Kardeşim gitti

Başın sağolsun canım. kardeşin nurlar içinde yatsın. Emin ol daha güzel yerdedir şimdi. Huzur içindedir.

Daha önce yakınını kaybetmiş birisine, onu teselli edebilmek, üzüntüsünü hafifletmek için görmüş olduğum bir rüyayı kadınlar kulübünde, ona cevap olarak yazdım. Cevapla tuşuna bastım bastım ama mesajım gitmedi bir türlü. Aksilik üstüne aksilik oldu. Sanki bir şey yorumumun gitmesine engel oluyordu. Sonra yorumumu okuyunca bunun çok özel olduğunu ve paylaşmamam gerektiği geldi aklıma. yazdığım rüyayı sildim ve sadece başın sağolsun kısmını bırakıp cevapla tuşuna bastım hemen gitti. O yüzden o rüyamı sanada yazamıyorum ama anlatabilmiş olsaydım bütün endişelerin kaybolacaktı. Şundan emin ol Kardeşin orada mutlu. Sende bir müddet kardeşinin yasını tuttuktan sonra bakacaksın ki hayat devam ediyor. Bende annemi, ani gelişen, beklenmedik bir hastalıktan kaybettim daha çok gençti. Tek tesellim mutlu olduğunu biliyorum. Tekrar başın sağolsun canım.

Keske ben de dedemi öyle görsem. Icim rahatlasa :/ basiniz sag olsun

Allah rahmet eylesin. Bence en az anne-baba acısı kadar ağır kardeş acısı, Allah hiçbirimize göstermesin. Fatih'i de gittiği yerde huzura kavuştursun inşallah.

Dua edin kardesinize ,sizede iyi gelir cabuk toparlanirsiniz.Sevdigimiz insanlarin vefatlari bizleri manevi anlamda guclendirir.Annen ve babamin vefatinda anladi.Zor oldu ama rabbim yardim etti.Dua ettikce kendimi iyi hissediyordum .Onlarinda iyi oldugunu dusunerek mutlu oluyordum .Ayni hisleri bende yasadim ruyamda gormek icin dua ederdim.Ozledigimizden oluyor.Allah mekanlarini cennet etsin .
Amin inşallah herşey bizler için

Başın sağolsun canım. kardeşin nurlar içinde yatsın. Emin ol daha güzel yerdedir şimdi. Huzur içindedir.

Daha önce yakınını kaybetmiş birisine, onu teselli edebilmek, üzüntüsünü hafifletmek için görmüş olduğum bir rüyayı kadınlar kulübünde, ona cevap olarak yazdım. Cevapla tuşuna bastım bastım ama mesajım gitmedi bir türlü. Aksilik üstüne aksilik oldu. Sanki bir şey yorumumun gitmesine engel oluyordu. Sonra yorumumu okuyunca bunun çok özel olduğunu ve paylaşmamam gerektiği geldi aklıma. yazdığım rüyayı sildim ve sadece başın sağolsun kısmını bırakıp cevapla tuşuna bastım hemen gitti. O yüzden o rüyamı sanada yazamıyorum ama anlatabilmiş olsaydım bütün endişelerin kaybolacaktı. Şundan emin ol Kardeşin orada mutlu. Sende bir müddet kardeşinin yasını tuttuktan sonra bakacaksın ki hayat devam ediyor. Bende annemi, ani gelişen, beklenmedik bir hastalıktan kaybettim daha çok gençti. Tek tesellim mutlu olduğunu biliyorum. Tekrar başın sağolsun canım.
Çok sağol un bende mutlu olduğunu düşünüyorum

Allah rahmet eylesin. Bence en az anne-baba acısı kadar ağır kardeş acısı, Allah hiçbirimize göstermesin. Fatih'i de gittiği yerde huzura kavuştursun inşallah.
Sağol un amin babam la ben çok kötü olduk zaman herşey in ilacı

Başın sağolsun. Ölüm bir yok oluş değil, aksine yeniden doğuştur. Acınızı anlayabiliyorum ben de annemi kaybettim. Onun için yapabileceğin şeyler bol bol dua etmen olacak. InsAllah mekanı cennet olur.
Sağol un amin

Konu sahibi acini derinden paylasiyorum. Ben de kardesimi kaybettim 3 yil oldu. Maalesef acisi hala oyle taze ki. Benim kardesiminde psikolojik sorunlari vardi, cok merhametli iyi niyetli oldugundan hep insanlar tarafindan bu iyi niyeti kotuye kullanildi. Kendisi karincayi incitemezken onu cok incittiler aglattilar. Son yillarinda hic mutlu degildi, depresyonlardaydi. Maalesef ki kardesimi zorla dahil edildigi, alakasinin olmadigi bir sokak kavgasinda kaybettim. Cok kotu seyler yasadim, yasadik.

Ama ben de insallah diyorum, insallah simdi artik mutludur. Rabbim onu cennetine kabul etsin diye hep dua ediyorum. O guzel naif kalbinin karsiligini gorur insallah diyorum oteki dunyada. Acisi gecmiyor, kalbim hala cok aciyor, keske daha iyi bir abla olabilseydim diyorum. O kadar cok pismanliklarim var ki...7 gun komada kaldi, hic gozlerini acmadi, helallik isteyemedim. Son vefat edecegi gunun sabahi tartismistik, ona onu ne kadar sevdigimi bile soyleyemedim. Biliyor muydu hissetti mi komadayken ellerini tuttugumu hic birakmadigimi..bilmiyorum. Cok dusununce cildiracak gibi oluyorum..Kardesim giderken buyuk bir bosluk birakti kalbimde. Hic yeri dolmuyor, dolmayacak. Alisiyor mu insan aciya..bilmiyorum. Yasamak istemedigin zamanlari da anliyorum. Bende de oldu oluyor. Rabbimin hepimiz icin bictigi bir sure var. O zamana kadar yasayacagiz. Devam etmek zorundayiz. Ben kendimi yeni yeni topluyorum. Senin acin daha cok tazeymis. Allah sabir versin. Kardesinin mekanini cennet eylesin. Bol bol dua et, Yasin'ler oku. Insallah artik kardeslerimiz huzur bulmuslardir...

Çok üzüldüm ikiside başkalarının yolunda gitmişler benim kardeşim de aynı senin kardeşin gibi çok iyiydi herkes severdi bir okadar da kullandılar kardeşim i bende hangi sine yanayım üzüldüğüne mi gittiğine mi onlar la buluşcaz sarılcaz binbir renkli gökkuşağı nin altında koşucaz güzel yüzlü güzel yürekli kardeşlerimiz

Back
X