Kardeşim

Bejndar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
1.219
3.256
Hayırlı geceler öncelikle
Bugün eşim şehir dışına iş seyahatine gitti bende ailemle kalmayı arzu ettim. Cünkü annem babam kızıma cok düşkün ve ben ordayken kızımla ilgilenirler bende dinlenirim ki her gittiğimde sağ olsunlar kucaktan inmez. Sadece emmek istediğinde ve uykusu geldiğinde getirip verirler
Kardeşim işten geldi annem hadi dısarı cıkıp bi cay içelim dedi. Yakınımızda bi sosyal tesis var gitmek için hazırlanırken kızım cok hareketli sn durmuyo kardeşime dayısı kucağına al ayakabılarını giydirim dememle cocuk yaptın bi tek başına giydirmeyi öğrenemedin diye bi tepki geldi.
Neyse şakaya aldım ki kızım benim en hasas noktam kızmama rağmen gülümsedim ses etmedim.
Gittik oturuyoruz kızımın yanından bi kedi gecti kızım korktu alan dardı bebek sandalyesi benim sandalyemi sıkıştırdığı için kalkamadım annem kalktı kucakladı hemen.
Kızımı sakinleştirmeye calışırken
Kardeşim söylenmeye başladı kendi kalkmıyo annemi kaldıyo kendin kalk al fln diye.
Kalkamadım görmedinmi dedim
Sus ya bahane annemi niye kaldırıyosun dedi bende şartel attı.
Kalabalık sesimi yükseltmek istemiyorum hesabı istedim beni bi ağlama tuttu
Dayıya bak sen sanki ben kızımı büyütmefim 1 yaşına siz getirdiniz ya bu lafları demeye hakkın var o yüzden 10 günde bi size geliyorum annemle babam sevsin diye cok ilişmiyorum demekki bu sizi rahatsız etmiş dedim
Annemle babam kardeşime kızdı ama
Mümkün değil ağlamam durmak bilmiyor
Yoldayken önce beni eve bırak dedim kardeşime bizimkiler bozuldu be var bunda eşin bize emanet etti eve gitme demeler fln ben halla ağluyorum nasıl asabım bozulduysa hiç beklemiyırum ya kardesimden bu tarz laflar
Neyse bi şekilde evime bıraktırdım kendimi ailemle evimiz yakın
Annem bu gece evine gidersen sana gelmicem dedi buna rağmen evime geldim.
Huyumu biliyorum kardesimi gördükce ağlıyacaktım eğer kalsaydım.
Şimdi evdeyim daha yeni kendime geldim.
Haksızmıyım sizcede

Kardeşin kaç yaşında?
Siz kaç yaşındasınız?
Sanki tüm ilgi bebekte olunca kıskandı mı ki ..

Kıskanmış gibi,benimde dayım küçükken sevmiyomuş beni kıskanıyormuş hala da sevmiyo o ayrı ama neyse

kizim bnm hassas noktam demissiniz ama kardesinizde zaten kiziniza bisey dememis size laf soylemis. belliki zor bi gun gecirdi catmaya yer ariyoken siz denk geldiniz. sanirim ben de alinirdim. ki ekimde bi minigim olucak cok uzakta ailem kamerada konusurken bebekle ilgili bisey soylemezlerse sormazlarsa bile aliniyorum. buyutulcek bi konu degil. dayisi gelir gonlunuzu alir:KK66:

Belki kardesiniz gun icinde annenizin yoruldugunu gordugu icin bu sekilde tepki vermis olabilir sonucta yasli insanlar kendinizi uzmeyin.

kıskanmıs :) sonucta buyuk olan sızsınız bıdaha zamanında bende sana baktım boyle deyıp susturun

Bu gece orda kalmadım diye annem cok üzüldü ama ben kendimi biliyorum sabah olmazdı bana orda evime geldim rahatladım resmen nefes alamadım yanlarında
Ne demek sanki 7 24 ordayım annem bakıyo ben yatıyorum haline getirdi olayı 10 günde bi anneme gidip biraz nefes almam onlarında torunlarıyla ilgilenmesi niye bukadar rahatsız etti anlamadım
Ki annemle babama kalsa hergün gidim isterler yakın oturmamıza rağmen sık gitmem
Annem eğer eve gidersen bidaha sana gelmem dedi ona ne yapcam :KK43:

Ben ağlamazdım onunla tartışırdım , ki gayet normal bizde çocuk büyütürken anneme veya kaynanaya bıraktığımız zamanlar oldu yardım olmadan olmaz ki

Bu gece orda kalmadım diye annem cok üzüldü ama ben kendimi biliyorum sabah olmazdı bana orda evime geldim rahatladım resmen nefes alamadım yanlarında
Ne demek sanki 7 24 ordayım annem bakıyo ben yatıyorum haline getirdi olayı 10 günde bi anneme gidip biraz nefes almam onlarında torunlarıyla ilgilenmesi niye bukadar rahatsız etti anlamadım
Ki annemle babama kalsa hergün gidim isterler yakın oturmamıza rağmen sık gitmem
Annem eğer eve gidersen bidaha sana gelmem dedi ona ne yapcam :KK43:
annenızın gonlunu alırsınız sonra
deyın kardesımı rahatsız etmek ıcın gelmıyorum eve artık o varkende bı ayagım gerı gıderek gelıcem cok kırıldım deyın

Ben ağlamazdım onunla tartışırdım , ki gayet normal bizde çocuk büyütürken anneme veya kaynanaya bıraktığımız zamanlar oldu yardım olmadan olmaz ki

Normalde cata cat cevap veririm ama tek yeğenin benden başka ablan veya kardeşin yokki kıymetli değilmi benim kızım senin gözünde bu tarz konusması incitti diyorum ya konu kızım sonucta bana laf söylesede kızıma dayanıyo alındım hiç ağlamadım kadar ağladım tutamadım kendimi

Bence çok haksızlık yapmışsınız her ne olursa olsun o ev kardeşinize ait değil ve siz orada kardeşinizi değil anne ve babanızı cezalandırmış olmuşunuz. Annenlerin hem eşinin gözünde emanete sahip çıkamayan ebeveynler durumuna düşürmüşünüz hemde hiç bir suçları günahları yokken onların sözünü ayak altı ederek cezalandırmışsınız:KK12: Şöyle diyeyim elinize bir bardak alıp betona atın sonrada kırılan parçaları bir araya getirin bakalım nasıl eski haline dönecek mi?! Annenizin ne kadar gönlünü almaya çalışsanız da bence bu olanları unutamayacaktır.Kadıncagız evine gelmemekle tehdit etmiş sizde kusura bakmayın ama '' Gelmezsen gelme çok da umurumda mı ben bildiğimi okurum evime giderim'' izlenimi vermişsiniz. Şayet benim evladım bana bu haraketi yapsaydı ölene kadar içime dert olurdu unutamazdım. Ufacık bir münakaşada benim sözümü ayak altı edecek olan bir evladın bana ne gibi bir hayrı dokunurdu acaba? Üstelikte onların evladınıza olan düşkünlüğünü bile bile:KK34:

Arkadaşım tutamıyordum kendimi
Sinirim bozuldu
Gözümde pat pat yaşlar iniyordu ve eğer eve gitseydim bu durum ben evime gelene kadar sürcektiki o an otup bunu yaparsam annem böyle anlar gibi hesap yapamadım
Şuan bende senin gibi düşünüyorum o anda kafada başka şeyler geciyo.
Bi an önce kızımla evime gelip biraz uzaklaşmak

X