slm arkadaslar.okadar bubaldimki anlatamam.otuz yasinda bir erkek kardesimvar.18 ay once askere gitmek icin isten ayrildi.onunda tecili bitmemis meger onceden basvurmadigi icin gidemedi.zqten asiri bir askerlik korkusu var.simdide bedelli cikacak diye bekliyoruz.isi gucude olmadigi icin cani.sikiliuor.her allahin gunu bende.hadi kiz olsa idare edecegimde.koskoca adamla ne konusayim her dakka.anneme hergun gonderme anne diyorum e napayim cani sikiliyo diyo.cok cok bunaldim.artik bir arkadasim kalmadi.cunku artuk arayip soramiyorum arkadaslarimi vaktim yok.bende kendi basima biseyler yapayim istiyorum cocuklarimla.temizlik yaparken bile basimda.ben zaten bunaliyorum.annemde basindan gitsjnde rahat rahat otursun.annemde bhnaldi.kac defa aldim annemi karsima konustum.anne bak bole olmuyor ben zaten cocuklarimla herzaman disari cikamiyorum kafam kaldirmiyo diye.yok hep ahni hrp ayni.annemede ofkem artiyo gitgide.sabah yineannemle konustuk telde bak annecim bi hastalik kapicam artik nolur diyorumsana sadece dedim.yok o benden daha cok dert yaniyo.sanki benjm cocugum bana dogurmus.tamam aciyorum fln ama dakka basi bende durmasida sorunu cozmez.hayati gidiyo bitaraftanda aciyorum ben hicbi arkadasimi davet edemiyorum evime cunku hep bende.maddi manevi cok cok bunaldim.kebdimi sikmaktan artik basim donuyo carpintim oluyo.napayim nerelere gideyim bilmiuorum artik