- 1 Haziran 2012
- 7.364
- 25.871
- 798
- Konu Sahibi dilemma123
Her durum aynı değil işte. Biz çok mesafeliyiz.ama 30 kusur yil evlat yetistiriyorsunuz.evlilik bu mu?
Eşi ailesinden komple uzak tutma çabası mı?
Bayram seyran dışında zaten herkes kendi duzeninde.bir korniş cakmaya çağırdım diye olay cikti ya.teletabiler gibi elele tutuşup yapışalım istemiyoruz ki.zaten bundan en çok ben bunalırım.
Evden çıktı. Tamam dedik onların tercihi.kiraya verildi. Dönüp onu istiyor.e bizden kacan birine simdi neden yardim ediyoruz? Kadin asgari seviye görüşmeye bile tahammülsüz. Dua etsin annem babam gibi çekingen insanlara denk gelmiş. Kötü insan görmemiş ki kadin.yok böyle bir şey.
Bence siz boşuna yazıyorsunuz şu an.Şu konuyu bir kadın ''kaynanamların evinden kira istiyoruz,vermiyorlar'' şeklinde açsa gelecek yorumları okuyacaktınız o zaman anlardınız ne söylemek istediğimi,şu an adınız görümce olduğu için ve ilk mesajınızda da baya ağır şeyler yazdığınız için (cidden korkunç bazı satırlar,bu kadar nefret size de zarar) herkes sizi haksız bulacak.
Ne yapacaksınız biliyor musunuz ? Abinizi,tıpkı onun sizi sildiği gibi bir güzel sileceksiniz ve ikisini de görmezden geleceksiniz.Evinize misafirliğe mi geliyor arada çıkın hava alın ikisini de görmeyin.Madem evlenince mesafe girmesi şartmış ( bazı hanımlar böyle buyurmuşlar ),alın size mis gibi mesafe.İkisinden de çok haber almayın,merhaba merhaba deyin mümkünse aile işlerine de pek karışmayın ( sizinle ilgili olmadığı sürece ) zamanla unutur gidersiniz varlığını zaten.Tavsiyem kendi hayatınıza bakmanız kısacası.