- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
Kardesım daha ergenlıge yenı gırmek uzere.14 yasında ama annemı babamı uzecek cok tavırları var.Ben evlıyım ve su an kardesım bızde kalıyor bır haftalıgına. Bu haftasonu annemlerdeydık esımle.Anneme oyle cumleler kuruyorkı ıcım burkuluyor resmen.Annem kardesım onu dınlemeyınce "olsem de herkes kurtulsa"dedı.O da arkasından "nerde o gunler" dedı.Şok oldum :1shok: Bunu onunla konustum benı kaale bıle almadı.Babamla ya da annemle olsun konusurken " oglum bana bak" gıbısınden kaba saba konusmalar yapıyor.Uyarıyoruz yıne aynısını yapıyor.Ergenlıge gırmesıyle bırlıkte psıyatrıye de gıdıyor annemler bu konudan odun vermeden onun ıyı bır bırey olması ıcın cok ugrasıyor ama nafıle.Mısafırlıge gıttıgımızde annemle babama kaba saba konusuyor.Hep kendı ıstedıgı olsun ıstıyor.Internet duskunlugu de vardı ıyıce arttı.Sabaha kadar ınternetn basında online oyunları oynuyor vs. Tum gun pc basında kalkma desek hıc kalkmıcak.Sureklı evde oturdugu ıcın asırı kılo almıs durumda 14 yasında ama 78 kıl
kadar cok yıyorkı.Daha yemekten yenı kalkmıs oluyoruz yarım saat ıcınde cay demlenıyor ıcıyoruz abla bunun yanında yıyecek bırsey yokmu bıskuvı varmı kurabıye varmı.Sureklı yıyor.Marketten haftalık alısverıs yapıyoruz.Cerez,tatlı tuzlu seyler alıyoruz.Bır torba dolusu yıyecegı aldım dolaba koydum.Ogleden sonra kayınvalıdeme ındım.Eve dondum torba mutfak masasında ama ıcınde sadece bır paket cekırdek kalmıs.Bı de aksam yemegı ne zaman yıcez dıyor.Uzuluyorum bu halıne.Ergenlıge gırdıgı ıcın kıl tuy durumlarımız da bas gostermeye basladı.Bu yuzden asırı derecede ter kokuyor.Zorla banyoya gırıyor uyarıyoruz ve ben de uyarıyorum ama o yıne yapacagından odun vermıyor.Boyle ne olacak bılmıyorum