kızlar fikirlerinize ihtiyacım var amcam zamanında babamla bir oturuyormuş babamlar evlerini ayırınca amcam babama küsmüş çok inattır babamı affetmemiş babam küçüktüm hatırlıyorum barışmak için çok uğraşmıştı ama amcam kabul etmemişti ve babamı kaybedeceğimiz zaman bundan 15 sene önce hastaneye gelmişti o zaman amcamla babam barışmıştı ama babamı kaybettik malesef
amcam gelmeye başladı bir ara ama sonra yaşından dolayı rahatsızlıkları oldu gelemedi ama amcaoğulları gelip gittiler biz onları abi kardeş bildik ama amcamın büyük oğlu bana evlenme teklifi etmişti 5 sene önce kabul etmemiştim şimdi de amcamın küçük oğlu fırat kardeşime açılmış kardeşimde onu beğeniyormuş meğersem ama biz bunu yeni öğreniyoruz ne kadar kardeşime olmaz desek te ikna edemiyoruz eğer yok derseniz bundan sonra ölene kadar kimseyle evlenmem diyor fırat telefonla mesajla kardeşimin aklını çok çelmiş yarın kardeşimi istemeye gelecekler ne yapacağız ne diyeceğiz olmasın demek için bilmiyoruz çaresiz kaldık sizler biraz fikir veebilir misiniz fırat 23 kardeşim asu 22 yaşında daha küçükler ama 3 sene sonra evlenmeyi düşünüyorlar çünkü fırat tıp okuyor kardeşim de 4 yıllığı bitirmesine 1 ay kaldı başka isteyen olmasın diye söz takalım diyorlar kafamız çok karışık yardım lütfen.