• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesim

Ne yapıyor sende?
Boş boş oturuyorsa da kendi evinde otursun.
Gelirken 1 kilo şeker al kola al 3 ekmek al falan de sürekli.
Annene de buzluğunda tavuk var mı kıyma var mı gönder kardeşimle sonuçta oda hergün burda yiyor de.
Göndermezse ikinci gün kapıyı açma telefona bakma.
Ağda yapıcam de komşu gelecek de evi temizliyorum de. Pasif olma.

2 yıldır çözemediniz mi bu durumu gerçekten?
Bu kadar pasif olmayın gözünüzü seveyim. Annenize yalvaracağınıza kardeşinize söyleyin ben artık rahatsız oluyorum diye. Alınıyorsa alınsın koca adam her gün gelmeye utanmıyor da.

iki yılda bu problemi nasıl çözemediniz ya. güzellikle anlamıyorsa başka türlü yine halletmeniz lazımdı. annenizle konuşun, bundan sonra gelmesin deyin. gelirse açmam kapıyı boşa kötü olmayalım deyin. gelirse de açmayın cidden, arıyosa yine açmayın. 5 dk sonra kapıda hala dikilecek hali yok döner gider. ya da geldiğinde programım vardı çıkmam lazım deyip yollayın.
okadar cok arkadasim vardi ama onun derdine hep arayamadim sormadim.annemr gore zaten beni cocukla ev oturmasjna kabul etmezlermis.kardesini bahane etme diyor.ben kendi halime kalamiyorhmki.hep basimda

koca gun bende ruhum daraldi artik.iki kere tutanak yedi ucuncusunde gotureceklermis

2 yıl evde oturması aşırı anormal.
Kimsenin müdahale etmemesi daha anormal.
Sizin evde vakit geçirmesi hepten saçmalık.
Çocuklar kaç yaşında? Bari işe yarasın. Dayılarına verin gezmeye falan götürsün. Parka, müzeye, bir yerlere gitsinler...

2 yıl evde oturması aşırı anormal.
Kimsenin müdahale etmemesi daha anormal.
Sizin evde vakit geçirmesi hepten saçmalık.
Çocuklar kaç yaşında? Bari işe yarasın. Dayılarına verin gezmeye falan götürsün. Parka, müzeye, bir yerlere gitsinler...
o hep bunalimda hep sikiliyor

okadar cok arkadasim vardi ama onun derdine hep arayamadim sormadim.annemr gore zaten beni cocukla ev oturmasjna kabul etmezlermis.kardesini bahane etme diyor.ben kendi halime kalamiyorhmki.hep basimda

o gelmeden evden çıkıın. o gelince işim vardı diye çıkın. bunları denediniz mi?

Sistim vallahi ... nasil sabrettiniz simdiye kadar? Hic mi anlamiyor fazla ileri gittigini? Am abence ima etmek icinde cok gec acik acik konusun lütfen. Ama sanirim o zamanda annenizin gözünde siz suclu olucaksiniz :/ her türlü yaranamicaksiniz galiba. Yinede kendinizi düsünün biraz derim....

Sistim vallahi ... nasil sabrettiniz simdiye kadar? Hic mi anlamiyor fazla ileri gittigini? Am abence ima etmek icinde cok gec acik acik konusun lütfen. Ama sanirim o zamanda annenizin gözünde siz suclu olucaksiniz :/ her türlü yaranamicaksiniz galiba. Yinede kendinizi düsünün biraz derim....
yok ben anneme hicbirsekilde yaranamam.onu cok madur gosteriyor benden kotusu olmuyor soyleyince.annem cok tepki gosteriyor.

yok ben anneme hicbirsekilde yaranamam.onu cok madur gosteriyor benden kotusu olmuyor soyleyince.annem cok tepki gosteriyor.
Benim annemde öyle. Hic bir hakli omma ihtimalim dahi yok. O zaman napicaksiniz biliyormsunuz? Bosvericeksiniz. Zaten öylede böylede yaranamicaksiniz. Denemeyin bile cünkü münkünati yok. O halde kendi hayatinizi etkilemesine izin vermeyin.

30 yasinda yahu, anneyi gecin, kardesinize planim var neden demiyorsunuz?
Yarin misafirim gelecek deyin mesela, bilsin ki gelmesin yarin.

yaklasik iki senedir

Haksızsınız. Hakkınızı aramazsanız böyle olur. Kardeşinizle konuşun. “Seni çok sevdiğimi bilirsin. Evde oturman doğru değil. Dışarı çık, iş ara, arkadaşlarınla sosyalleş. İlla evde duracaksan kendi evinde dur. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bu kadar sık görüşürsek aramız bozulacak. Sana belli etmiyorum ama sen geldiğin için hiçbir arkadaşımı davet edemiyorum. Evde yalnız kalmaya, çocuklarla baş başa vakit geçirmeye ihtiyacım var. Haftada ya da on günde bir, veya duruma göre birkaç haftada bir görüşmek makul. O da devamlı benim evde değil. Bu kadar sık ve aynı mekanda görüşmek ilişkimiz için sağlıklı değil” deyin. Çok mu zor?

Kırılmasın diyorsunuz da o sizi çok düşünüyor mu da siz onu düşüneceksiniz?

Eltimin erkek kardeşi işine ablasının evi daha yakın ulaşım kolay diye eltimde kaldı bir süre... Eltim "gece uykularim kaçtı evde yeni ergen kızım var rahat edemedim aldım kardeşimi karşıma burda kalman uygun değil,istediğinde gel ama yatılı olmaz ben bu sorumluluğu alamam dedim"diye anlatti. Size benziyor durumlar emin olun karşınıza alıp konusmadikca cozemezsiniz...

Benim annemde öyle. Hic bir hakli omma ihtimalim dahi yok. O zaman napicaksiniz biliyormsunuz? Bosvericeksiniz. Zaten öylede böylede yaranamicaksiniz. Denemeyin bile cünkü münkünati yok. O halde kendi hayatinizi etkilemesine izin vermeyin.
bosverdim orda sikinti yokta iste benin hayatimi etkiliyo.biri gelecegi zaman ariyorum annemi anne bak misafirim gelecek hemeb annemin sesi degisiyo.ben kimseye gidip gelmiyecegim sadece onlarla olucam.zaten arkadaslarimin hepsine bi kulp o ole bu bole bisey mana bulur.hayatjmi etkilemese uzulmucem.gelmesin demiyorum gelsin ama bu benim basjmda muhafiz gibi surekli

bosverdim orda sikinti yokta iste benin hayatimi etkiliyo.biri gelecegi zaman ariyorum annemi anne bak misafirim gelecek hemeb annemin sesi degisiyo.ben kimseye gidip gelmiyecegim sadece onlarla olucam.zaten arkadaslarimin hepsine bi kulp o ole bu bole bisey mana bulur.hayatjmi etkilemese uzulmucem.gelmesin demiyorum gelsin ama bu benim basjmda muhafiz gibi surekli

Annenizi aramak yerine kardeşiniz arasanız belki çözüm olmazmıydı.

Sizin evde kendi evinden farklı ne var ben anlamadım. Çok mu sohbetlisiniz mesela? Misafir gibi ağırlıyor musunuz? Annenizin tavrı da çok sinir bozucu açıkçası.

Hayir bosver derken ... bosver söyle neolursa olsun

Back
X