Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana gore kiskancliga isim bulmuslar, yani benim kardesim benden bin kat iyi olsun zerre gozum olmaz...hatta ben ise baslamstim kardesime istemedigin bolum okuma sen daha guzel bolumler oku gerekirse ozel uniye gondeririz seni diye ne kadar dil dokmustum, abimlr konusmuyorun ama hep dualarimdadr isleri iyi olsun diye, ne bileyim bu kisiyle alakali sanirim
Unide falan bende de bu sekilde kiskancliklar oluyordu aslinda daha da farkli ozenme de diyebilirim ama kardeslerime degil cevrede ama sonra ne oldu nasil oldu , bende ne degisti bilmiyorum? Aslinda biliyorum kendimi kusurlarimla seviyorum herkesten once ben biliyorum eksik yanlarimi kusurlarimi, mesela kilolu bir insanim dogum kilolarimi veremedim hic takmiyorum canim bazen lag soyleyecek gibi olanlar oluyor canim diyet yapmak istemiyor diyorum, daha bir suru kusirum ve eksik yonlerim var ama hepsi benim yani mukemmel olamam ki hatta bazen espri yaparim Allahm asiri mukemmelim kilolari da verirsem nazar deger bana diyorum