• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim..

Hayallperesttt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
306
Puanlar
18
Kız kardeşim yeni evli sayılır. Eşi iş arkadaşının düğününe gitmiş arkadaşlarıyla geldiğinde çok mutlulardı biz de birbirimizi sevelim, mutlu olalım, ayrılsak da çok mutlu olmayız ama bu ayrılmayacağımız anlamına gelmez demiş ve ara ara bu konuyu açıyormuş. Kardeşim de sonunda istemiyorsan boşan demiş. Mutsuz olduğunu dile getiriyormuş sadece, direk ayrılmak istiyorum dememiş ama ima etmiş. Bu erkeğin fikri ne sizce ne yapmaya çalışıyor?

Kız kardeşim yeni evli sayılır. Eşi iş arkadaşının düğününe gitmiş arkadaşlarıyla geldiğinde çok mutlulardı biz de birbirimizi sevelim, mutlu olalım, ayrılsak da çok mutlu olmayız ama bu ayrılmayacağımız anlamına gelmez demiş ve ara ara bu konuyu açıyormuş. Kardeşim de sonunda istemiyorsan boşan demiş. Mutsuz olduğunu dile getiriyormuş sadece, direk ayrılmak istiyorum dememiş ama ima etmiş. Bu erkeğin fikri ne sizce ne yapmaya çalışıyor?
Kardeşinin ilişkisiyle ilgili hiçbir detay bilmiyoruzki.
İlişki dinamikleri nasıl, süreçleri nasıl.. kavga mı ediyorlar güven problemleri mi var.. evliliğe mi alışamamış. Kardeşiniz konu açsa daha mantıklı olurdu.

Anlamadım durduk yere böyle mi diyor? ne alaka yani kardeşiniz niye böyle düşündüğünü sorunca ne diyor?
Mutsuz hissettiğini söylüyormuş. Belirli bir sebep yok aslında evliliklerinde. Ara ara olan tartışmalar. Eşi ailesine düşkün evliliğe mi alışamadı bende anlamadık. Sadece mutsuz olduğunu söylüyormuş

Bosanma dusuncesi var ve agiz ariyor bence. Kardesiniz nasil tepki verir, ariza cikarir mi vs diye. Durduk yere konusulacak seyler degil bunlar.
Evet evleneli de çok olmadı neden evlendi o zaman yazık değil mi kardeşime. Bende böyle düşünüyorum ama direk söyleyemedim.

Telefonunda falan hiç öyle bir şeye rastlamamış. Yeni evli sayılır bunlar ama bilemiyorum olabilir de. Kadınların fazla olduğu bir yerde çalışıyor eşi.
Kaç yaşlarındalar? Yani alternatifleri gördü gözü dışarda olarak yorumladım ben🙁

Kardeşin bi sebebini sorsun neden mutlu değilmiş sorun nerdeymiş?
İki tane kocaman insan karşılıklı konuşsunlar.
Kocaman soru işaretleriyle evlilik biter mi?
İstenmediği yerde tabiki durmasın ama önce bi konuşsun eşiyle.

Telefonunda falan hiç öyle bir şeye rastlamamış. Yeni evli sayılır bunlar ama bilemiyorum olabilir de. Kadınların fazla olduğu bir yerde çalışıyor eşi.
bu işin çok yolları var artık, tekolojiden az anlayan biriyse saklamayı biliyordur. durduk yere mutsuz olup ayrılmak istemenin erkek tarafında başka karşılığı yok diye biliyorum.

26 ikisi de. Alternatifleri hep vardı aslında bayadır aynı yerde çalışıyor. Kendisi severek evlendiler
Yani çok genç değiller ama çok olgun da değiller sanki en azından kardeşinizin eşi için söyleyebilirim bunu.
Ben direkt biri vardan ziyade belki de arkadaşının düğününde sahip olabileceği alternatif hayatı gördü diye yorumladım. Evet çok ergence biliyorum ama bence erkekler 26 yaşında hala ergen oluyor🤷‍♀️

Yani çok genç değiller ama çok olgun da değiller sanki en azından kardeşinizin eşi için söyleyebilirim bunu.
Ben direkt biri vardan ziyade belki de arkadaşının düğününde sahip olabileceği alternatif hayatı gördü diye yorumladım. Evet çok ergence biliyorum ama bence erkekler 26 yaşında hala ergen oluyor🤷‍♀️
Alternatif hayat için evliliğini mi bitirmek istiyor yani böyle bir ilişkim olur diye onunda alternatifleri vardır elbet kendide mükemmel biri değil sonuçta.

Alternatif hayat için evliliğini mi bitirmek istiyor yani böyle bir ilişkim olur diye onunda alternatifleri vardır elbet kendide mükemmel biri değil sonuçta.
Bilmiyorum belki de. Sadece ilişki gözüyle bakmayın buna belki bekarken hayatın daha kolay olduğunu düşünüyor, kendini daha özgür hissediyor vs vs.

Nedenini sorsun kocasına biz ne diyebiliriz ki buradan?

Ben yeni nesil evliliklerinde büyük bir iletişimsizlik ve olgunluk eksikliği fark ediyorum. (Sadece kk ya göre söylüyorum.) Çevremde çok yeni evlilik yapan yok ama buradan okuyorum ya da sosyal medya. Sanki gerçekte farklı ama zihinlerinde farklı dünyalar var. Bugün her şeyi mükemmel gösterip yarın ayrılabiliyorlar. İnşallah düzelir bu durum.

Kardeşinizin yapması gereken onun şımarık ve delulu sözlerine bakmadan masaya oturtup, gevelemek yerine derdi neyse söylemesini istemek. Kavga , tartışma değil ama açıklık ve netlik şart. Evlilik şüpheye gelmez. Daha yeni diyorsunuz. Tabii ki kardeşinize yazık. Hangi erkek “ayrılmayacağımızın garantisi yok” der ki… Bu cümle çok absürd.

Son düzenleme:
Karın ağrısını söyleyememe biçimi bu. Birbirimizi sevelim mutlu olalım derken zaten havada kalan bir sevgisizlik var. Kardeşinizden de o sevgiyi alamıyor benim düşüncem birbirimizi sevelim tek kişilik mevzu değil.

Karın ağrısını söyleyememe biçimi bu. Birbirimizi sevelim mutlu olalım derken zaten havada kalan bir sevgisizlik var. Kardeşinizden de o sevgiyi alamıyor benim düşüncem birbirimizi sevelim tek kişilik mevzu değil.
Yani kardeşimden mi alamıyor kendi mi sevmiyor sizce anlamadım

Back
X