• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesim nerede kiminle??

hayatı bitti o daha 18 di oysa cocuktuu..bır pislik kardesımı aldıı benden,bizdenn...

yaw ne nikahı hayatım şaka mı bu,
yaptıkları cinsel ilşki değil tecavüz ve ödül gibi birde evlendireceksiniz kızla
kızın zaten hayatı alt üst olmuş ama olmuş artık, şikayet edin adamı kardeşinde o da görsün ciddiyetinizi
ama bunun çözümü evlilik değil asla değillll

yaw ne nikahı hayatım şaka mı bu,
yaptıkları cinsel ilşki değil tecavüz ve ödül gibi birde evlendireceksiniz kızla
kızın zaten hayatı alt üst olmuş ama olmuş artık, şikayet edin adamı kardeşinde o da görsün ciddiyetinizi
ama bunun çözümü evlilik değil asla değillll

dgruu amaa onlar hapside goze alms zaten..olan bnm kardesıme olduu

zaten bugun zorla getrsekte yarn yıne kacacakk evde tutamyrzz krızler gecryr onsz yasayamıyrm dyee ıntharlar edıyorr..18 yasındn once de cınsel ılşkıye grıldgı ıcn suan cocuk ıcn sıkayette bulunsak en az ıkı yıl cezası var..ısın ılgnç yanıı ne aılesı ne de cocuk kardesımı ıstyorr gelın alın kızınızı demeyı bılıyorlarr ama yemezler artık ya hapsı boylucak yada formalıtede olsa o nıkah yapılackk

Ne nikahı yaa:20: Sakın ha yapmayın öyle bişi

ama kardesım gelmıyorr orda resmen dost hayatı yasatyorlarrr

Annen ve baban bu çocuğu şikayet edebilir,kardeşiniz bu kişiyle ilişkiye girdiği sırada 18 den küçük se ailenizin şikayet etmek hakkı var,kardeşiniz ben isteyerek birlikte oldum dese bile olay tarihinde yaşı küçük olduğu için tecavüz ve çocuk istismarı kapsamına girer,şikayet edin ki cezasını çeksin.

Annen ve baban bu çocuğu şikayet edebilir,kardeşiniz bu kişiyle ilişkiye girdiği sırada 18 den küçük se ailenizin şikayet etmek hakkı var,kardeşiniz ben isteyerek birlikte oldum dese bile olay tarihinde yaşı küçük olduğu için tecavüz ve çocuk istismarı kapsamına girer,şikayet edin ki cezasını çeksin.

sorunda surda .babam ılıskye grdıklerını bılmyor bılse kalpten gderr...bılse bn drmazdm suan burda elım kolum baglıı...o kadar zorkıı

Kardeşiniz tüm bunları 18 yaşını doldurduktan sonra yapmış yani ne kardeşinizi zorla getirebilirsiniz ne de çocuk hakkında bir işlem yaptırabilirsiniz. Durumunuza üzüldüm. Size bir yöntem önerebilirim. Annenizle babanızı ikna edin, kardeşiniz hakkında hacir davası açsınlar. Yani 18 yaşını doldurmasına rağmen akli dengesinde sorun olduğunu belirtip, hacir altına alınmasını sağlamaya çalışsınlar. Tabii kardeşinizin akli durumunda herhangi bir dengesizlik yoksa bu kararı çıkartmak imkansıza yakın:( Ama bu yaşta bunca olaya karışmış bir çocuğun normal olabileceğini düşünmüyorum. Bu yolu bir önerin ailenize belki işe yarar.

çok pişamn olacak elbet ilerde ancak.. daha ileriye gitmeden zararın neresinden döndürebiliriz diye düşünmek lazım.
Tabiki destek olmalısınız ama nikah zinhar yapmayın. isteseler bile yapmayın. Zaten adamında pek yapacağı yok.
yanına gidip konuşun bir şekilde. yüzyüze ikna etmeye çalışın eğer halen geri adım atmıyorsa yapılacak ne yazıkki pek birşey kalmıyor. :(
Elinizi ilginizi üzerinden çekmeden takip edeceksiniz.
18 yaşını geçmiş.
ve ne yazıkki her koyun kendi bacağından aslıyor.

Kardeşiniz tüm bunları 18 yaşını doldurduktan sonra yapmış yani ne kardeşinizi zorla getirebilirsiniz ne de çocuk hakkında bir işlem yaptırabilirsiniz. Durumunuza üzüldüm. Size bir yöntem önerebilirim. Annenizle babanızı ikna edin, kardeşiniz hakkında hacir davası açsınlar. Yani 18 yaşını doldurmasına rağmen akli dengesinde sorun olduğunu belirtip, hacir altına alınmasını sağlamaya çalışsınlar. Tabii kardeşinizin akli durumunda herhangi bir dengesizlik yoksa bu kararı çıkartmak imkansıza yakın:( Ama bu yaşta bunca olaya karışmış bir çocuğun normal olabileceğini düşünmüyorum. Bu yolu bir önerin ailenize belki işe yarar.

ılışkıye grme olayı 18 den once oldgundan succ yanıı ıstesek hapse grcekk

çok pişamn olacak elbet ilerde ancak.. daha ileriye gitmeden zararın neresinden döndürebiliriz diye düşünmek lazım.
Tabiki destek olmalısınız ama nikah zinhar yapmayın. isteseler bile yapmayın. Zaten adamında pek yapacağı yok.
yanına gidip konuşun bir şekilde. yüzyüze ikna etmeye çalışın eğer halen geri adım atmıyorsa yapılacak ne yazıkki pek birşey kalmıyor. :(
Elinizi ilginizi üzerinden çekmeden takip edeceksiniz.
18 yaşını geçmiş.
ve ne yazıkki her koyun kendi bacağından aslıyor.

bugun aldgmz habere gore evlnyolrmıss..bılıyrumkı bu evlılık cok surmeyecek fakat kardesım onunla evlennmedıgı surece coookkk olay cıkckk..kardesım evlenmezse oradan ayrılacagını fakat rezıl oldugunu ve evede donmeyecegını syledıı..anlayacagnzz evlnmezzsee cokk fenaa olackk

bugun aldgmz habere gore evlnyolrmıss..bılıyrumkı bu evlılık cok surmeyecek fakat kardesım onunla evlennmedıgı surece coookkk olay cıkckk..kardesım evlenmezse oradan ayrılacagını fakat rezıl oldugunu ve evede donmeyecegını syledıı..anlayacagnzz evlnmezzsee cokk fenaa olackk

canim biliyorum ki durumunuz cok zor benim kuzenimde ayni sekilde iliskiye girmis 18den once ama kimseyle paylasmadi taki birgun kizkardesim duymus cocukla konusurken eger evlenmezsen babama gider herseyi anlatirim diye ama yinede kardesim anlamamis neyse enistem teyzem kesinlikle istemediler evlenmesini kuzen kacarim oldurum kendimi diye diye birgun intihar bile etti teyzemde enistemde evlen dediler evlendide ne oldu 1 yil bile olmadan bosandilar kizin yedigi dayaklarda yanina kaldi kiz 18de adam 30sunda hergun ama hergun dayak yemis en son enistem evladi dayanamadi gitmis almis eve getirmis sonar kuzenim anlatmis boyle boyle diye mecbur kaldim rezil oluruz diye evlendim oda hapis cezasi almasin diye benle evlendi hergunde eziyet etti diye soylemis zavallim akli nerdeyse simdi kuzenim 25 yasinda hanim hanimcik baba anne sozu dinleyen biri oldu cikdi cokda pisman birakdigi okuluna devam ediyor yeniden duzen kurmaya ugrasiyor bazen bizler neler yaparsak yapalim karsimizdaki anlamamakda direniyor birak yasasin gorsun ana babaya benziyormu elalem ben kuzenimden biliyorum yapma etme bu tip kizlarimiza gecmiyor malesef oda anliyacak anyayi konyayi sabirla bekleyin

Back
X