kardeşim eşime soytarı dedi..

aygun2008

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
683
kızlar dünden beri kafam çok karışık.şöyle anlatayım abimin oğlunun sünneti var ve mehter ayarlamak istiyorlar eşiminde mehter ci arkadaşı var.eşime rica ettiler ayarla diye oda ayarladı bir ay önceden.şimdi sünnete 10 gün var mehterden vazgeçmişler oğlan bekar ve öğretmen olan erkek kardeşim dün aradı eşimi ve vazgeçtik arada söyle mehterciye dedi.eşimde birazcık sinirlendi dediki,ya ben nasıl söyliyim onlar ona göre yer ayırıyorlar şimdi onlara ne kadar zararı olur biliyormusunuz numarayı vereyim kendiniz söyleyin dedi.daha sonra ben annemlere gittim erkek kardeşime sordum aradınızmı diye,şok konuşmalar geldi tabi.e dedi tabi aradım ne var bunda iptal ettirdim o soytarıyada söyle bi daha benle konuşmasın dedi.soytarı kim dedim eniştem dedi.şok oldum dünden beri bu ne terbiyesizlik hiç yakıştıramadım kardeşime şimdi eşime söylemelimiyim bilmiyorum???

esine söyleyip bosuna ortaligi bulandirmana gerek yok bence
orda kardesine baya sert tepki vermeliydin
sonucta büyütcek bisey yok ortada ve esin hakli
kendisi arasin dedi diye esine soytari diyosa artik bilemicem

sinirle agızdan çıkmış bir kelime bence eşinizre hiç söylemeyin düşman olurla rilerde siz kardeşinizle iyi olursunuz eşiniz kin güder kardeşinize eminim kardeşinizde hatasını anlıcaktırr

orda annemlerin yanında bayağı tersledim dedim ne demek soytarı nebiçim konuşuyosun sen.daha sonra gittim balkonda ağladım annem tansiyon hastası üzülmesin diye sustum.sonra eşim geldi hiç bişey yokmuş gibi oturdular.sonradan eve geldikten sonra kardeşime mesaj attım dedim o soytarıyla niye konuştun madem böyle yapcaktın o lafı etmeye ne gerek vardı sana sesçıkarmıyoa diye tepemize çıktın dedim.oda sonradan mesaj yazmış özür dilerim diye haddimi aşmış olabilirim fakat eniştem de konuşma tarzına dikkat etseydi abimler rica etti bende söyledim beni muhatp niye alıyosunuz aynı konuşma tarzıyla abime babama söylasin o zaman dedi.

özür dılemıs ıste, ınsanlar sınırlendıklerınde malesef bazen aslında dememelerı gerekenlerı dıyebılıyorlar, sen yınede esıne bahsetme.

Yok söyleme elin oğlu her daim falso yapabilir hangi birini anlatacaksın

açtıgın konunla çelişiyon şuan farkındamısın söylemicektin nitye söylemelimiyim die konu açtınki yada zaten söylenmicek bişi oldugunu biliyodun neyi ögrenmek istiyodun buurdakilerden

açtıgın konunla çelişiyon şuan farkındamısın söylemicektin nitye söylemelimiyim die konu açtınki yada zaten söylenmicek bişi oldugunu biliyodun neyi ögrenmek istiyodun buurdakilerden

bende onu dyom ya niye konu acti madem anlamadim
şakkıdı

bence buyutulcek birsey degil sen tepkini belli etmissin bir daha esine soyleyip aralarını bozmaya gerek yok bence

ne kadar terbiyesizlik ya eşinişz haklı adam belkide rica minnet arkadaşlarını ayarlamış iptal olduğunu söylemedi diye soytarı oluyor
siz eşinize bişey demeyin hiç kocanızı da ezdirmeyin kardeşinize

arkadaşım sen yorum yapma rica ederim ben sadece anlatıp rahatlamak istedim eşime tabiki sana soytarı dedi demem.kardeşim sana darılmış bundan sonra konuşmalarına dikkat et arana mesafe koy demelimiyim acaba diye açtım konuyu.

kusura bakma ama kardeşin edepsizmiş. baştan yarla deyip sonradan vazgeçmek olurmu. herkes ona göre işini ayarlıyor. o mehterciler belkide daha fazla para kazanacakalrı bir şeyi kaçırdılar onalrın yüzünden. çok ayıp etmişler. ben olsam kardeşimin canına okurdum inanki. sen nedne böyle bir şeye izin veriyorsun ki. benim abim öyle söyleyecek valla ömür boyu yüzümüğ göremez vede canalrına okurum o düğünüde yaptığına pişman ederim. ne demek. eşin yardımcı olmuş daha ne yapsın adam.

canım napcan işte annemim hatırı için kapatacağım meseleyi.bunu bana söyleyen abim değil kardeşim benden küçük büyük terbiyesizlik ama napcan işte.eşimede hiç çaktırmadım daha bakalım sünnete neler olacak hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…