• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim gitti

Canım vadesi gelmiş , ömrü o kadarmış demekki, Allah daha iyi bilir bizlerin aklı ermezki. Çok iyi bir insandı diyorsun, inşallah cennete giden huzur bulan kullardan olur, Allah taksiratını affetsin
Sağol. İnşallah orda mutlu dur bu dünyada olamadı

Allah mekanini cennet eylesin, tum gunahlari bagislanir insaallah..Bu dunyada dertleri cekecegimiz sure belli, elbet her dert tasa oyle boyle bitecek. Muhim olan ahiretimize iyi hazirlanabilmek cunku orasi sonsuz..Kardesiniz icin bende cok dua edecegim.. Siz de guclu durun lutfen, elbet kavusacaksiniz.. Bunu dusunup rahatlayin bol bol dua edin.. Allah size de guc kuvvet selamet versin..

Kardeşimi kaybettik.13 gün oldu Fatih'in maddi manevi sıkıntıları vardı.çok kırılgan çok hassas bir çocuk tu psikolojik tedavi alıyor du. Hep çocuk lugunun kötü geçtiğinden söz ederdi . daha bir sürü şey . ben kardeşim in artık mutlu olduğunu düşünüyorum bu dünyadan kurtuldu . bana lütfen birşeyler söyleyin kardeşim kurtuldu mu
kurtuldu. ışıklar içinde uyusun. seninde başın sağ olsun. allah sabır versin..

Allah mekanini cennet eylesin, tum gunahlari bagislanir insaallah..Bu dunyada dertleri cekecegimiz sure belli, elbet her dert tasa oyle boyle bitecek. Muhim olan ahiretimize iyi hazirlanabilmek cunku orasi sonsuz..Kardesiniz icin bende cok dua edecegim.. Siz de guclu durun lutfen, elbet kavusacaksiniz.. Bunu dusunup rahatlayin bol bol dua edin.. Allah size de guc kuvvet selamet versin..
Sağolun çok teşekkür ederim

Rabbim sabır versin.Başınız sağolsun.Onun için yapabileceğiniz dua etmek.Rabbim sorgusunu kolaylaştırsın inşallah.

28 amcaların yanına gidiyor du gece vakti
28 yaşında bir gencin ne günahı olur ne de başka bir şeyi. o şimdi gittiği yerde musmutludur. sen merak etmekendinide üzme sizi görüp sizin için endişelenmesin.. allah kalanlara sabır versin..

Allah rahmet eylesin size de dayanma gücü versin.
İyi insanların bu dünyadaki hayatlarının uzun olmadığına inanıyorum ben. Kardeşiniz de belli ki mutlu değilmiş en azından mutlu olmadığı bu hayatının son bulduğunu biliyorsunuz. Insallah su an oldugu yerde mutludur, ben de kendisi için dua edeceğim. Tesellisi yok ölümün ama ne yazık ki çaresi de yok.

28 yaşında bir gencin ne günahı olur ne de başka bir şeyi. o şimdi gittiği yerde musmutludur. sen merak etmekendinide üzme sizi görüp sizin için endişelenmesin.. allah kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin size de dayanma gücü versin.
İyi insanların bu dünyadaki hayatlarının uzun olmadığına inanıyorum ben. Kardeşiniz de belli ki mutlu değilmiş en azından mutlu olmadığı bu hayatının son bulduğunu biliyorsunuz. Insallah su an oldugu yerde mutludur, ben de kendisi için dua edeceğim. Tesellisi yok ölümün ama ne yazık ki çaresi de yok.
Çok sağol teşekkürler

Kitabimizda herkesin bir ecel saati oldugu ve onun ne onune ne gerisine gecebilecegimiz yaziyor. Yani kardesiniz icin bu olum Allahin takdiri.. bizlerde hepimiz olecegiz vakti saati geldiginde. Bundan kacis yok. Olum kurtulustur aslinda bir nevi.cunku bu dunya gzuel oldugu kadar bir suru pisliklerle beraber yasanilan bir dunyadir. O nedenle Olumu kotu algilamayin.. lutfen uzulmeyin kardesiniz su an cok huzurlu ve rahat..Allah mekanini cennet eylesin insallah..

Back
X