• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim eşime soytarı dedi..

arkadaşım sen yorum yapma rica ederim ben sadece anlatıp rahatlamak istedim eşime tabiki sana soytarı dedi demem.kardeşim sana darılmış bundan sonra konuşmalarına dikkat et arana mesafe koy demelimiyim acaba diye açtım konuyu.

bak arkadaşım sen konu açtın bişi sordun bizlerde cevap verdik sen yazdıgında çeliştin die bende bunu yazdım die bana sen yorum yapma diyemezsin burası bir topic önce bunun farkına var ben kimsetye sormıcam nereye kimin istedigine göre cvp vercegimi böyle desen ben zaten o yorumu yapmazdım hayret bişi bunu yazmadınki başta eşime diyimmi demiyimmi die açtın konuyu alla alla

:((( dilin kemiği yokki. Burada aile içi çatışmaya engel olacak kilit isim sizsiniz ! farkındasınız ! sorun yok

öncelikle sizde kendinize sahip olun sayın konu sahibi.. sen yorum yapma,sen yap diyebilecek bir otoriteye sahip değilsiniz bu forumda.. herkes kendi düşüncesini saygı çerçevesinde yazar.. ve evet o kızdığınız iki arkadaşımız gayet de doğru şeyler söylemiş çünkü söylediklerinizle çelişmişsiniz..

her neyse konuya gelince tatsızlık çıksın istemiyorsanız söylemeyin.. ama yok bu ilk değildi benim eşime hep bi saygısızlık vardı diyorsanız,tarafınızı belirleyip ona göre karar verin.. çünkü yapılan şey büyük terbiyesizlik.. kardeşinizi de sıkı bir şekilde uyarın ki terbiyesini takınsın..

Back
X