kardeşime doğumgünü hediyem ve diğer marifetlerim :))

peçete ile transfer ettim sabunlara tatlım
önce desenli peçetelerden al, küçük parçalara kes, ben sabunun üzerine şeffaf oje ile yapıştırdım tek kat
üzerinden tekrar oje ile geçip kurumasını bekle, sonra kırtasiyelerden alabileceğin simli tutkallarlada şekil verebilirsin kenarlarına çiçekçilerden aldığın tül ile süsle keyfine göre
ben bide uğurböceği ve mavi boncuk yapıştırdım

bide evde tuhafiyelerden daha önce almış olduğum elimde fazla olan çiçek ve kurdele şekillerini ise iğne ile sabitledim sabunun üstüne

işte hazıııırrrrrr
arkadaşıma verdim hediye olarak bayıldı bayıldı
hediyenin en güzeli el emeği :)))))

sabunlarını beğendim canım emeğine sağlık güzel bi hediyelik fikri banyoma bol kelebekli yapmayı düşünüyorum

o sabunlardan benım gıttıgım kursta yaptırmışlardı gordugum en meşakatlı ıslerden bırı parmaklarım yara bere ıcınde kalmıştı azmını takdır ettım canım:)

üzerınde peceteler kalıyormu kuruduktan sonra çıkarıyormuyuz ???? bebn parlatıcıyla yaptım ama peceteyı cıkarıcakmıydım kalıcakmıydı onda kararsız kaldım :((

üzerınde peceteler kalıyormu kuruduktan sonra çıkarıyormuyuz ???? bebn parlatıcıyla yaptım ama peceteyı cıkarıcakmıydım kalıcakmıydı onda kararsız kaldım :((

canım peçetelerin üzerini parlatıcıyla geçip kurutuyorsun sadece okadar çıkartmak yok sana çıkan desen kalın geldiyse peçeteni yapıştırmadan evvel diğer katından ayır tamammı sadece okadar :))))

beğenen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim yapımı basit ve kolay şeyler bazen çok daha güzel oluyor gerçekten tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…