• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim yine küstü bana..

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Kardeşimle aramızda iki yaş var.21 yaşındayım ben o da 19.genelde iyi anlasiriz.ama bu sene bi küsme huyu çıktı. Çok konuşuyor ben de telefonla ilgileniyorum.ya da ben telefonla ilgilenirken ya da ders yaparken kisacasi mesgulken gelip konuşuyor. Ders yaparken susturuyorum ama teldeyken işime bakıyorum.sonra da kızıyor kusuyor.dışarda sessiz sakin biri ama evde sürekli mükemmelim falan Diye geziyor.neyse işte 2 kere küstü.birinde gittim hediye aldım uzunca bir süre konusmadi çünkü. Birinde Özür diledim hemen ilk gün çünkü bu sefer akillandim. Neyse işte ben küs kalmayalim istiyorum.bugün yine konusmamaya başladı. Ben ders çalışırken televozyonun sesini aciyor baya sinirlendim şimdi yan odadayim kilitleyip burda ders calismaya basladim. Şimdi bile sinirim geçti .ama nasıl desem bu sefer geri adım atmak istemiyorum yanlış anlamayin öyle uzun süre kuş kalacak degilim geri adım da atarım Özür de dilerim.ama o hiç Özür dilemiyor ve artık bunu huy edindi.ilerde karisiyla bile böyle şeyler olabilir. Ya bunu aşması lazım.bilmiyorum sizce doğru mu yapiyorum..

Son cumleye kadar kiz kardes sandim. Sallama bence boyle alistirirsan cok zorlanirsin. Hediye falan vererek beklentilerini cok yukseltmissin.

Iyi de onun ozur dilemesi gerekiyor.Siz hediye alinca ôdul gibi olmus.

Son cumleye kadar kiz kardes sandim. Sallama bence boyle alistirirsan cok zorlanirsin. Hediye falan vererek beklentilerini cok yukseltmissin.
Evet de hediye verene kadar 1 hafta geçti. Belki daha fazla...Normalde de hep şaka yollu beni kucumser zekamla vs.dalga geçer. Benden geri kaldığı noktalarda bile üste çıkar. Şimdi bisi yapmayinca yine uzunca süre konusmayacak bir şey yapsam iyice böyle devam ediyor çok ikilemde kaldim

Iyi de onun ozur dilemesi gerekiyor.Siz hediye alinca ôdul gibi olmus.
Ben de o Özür dilesin demiyorum bende haklı değilim.ama o da aynı şeyleri bana yapıyor ve bunu farketmiyor.kendisini haklı görüyor. Mesela Özür diledim dedim ya insan biri Özür dileyince o da Özür diler dimi ama yok onda öyle bir şey. Hediyeyi sonradan düşündüm çünkü 10 gün konusmadi.konusmamak bir şey değil kafa dinledim aslında.yinede aynı ortamda olup konusulmamasi daraltiyor beni

Evet de hediye verene kadar 1 hafta geçti. Belki daha fazla...Normalde de hep şaka yollu beni kucumser zekamla vs.dalga geçer. Benden geri kaldığı noktalarda bile üste çıkar. Şimdi bisi yapmayinca yine uzunca süre konusmayacak bir şey yapsam iyice böyle devam ediyor çok ikilemde kaldim
Sallamayacaksin net. Sen durumu ciddiye aldigini gosterdikce kardesin daha cok zorlar sinirlarini. Cok kusen bir arkadasim vardi, herkese basit seylerden oturu kuserdi. Sadece bana kusemezdi cunku hicbir sey olmamis gibi davranirdim.

Sallamayacaksin net. Sen durumu ciddiye aldigini gosterdikce kardesin daha cok zorlar sinirlarini. Cok kusen bir arkadasim vardi, herkese basit seylerden oturu kuserdi. Sadece bana kusemezdi cunku hicbir sey olmamis gibi davranirdim.
Tesekkur ederim :)

Back
X