eşimle 2 yıla yakındır evliyiz eşim çok iyi şimdiye kadar bir dediğimi 2 etmez evde bana hap yardımcıdır her konuda yardımcıdır ben biraz rahat yaşamayı severim kendine almaz sürekli bana alır neler nelr alır bana, çok iyi çok anlayışlı bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim ama ..küçük bir sorunum var en basiti bugün sabah kardeşim aradı kardeşim başka şehirde ünv okuyo çok darda kalmış ilk defa benden para istedi kimbilir kackere düşünmüştür utana sıkıla beni aramıştır okula gitcek yol parası kalmamıs ustelik sınava gircek neyse beni aradı 2 3 lira olsada olsun gönder bende eşimi aradım hespta para yok dedi cok değil 50 gönder dedim yok, alllahım ne yapacağımı şaşırdım 15 dk kardeşimi arayamadım ne diyeceğimi bilemedim sonra aradım telefonu kapalı dedım eşimin,kardeşimde tamam dedi çok bozuldu bende çok üzüldüm..2 ay önce yine bu tür olay yaşadım ben arkadaslarla güne girdim eşime dedimki kardeşime çok değil 100 tl gönderelim yazık arkadaşlarının yanında eksık kalmasın hoş annemler sürekli gönderiyo neyse yok olmaz dedi ya niye dedim mırın kırın ettı neyse sonra gönderdi sonra ne oldu biliyomusunuz kardeşim o parayı bir türlü çekemedi para geri geldi çünkü eşimin rızası yoktu bidaha o parayı göndermedik..kardeşime çok üzüldüm o darda kalmazsa beni aramazdı benim gönderme imkanım yok şehirgirişinde oturuyorum merkez bana uzak off ya akşam eşim gelince ne tepki vereceğimi bilemiyorum yorumlarınızı beklıyorum lütfennnnn