• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARDESIME COK UZULUYORUM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
KIZ KARDESIM 29 YASINDA.COK GUZEL.GOREN 18YASINDA DER..GECEN HASTANEDEKI DOKTOR BILE YASINA SASIRMIS.INANMAMIS 29YASINDA OLDUGUNA.MINYON OLDUGUNDAN,YASINI GOSTERMIYOR.
AMA GELIN GORUN KI,HIC MUTLU OLAMADI.KENDISI TIYATROCU.AMA HIC IYIBIRI CIKMADI KARSISINA.KIMLE GORUSTUYSE ONLAR BUNU CIDDIYE ALMADI.COK DUZGUN,VE DURUST BIRI.EN SON BIRIYLE GORUSUYORDU.TELEFONLA.CUNKU SEHIRLER FARKLIYDI.VE COCUK HER AKSAM ARAYIP BAYAGIDA SAMIMI KONUSUYORDU.KARDESIME UMUTVERDI.SIMDI DE DIYORKI BENI YANLIS ANLADIN.E HER AKSAM NIYE ARIYORDUN O ZMN.
KAC GUNDUR NEYIYOR,NE GULUYOR.ONUN BU HALINE COK UZULUYORUM.
OFOFOF...

Bunlari yasayan o kadar cok kadin var ki.

Bir suru guzel, bakimli, donanimli kadin ama huzur bunlara bagli degil maalesef.

Kimisi bu yasadiklarindan sonra mutlulugu buluyor.

Kimisi cok daha genc yasinda mutlulugu bulup sonradan kaybediyor.

Hayat boyle bir sey.

Kardesiniz daha dikkatli olmali demek ki.

Hastalikli bir guvensizlikten bahsetmiyorum ama adi konmayan durumlara fazla umut baglamamali.

Kendisine fazla samimi davrananlara da biz simdi neyiz diye sormadan durumu netlestirmeli.

Aksi halde iliski sorumlulugu alamayan erkeklerin uzatmali arkadasi olur.

Cogu erkegin istedigi bu artik, yuzde yuz muhabbet sifir sorumluluk, arkadaslik ayagi.

bazılarının kaderi sanıyorum ki elinde olmadan hep yanlış insanlar çıkıyor karşılarına...ve üzülüyorlar...

KIZ KARDESIM 29 YASINDA.COK GUZEL.GOREN 18YASINDA DER..GECEN HASTANEDEKI DOKTOR BILE YASINA SASIRMIS.INANMAMIS 29YASINDA OLDUGUNA.MINYON OLDUGUNDAN,YASINI GOSTERMIYOR.
AMA GELIN GORUN KI,HIC MUTLU OLAMADI.KENDISI TIYATROCU.AMA HIC IYIBIRI CIKMADI KARSISINA.KIMLE GORUSTUYSE ONLAR BUNU CIDDIYE ALMADI.COK DUZGUN,VE DURUST BIRI.EN SON BIRIYLE GORUSUYORDU.TELEFONLA.CUNKU SEHIRLER FARKLIYDI.VE COCUK HER AKSAM ARAYIP BAYAGIDA SAMIMI KONUSUYORDU.KARDESIME UMUTVERDI.SIMDI DE DIYORKI BENI YANLIS ANLADIN.E HER AKSAM NIYE ARIYORDUN O ZMN.
KAC GUNDUR NEYIYOR,NE GULUYOR.ONUN BU HALINE COK UZULUYORUM.
OFOFOF...
Hayat çok uzun,elbet karşısına hakkettiği gibi biri çıkar..

Herkesin hayatta karşısına çıkan zorluklar farklı. Kendini bu kadar yıpratacak bir durum yok bence açıkçası. Birgün istediği gibi, seveceği biri çıkar karşısına elbet.

Yalnız anlamadığım nokta sizde 29 yaşında görünüyorsunuz, nasıl kardeşiniz de aynı yaşta oluyor?

Hayat çok uzun,elbet karşısına hakkettiği gibi biri çıkar..
Bunlari yasayan o kadar cok kadin var ki.

Bir suru guzel, bakimli, donanimli kadin ama huzur bunlara bagli degil maalesef.

Kimisi bu yasadiklarindan sonra mutlulugu buluyor.

Kimisi cok daha genc yasinda mutlulugu bulup sonradan kaybediyor.

Hayat boyle bir sey.

Kardesiniz daha dikkatli olmali demek ki.

Hastalikli bir guvensizlikten bahsetmiyorum ama adi konmayan durumlara fazla umut baglamamali.

Kendisine fazla samimi davrananlara da biz simdi neyiz diye sormadan durumu netlestirmeli.

Aksi halde iliski sorumlulugu alamayan erkeklerin uzatmali arkadasi olur.

Cogu erkegin istedigi bu artik, yuzde yuz muhabbet sifir sorumluluk, arkadaslik ayagi.
AYNEN.AYNEN BENIM DUSUNCELERIMI VE KARDESIME SOYLEDIKLERIMI YAZMISSINIZ.EN DOGRUSU BUNLAR...AMA O ANLAMIYOR.ETRAF HOVARDA DOLU...KIMSECIDDI ILISKI ISTEMIYOR.

Herkesin hayatta karşısına çıkan zorluklar farklı. Kendini bu kadar yıpratacak bir durum yok bence açıkçası. Birgün istediği gibi, seveceği biri çıkar karşısına elbet.

Yalnız anlamadığım nokta sizde 29 yaşında görünüyorsunuz, nasıl kardeşiniz de aynı yaşta oluyor?AYNI YASTA OLUNCA KARDES DENMIYOR MU?..NE DIYIM YASITIM MI?

Allah yardımcısı olsun. Kötü insan çok .

Yalnız anlamadığım nokta sizde 29 yaşında görünüyorsunuz, nasıl kardeşiniz de aynı yaşta oluyor?

tam da bunu diyecektim.ikiz olamazsınız herhalde?

Back
X