• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim..

Ben yeni nesil evliliklerinde büyük bir iletişimsizlik ve olgunluk eksikliği fark ediyorum. (Sadece kk ya göre söylüyorum.) Çevremde çok yeni evlilik yapan yok ama buradan okuyorum ya da sosyal medya. Sanki gerçekte farklı ama zihinlerinde farklı dünyalar var. Bugün her şeyi mükemmel gösterip yarın ayrılabiliyorlar. İnşallah düzelir bu durum.

Kardeşinizin yapması gereken onun şımarık ve delulu sözlerine bakmadan masaya oturtup, gevelemek yerine derdi neyse söylemesini istemek. Kavga , tartışma değil ama açıklık ve netlik şart. Evlilik şüpheye gelmez. Daha yeni diyorsunuz. Tabii ki kardeşinize yazık. Hangi erkek “ayrılmayacağımızın garantisi yok” der ki… Bu cümle çok absürd.
Söyledikleri bunlar işte birbirimizi sevelim, mutlu olalım açık bir sebep söylemiyor zaten. Kendisi mutsuzmuş sanırım

Hakkaten ne diyor ya .Baya saçmalıyor farkedesen farkedeceksinki farkettinmi gibi abuk sabuk gidiyor cümlesi.Net söylesin derdi neyse boşanmak istiyorsa bunuda söylesin .Bence anlasmali boşanma konusuna getirmek istiyor gibi geldi bana

Bana öyle geldi tamamen budur diyemem tek kesin olan bir karın ağrısı var kardeşinizin eşinin

Sevmek ve sevilmek istiyor diye yorumladım. Eksik şeyler var belli ki. Kardeşinizin ağzından anlatarak konuya bir çözüm bulamazsınız.

Olabilir de bunu da direk söylesin yani boşanmak istiyorsa defolup gitsin. Zeytinyağından kıl çeker gibi kurtulmak istiyor diyorsunuz yani.
Bana sanki kardeşiniz üzerinden yürütmek istiyor süreci gibi geldi .Hani sende mutsuzsun benden iyisine layıksın lafı gibi Vicdan yapmadan yükü atmak diyorum ben buna afedersiniz.Yada kardesinizi korkutmak yalvartmak istiyor .Bu ikisinden biri diye düşünüyorum.Dik dursun kardesiniz en önemli tavsiyemde bu .Dimdik istiyorsa kapı orda gibi Yani lafı dolandirmasin .Araları iyi degilmi tabi sorunmu var zaten yürümeyen bir evlilikmiydi onu bilemem .

Birşeylere karar vermesi için erken biraz daha zaman geçsin zaten belli olur bir aynı evde yaşasınlar.

1 yıla yakın olacak evleneli..
Allah Allah daha yenide .Kizkardesiniz sormuş mu mutsuzmu mutsuzsa niye mutsuz . Evlendiğine mi mutsuz yoksa kız kardeşinizle evlendiginemi ? Ay bunlarida kadın sormalı sanki tutup atacaksın kapıya kafanı topla ne konusacaksak açık açık söyle diye .Kadını cinnetlik mi yapmak istiyor nedir ? Gıcık oluyorum böyle niyet tahmin yapci kocalara

Allah Allah daha yenide .Kizkardesiniz sormuş mu mutsuzmu mutsuzsa niye mutsuz . Evlendiğine mi mutsuz yoksa kız kardeşinizle evlendiginemi ? Ay bunlarida kadın sormalı sanki tutup atacaksın kapıya kafanı topla ne konusacaksak açık açık söyle diye .Kadını cinnetlik mi yapmak istiyor nedir ? Gıcık oluyorum böyle niyet tahmin yapci kocalara
Ya benim kardeşim çok konuşkan değildir, biraz soğuktur mizaç olarak bilmiyorum dışarda arkadaşlarını nasıl görüyor onlarla mı kıyaslıyor anlamadım.

Ya benim kardeşim çok konuşkan değildir, biraz soğuktur mizaç olarak bilmiyorum dışarda arkadaşlarını nasıl görüyor onlarla mı kıyaslıyor anlamadım.
Soğuk değil mesafeyi seviyor olabilir her insanın bir karakteri var görüp sevip tanımadan mi evlendiler . Böyle konuşmaya hakkı yok.Acik bir şekilde konuşması lazım onun nazını çekmek zorunda değil kardeşiniz .

Ya tamam dışarda insanlara öyle olsun da eşi ile bunları da konuşamıyorsa ne bileyim yani neden evlendiler?
Ben asla öyle bir insanla aynı evin içinde yapamam mesela. Adam evlendikten sonra evin içinde bana soğuk ve mesafeli olsa benimle konuşmasa ne sorun var demese ben de mutsuz olurdum.

Kendi evliliğin bitti de sıra kardeşine mi geldi. Tesadüfen o da ilk 1 sene içinde mi sorun yaşamaya başladı. Sizin ailede insanların başına hiç iyi şey gelmiyo mu. Hiç iyi giden ilişki yok mu. Ya da senin ilişkiler harici bi işin uğraşın yok mu. Sıkılmıyon mu yok benim biten evliliğim yok kardeşimin evliliği falan.

Evelemeden gevelemeden “mutsuz” oldugunu söylemis. Cümle basında “birbirimizi sevelim, mutlu olalım” sekerleme giris cümlesidir asıl son cümle önemli.
Yeni evlilikte kan hızlı akar, sönmüs bu velet.

Sahsen ben kardesinizin yerinde olsam asla bir sey sormam bu cümlenin üstüne sogur bosanma davası acarım.

(Biride cıkıp bu kadar kolay mı diye yazmasın. :) evet kolay su cümleleri kuran insana hersey müstehak.)

Kendi evliliğin bitti de sıra kardeşine mi geldi. Tesadüfen o da ilk 1 sene içinde mi sorun yaşamaya başladı. Sizin ailede insanların başına hiç iyi şey gelmiyo mu. Hiç iyi giden ilişki yok mu. Ya da senin ilişkiler harici bi işin uğraşın yok mu. Sıkılmıyon mu yok benim biten evliliğim yok kardeşimin evliliği falan.
Yine mi keklendik kardes ayagına…

26 yaşında bir yıllık evliler. 25 yaşında neden evlenmek istedi peki bunlar?

Bence eşi beklediği sıcaklığı göremedi evlenince. Kardeşim soğuk biri diyorsunuz. Hatta yatak meselesi bile olabilir bu. Eğlence anlayışları falan farklı olabilir eşi kardeşinizle eğlenemiyor sanki.

Back
X