Kardeşime söz geçiremiyoruz

Sevdayolum

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
80
36
8
32
26 yasinda kiz kardesim var geçen yıl nişan atti.Simdi birini buldu ve bu kişinin çok yalanını yakaladık etraftan hakkinda bir kimseden bile iyi birşey duymadık.alkol uyuşturucu herşey var evli bekar çocuğu da var.esinede sahip çıkamamış belliki üç yaşında çocuğunu bırakıp tayin isteyip bizim memlekete gelmiş. Ağzı çok iyi laf yapiyo ve kardeşime her türlü ikna edip kendisine bagliyo hediyeler aliyo kredi kartını veriyi kardeşimde boşlukta olduğu için böyle şeylere inaniyo.o kadr konuştuk vazgeç diye kimseyi dönemini.. Ailem ve benm kesinlikle onaylamadgmz bi ilişki. Annemle çarşıda karşılaşmışlar annem uzak dur kızımdan benm kızım senin yüzünden bize yalanlar söylemeye başladı demiş. Sen köylüsün sende köylü akli var anlamazsn bizim iliskimizden demis..kardesm bunları bilmesine rağmen vazgeçmeyo sizce neler yapabiliriz.

Adam alkolik ve uyusturucu bagimlisi bunun neyi anlaşılmıyor kardeşiniz tarafından diger yazdiklarinizi es geçiyorum. Bunlar bile yeterli sebep olmali

Bazı insanlar böyledir maalesef.
İstediğin kadar uyar, sonunda o canını yakacak.
Sizin için başka seçenek kalmamış zaten baksana.

Adam alkolik ve uyusturucu bagimlisi bunun neyi anlaşılmıyor kardeşiniz tarafından diger yazdiklarinizi es geçiyorum. Bunlar bile yeterli sebep olmali
Bıraktım kullanmıyorum diye ikna etmiş. Kardesim artık kullanmiyo diyo herkesin geçmişinde kötü şeyler olabilir diyo.

26 yaşında biri için, topladığınız bilgileri önüne sunmak, kendi düşüncelerinizi paylaşarak onu ikaz etmek dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok. Gidip adamla da konuşmanız gereksiz, evladını ortada koyan herif, annenizin iki lafıyla mı kendine gelecek? Boşa nefes.

Bazılarının aklı, yaşamadan başına gelmez.
Hoş, yaşayıp hala daha akıllanmayanları da okuyoruz buralarda. Neyse.

"İyi, yaşayasın mı var, yaşa gör" deyin düşmeyin üzerine. Zor olacak bu -kayıtsızlık- oyununda kalmak ama yapabilirseniz, en azından engelleyip önüne set olmaya çalışarak "Kutsal imkansız bir aşk bizimki biz herkese göğüs geriyoruz aşkımız için" tarzı cazipleştirmemiş olursunuz kardeşinizin gözünde.

Kardeşinizin verdiğiniz nasihatleri ne yazık ki anlamayacaktır , hatta karşısındaki adamın ağzı o kadar iyi laf yapıyorsa ,sizin aşklarına engel olduğunuzu düşünüp , size düşman bile olabileceğini düşünüyorum

siz kardeşiniz konusunda elinizden geleni belli ki yapıyorsun, eğer anlamıyorsa hayat ona yavaş yavaş ve acı acı öğretecektir ne yazık ki. umarım çok acı tecrübeler kazanmadan ve derin yaralar almadan aklı başına gelir

Kardeşin yetişkin bir insan siz uyarınızı yaptınız gerisi onu bağlar nasihat değilse yaşayarak öğrensin bazıları ne yapsan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…