cinsi olsam yanmisim.Gelininiz de belki çok masum değil ama sizde az şeyler yapmamışsınız gibi duruyor. Daha evlenmeden görümcemden gözüm korktu![]()
Hem de nasıl.kac defa tartıştım.İşte gelinine kızdığınız kadar pasif olan kardeşinize de kızıyor musunuz? Onada hakaret ediyor musunuz adam olsa da ailesine sırt dönmese diye?
Allah aşkına gelinin böyle bir tip mi acaba?kadın en başından gardını alarak gelmiş.
Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?Bize de eşimin ailesi eşimin de katkısıyla yan dairelerini almış zamanında ama her dk bir arada olalım istediler. Ben mecbur muyum ev aldılar diye onlarla her sn oturup kalkmaya. Kiraya çıkmayı istedim bu ev den umudu kesin o zaman dediler. Size ev aldık demeyi biliyorlar ama işlerine gelmeyince kapı dışarı. Ya kölesi olacaksın ya hiçbir faydaları dokunmayacak. Benim zaten gözüm yok eşimin hatrına oturuyorum ama bu yolla niyetlerini de göstermiş oldular.
Sizinle gelmek isteKardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Sizinle sınava gelmek isteyebilir.Aynı mahallede oturmakta istemeyebilir..Eşi ile ailesine gittiğindede konuşmak isteyebilir.Eşini çok seviyo ve daha fazla yanında olmak istiyor olamazmı?Kardeşim ölen sevgilisini seviyor demişsiniz ayrıca abiniz artık evli ve o kızda bir anne evladı.Kalbin çok karamsar olmuş.O gelin size allahın emaneti.Cahillikleride olabilir.Sen ona gül atmalısın.Ben anlatış tarzınızdan bile korktum.Allah gelininyardımcısı olsun.İnşallah kocası akıllıdırda yuvası bozulmaz.Kardeslerimin esleriyle mesafeliyim.bundan rahatsızlar.ayni ortamda olunca merhaba dışında hiçbir şey soylemek icimden gelmiyor.
Sevmiyorum.neden kardeslerim evli diye ben bu samimiyetsiz insanlarla muhatap olayim.
Ev bakarlerken sadece bu ev güzelmiş dediğim için bunu müdahale olarak algilayan küçük beyincigine mi katlanayım, kardeşim beni sinava goturmek istediğinde ben de gelecegim diye zıplayıp kasıtlı olarak birlikte vakit gecirmek istediğimiz her durumu sabote etmesine mi katlanayım? Ailesine gittiğinde bile kardeşimle vakit gecirmeme katlanamaz.çünkü artık onun malı.
Kardeşlik hukuku bitmeli .
Aynı mahalledeki ortalama üstü evimizden çıkıp kirasini verin diye talepte bulunmasina karşı çıktım diye bin türlü edepsizlik yapan bencilligine mi katlanayım? Aynı mahallede oturmamak için mis gibi evden çıkıyor, sonra da kirasını yemek istiyor canını sevdiğim. Bizden kacan birine yardım etmeliyiz.
Surekli acigimi arayip kardesimi doldurmaya calisan pisligine mi katlanayım.?
Soğuk ve mesafeli biri olmama rağmen bunları yaşıyorum, bir de samimi mi olayım şu insan bozmasıyla ?
Samimiyetsizlikten zehirleniyorum.cevremde hayatimda bu kadini istemiyorum. Kardeşim için olmali miyim sizce?
içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.
Ben evliyim.Asla eşimi tapulu malım gibi görmedim. Usulünce davet ederim,davetlerine icabet ederim.gorumcemi okuttuk ta.esim ihtiyaçlarına koşar gereğince. Aile budur .evlendim diye koparmak haddime mi? Elbette ayrı düzen, ayri yuva .Daha beter bir tip ondan dedim. Abim gelin gitti başka bir şehre diyim yeter herhalde... Benim mottom "Uzak olsunda evlerinde mutlu olsunlar yeter ki" tavsiye ederim. Ha kardeşinizle aranızdaki bağı bilemem ama ben abimle iki sırdaş gibiydim herkes sevgilim sanırdı kendisini. Ağzımı yüzümü öper sarılırdı. Evlenince tokalaşır olduk. Yarın siz evlenincede kocanızdan onu bekliceksiniz. Biraz empati işinizi görür.