Kardeşim Kararsızlıktan Kafayı Yemek Üzeri..

hilal56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
33
2
1
35
Merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum. Öncelikle herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar şimdi erkek kardeşim üniversite son sınıf ve bundan 2 sene önce 8 aylık bir ilişkisi bitti. O kızı çok ama çok seviyordu zor atlattı.. Şimdi kardeşimin 15 gündür konuştuğu uzaktan bir akrabamız var kız formasyon alıyor ama atanabileceği bir bölümde değil. Kızın ailesinde kardeşleri ve ablaları da okumuş değil ama kız kardeşimle görüşmek istiyor onunla gelecek düşünüyor.

Bir yandan da sağlık bölümünde okuyan bir kız var. Arkadaşının kardeşi ve onunla tanışmış. O kız mantıken de kendisine uyuyor ama o kızında hiç görüştüğü birisi olmamış, kız biraz temkinli yaklaşıyor. Hani olabilir de olmayabilir de diyor. Bu kızla hiç yüz yüze görüşmedi, ablası sadece kardeşimin üniversiteden arkadaşıydı.

Her iki bayanla da tam anlamıyla çıkmasa da sadece konuşsa da kardeşim vicdanen rahatsız oluyor. Abla kimseye umut vermek istemiyorum sonra üzülmesin diyor. Bende kardeşime hak veriyorum.

Sizce hangisinde karar kılmalı ? Tabi buna kendisi karar verecek ama bir tarafta ilerde işe giremiyecek ihtimali yüksek olan atanamayacağı bir öğretmenlik bitiren akrabamız olan ailesinde tek okumuş olan bir bayan mı ? Diğer tarafta sağlık sektöründen olan anlaşabileceği, kardeşleri okumuş olan aynı zamanda mantıken de kendisine uyan fakat tam olarak karakterini bilmediği bir bayan mı ? ( Tabi bu kızlada %100 değil tabi sevgili olup olamayacağı kız çok açık kapı bırakıyor ilk olacağı için)

Not: Asla yalnış anlamayın insanları mesleklerine göre yargılamıyorum, yada ailesinin eğitim durumuna göre ama kardeşim bir yandan mantık + aşk olsun diyor çift maaş rahat ederiz diyor sağlık sektöründeki bayanı düşünüyor; bir yandan da abla akrabamızla görüşmeye devam edeyim ama ilerde atanamasa işe giremese de Allah rızık verir diyor..

Bizim düşüncemiz akrabamız olan kızın ailesi duyarsa direk yüzük takın der ama kardeşim ve ailem en az 1.5 yıl bu işe girişemez bu seferde ailelerin arası açılır kendi arasında. Çünkü uzaktan da olsak evler memlekette çok yakın ve sürekli gider geliriz bir birimize.. Akraba evliliği bizi düşündürüyor.. laf söz.. bilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla mesleklere çok takıyorsunuz takmıyoruz desenizde.
Madem sağlık okuyan kız kafasına yatıyor diğeriyle iletişimi kessin.
Ama kalp önemli neticede. Eğer akraba olan kıza hisleri varsa da söz takıp 1,5 sene sözlü kalırlar.

Haklısınız ama sağlık okuyan kız içinde abla, aşırı derecede kendi kurallarını koyuyor diyor. Yada kız muallakda bırakıyor olabilir de olmayabilir diye. Kızın hiç sevgilisi olmamış..

Back
X