L ladybjk Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2013 1 0 6 İstanbul 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #1 Kardeşim 13 yaşında 35 kilo neden bu kadar zayıf onu çok kıskanıyom
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #2 sen kaç yaşındasın?
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 360 0 31 İngiltere 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #3 Daha 13 yaşında ? bu yüzden daha çocuk olduğu için zayıf olabilir mi? Yahu sen daha bu yaştaki kardeşini kıskanıyorsan biraz daha büyünce kin de tutarsın?
Daha 13 yaşında ? bu yüzden daha çocuk olduğu için zayıf olabilir mi? Yahu sen daha bu yaştaki kardeşini kıskanıyorsan biraz daha büyünce kin de tutarsın?
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #4 KedilerdeTatilYapar .!.: Daha 13 yaşında ? bu yüzden daha çocuk olduğu için zayıf olabilir mi? Yahu sen daha bu yaştaki kardeşini kıskanıyorsan biraz daha büyünce kin de tutarsın? Genişletmek için tıkla... yahu ben 23 yaşında 40 kiloyum :) demekki beni görse kudurur çok iyi bişeymiş gibi
KedilerdeTatilYapar .!.: Daha 13 yaşında ? bu yüzden daha çocuk olduğu için zayıf olabilir mi? Yahu sen daha bu yaştaki kardeşini kıskanıyorsan biraz daha büyünce kin de tutarsın? Genişletmek için tıkla... yahu ben 23 yaşında 40 kiloyum :) demekki beni görse kudurur çok iyi bişeymiş gibi
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 360 0 31 İngiltere 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #5 melissadan .!.: yahu ben 23 yaşında 40 kiloyum :) demekki beni görse kudurur çok iyi bişeymiş gibi Genişletmek için tıkla... Çocuk zaten muhtemelen.. 14 yaşında felan.. her 15-16 yaşta olgun olmuyor işte.. Benim eskiden de farkım buydu.. olgun ve mantıklı bir kızdım biraz ergenlik vardı ama Biraz mantıklı ol olgun davran sen ablasın veya abi ? ? ?
melissadan .!.: yahu ben 23 yaşında 40 kiloyum :) demekki beni görse kudurur çok iyi bişeymiş gibi Genişletmek için tıkla... Çocuk zaten muhtemelen.. 14 yaşında felan.. her 15-16 yaşta olgun olmuyor işte.. Benim eskiden de farkım buydu.. olgun ve mantıklı bir kızdım biraz ergenlik vardı ama Biraz mantıklı ol olgun davran sen ablasın veya abi ? ? ?
Kova hatunu ✔creativity Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2011 24.320 45.697 798 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #6 kedim konu dışı olucak da ben spora başlayamadım o günden sonra 5 kg zayıfladım bu aralar da kendi evime çıkıcam onlarla uğraşıyorum ama ondan sonra kg almak için bir listem var sporla birlikte hem karbonhidrat tozu hem protein tozu kullanıcam kısa bi süre ne dersin? bak gör konu sahibi zayıf olmanın mükemmeliyetini....kg almak için uğraşanlar var sen daha kıskanmaya devam et... Son düzenleme: 9 Haziran 2013
kedim konu dışı olucak da ben spora başlayamadım o günden sonra 5 kg zayıfladım bu aralar da kendi evime çıkıcam onlarla uğraşıyorum ama ondan sonra kg almak için bir listem var sporla birlikte hem karbonhidrat tozu hem protein tozu kullanıcam kısa bi süre ne dersin? bak gör konu sahibi zayıf olmanın mükemmeliyetini....kg almak için uğraşanlar var sen daha kıskanmaya devam et...
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 360 0 31 İngiltere 9 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ladybjk #7 melissadan .!.: kedim konu dışı olucak da ben spora başlayamadım o günden sonra 5 kg zayıfladım bu aralar da kendi evime çıkıcam onlarla uğraşıyorum ama ondan sonra kg almak için bir listem var sporla birlikte hem karbonhidrat tozu hem protein tozu kullanıcam kısa bi süre ne dersin? bak gör konu sahibi zayıf olmanın mükemmeliyetini....kg almak için uğraşanlar var sen daha kıskanmaya devam et... Genişletmek için tıkla... Topiğime gel anammm bzim topiğe
melissadan .!.: kedim konu dışı olucak da ben spora başlayamadım o günden sonra 5 kg zayıfladım bu aralar da kendi evime çıkıcam onlarla uğraşıyorum ama ondan sonra kg almak için bir listem var sporla birlikte hem karbonhidrat tozu hem protein tozu kullanıcam kısa bi süre ne dersin? bak gör konu sahibi zayıf olmanın mükemmeliyetini....kg almak için uğraşanlar var sen daha kıskanmaya devam et... Genişletmek için tıkla... Topiğime gel anammm bzim topiğe