Kardeşim!! Kizlar lütfen yardim edin.

Ya Allah askiniza ben buraya sizinle cinsellik konusmaya gelmedim nasil bir. Uol cizebilirim uzagim diye fikrinizi almak istedim.Evet bana anlatir çünkü ben despot olup duvarlar koyup, kuralcilik taslamiyorum ne olursa olsun benle paylas diyorum çünkü kendi başına bulacagi çözümler ona zarar verir diye dusunuyorum.Biri bagimlilik mi alkol mu bu yazmış da 7.sinifa giden bir kizdan cok da mantikli cumleler.kurmasini beklemek sacma degil mi?

Hayır kiz kardeşim kendisi.Önce fake konu diyorlar ekran fotosunu atiyorum saatler uymuyor diyorlar.Sanki saniyesinde buraya yazacaktim.Kusura bakmayin da kendi kendime yazisma duzenleyecek kadar kafayi yemedim.Ben nasil yardim ederim dedim.Size kocam benle yatmiyor ne yapayim gibi bir soru sormadım.Gercekten tuhafsiniz.

Ya Allah askiniza ben buraya sizinle cinsellik konusmaya gelmedim nasil bir. Uol cizebilirim uzagim diye fikrinizi almak istedim.Evet bana anlatir çünkü ben despot olup duvarlar koyup, kuralcilik taslamiyorum ne olursa olsun benle paylas diyorum çünkü kendi başına bulacagi çözümler ona zarar verir diye dusunuyorum.Biri bagimlilik mi alkol mu bu yazmış da 7.sinifa giden bir kizdan cok da mantikli cumleler.kurmasini beklemek sacma degil mi?
Ya kusura bakma da hepimizin masturbasyon bağımlısı küçük bir kız kardeşi yok nasıl yol izlemeliyim diyip konu açana kadar internetten bir araştırsaydın keşke. Psikolog yönlendirmesi doğru bir şey olabilir kulağıma böyle söylentiler çalındı çünkü
Fake olma ihtimalini şimdilik aklımdan çıkarıyorum ama çok öfkelisin. Kız kardeşine de 31 değil masturbasyon olduğunu söyle bari ;)

• Beğen
Reactions: KV_
O şuan dünyanın en kötü seyini yaptigini düşünüyor çünkü.7.sinif diyorum daha küçük gördüğünüz gibi.Bizim gibi akli selim cumleler kurmasini beklemek sacma degil mi?

B
Ya kusura bakma da hepimizin masturbasyon bağımlısı küçük bir kız kardeşi yok nasıl yol izlemeliyim diyip konu açana kadar internetten bir araştırsaydın keşke. Psikolog yönlendirmesi doğru bir şey olabilir kulağıma böyle söylentiler çalındı çünkü
Fake olma ihtimalini şimdilik aklımdan çıkarıyorum ama çok öfkelisin. Kız kardeşine de 31 değil masturbasyon olduğunu söyle bari :KK66:
Bi çözüm üretmek için illa basimiza gelmesi gerekmiyor dimi?Zaten arastiriyorum bu durumu merak etme.Herkes araştırıp bir çözüm bulma yoluna koru korune baglansaydi sanirim burada kimse konu acmazdi.Evet ofkelendim çünkü bilip bilmeden burada fikir edinmek adina actigim konuyu malum insanlar nerelere çekiyor.Bu sekilde yazacaklar lütfen yazmasin ben buraya mantikli fikirler almaya geldim.

Ya kızlar ister inanın ister inanmayın ben hiç mastürbasyon yapmadım.
En fazla hayal kurduk falan. Boşalma vs olmazdı yani.
Bende bir sorun mu var diye düşünüyorum artık.
7. sınıf öğrencilerinin bilmediği yok maşallah..
Ben de evliyim ama benim de hiç böyle bir durumum olmadi oyuzden telas yaptim, panikledim bu çocuk ne yapiyor boyle diye

Bunun dünyanın sonu olmadığını, normal olduğunu. İhtiyaç duyduğu sürece yapabileceğini ama sıklığını kontrol altında tutması gerektiğini anlatsan nasıl olur?

Korkunç bişeymiş gibi hemen psikolog demişsin çocuğa iyice panikleyecek.
Ben onun yaslarindayken hiç böyle şeyler bilmiyordum kendimle kiyasladim oyuzden panikledim aslinda ona belli etmemeye calistim ama sanirim etmişim.

Ben onun yaslarindayken hiç böyle şeyler bilmiyordum kendimle kiyasladim oyuzden panikledim aslinda ona belli etmemeye calistim ama sanirim etmişim.

Sen farklısın o farklı. Ergenlik çağında ve vücudunu tanıma sürecinde şu an. Çok normal.

Bakma burda konuşanlara, kardeşin erkek olsa hepsi normal diyecekti.

Yeni kesfediyor haz alıyor ama bir taraftan eğer ayıp falan gibi düşünceler duyarak büyüdüyse suçluluk hissediyor bence ..bu yaşlarda gayet normal ancak eğer öfkesini yalnızlığıni psikolojik problemlerini mastürbasyon ile kapatmaya çalışıyorsa o zaman psikolojik destek alın derim ben.Önce kardeşinle konuş keşfettiği için mi yoksa problemleri var onları baskılamak için mi yapıyor.

Canım bu gayet normal bir durum. Ben de o yaşlarda başlamıştım. Psikolog gerektirecek bir durum yok. Ona kötü bir şey yapmadığını bunun bir ihtiyaç olduğunu anlatın.

7. Sınıfa giden bir kız çocuğunum masturbasyonu nasıl keşfettiğini çözmeye çalışıyorum. Mesela ben bilmiyordum. Psikolog mantıklı bir çözüm sanırım

Kızlar ben evlenmeden önce hep yanindaydim ona hem ablasi hem de en yakin arkadasi olduğunu hissettirdim hatırlattım her zaman..Çünkü yanlış yapmaya çok meyilli bir çocuktu.Kendi basina birseyler yapar, merak eder baska yollara basvurur ,ben de cok kati olup ona duvar orup yalniz birakmak istemediğimden ona abladan ziyade arkadas gibi yaklaşıyorum.Boylece sıkıntılarını da paylaşıyor.Dogru olan da bu degil mi?Cok tepki gösteriyorsunuz da.
Ayrica ben yaşamım boyunca hele ki o yaşlarda böyle şeyler denemedim.Tamam psikolog çözüm ama yine de durumun normalligini ölçmek ve fikirlerinizi almak istedim.

Back
X