Yanlis anlamayin ama kardesinizin yaptiginin bir cezasi olmasi gerektigini soyleyenlere neden saldiriyorsunuz? Benim de sizinkiyle ayni yasta bir kardesim var ve diledigi kadar kotu olsun ne kadar endise ettiginizi anlayabiliyorum. Fakat ote yandan illa cinayet islemesi falan gerekmiyor zararli birey olmasi icin, kiyasladiklariniz en uc noktalar. Bana kalirsa da kimse kimseye aklina estigi gibi hakaret edememeli ve bunun yolu da bunu yapanlarin cezalandirilmasi. Adam mi oldurdu sanki ne var demekle olmuyor, biri size kendi ettigi kufurleri etse aslan kesilir muhtemelen kardesiniz. O kufur ettigi kadin da birilerinin kardesi, cocugu falan. Ben olsam sonuna kadar ugrasirdim.
Bunun disinda 2 sene once falan bir arkadasim kardesinizin yaptiginin aynisini yapti, dava actilar, buldular da arkadasi. Bence cok da iyi oldu. Neyse 5 sene suca karismamak kaydiyla bi islem yapilmadi.
Bu arada "yapmis bi ergenlik" savunma degil, banane milletin ergen cocugundan yani. Az otede yasasin hepsi ergenligini.