Kardesimi cesaretlendirmeye devam etmeli miyim

Fikrinizi söyleyin ve kenara çekilin bence ya da annenize söyleyın fıkrınizi onun bakış açısı çok başkaymış çünkü ama koskoca adam zorla nikah basacak hali yok.istemiyorsa ayrılır zaten ayrılmıyorsa sevıyor demek

Konu sahibi sordunda fikrini değiştirmemek için elinden geleni yapıyorssun senin amacın kardeşin kızdan ayrılsın hoşlanmamışsın kızdan belli niye yok kardeşimi üzüyor zaten ailesi ilerde sorunlu diye bahaneler üretiyorsunki kardeşin zaten istemese bırakır üç yıldır hiçmi iyi yanı yokmuşki bu kızın kardeşini üzüp durmuşda kardeşinde ammada safmış he gözü körmüş evleniyor kardeşini Okadar saf masum iyilik meleği anlatmışsınki ensesine vur lokmasını al kızda mübarek şeytan atmış kapağı kardeşini vay efendim vay bence sen asla objektif değilsin kızı dinlemeden anlamadan yargılıyorsun vebal alıyorsun bence şuan

Ben de size fikrinizi sorarsa söylersiniz dedim. Sevmemişsiniz zaten objektif olarak yansıttığınızı düşünmüyorum aslına bakarsanız. Ama dediğiniz gibi kızın sevilecek yanı yoksa kardeşiniz zaten kendisine uygun olmadığını düşünüyorsa gerekeni yapar. İdrak edip karar verebiliyordur sanırım? Cesaretlendirme adı altında alttan alttan işlemek bana doğru gelmiyor kusura bakmayın.

Dügüne cok az kalmisken ha deyince olmuyor iste. Her seyin baskisi var. Sunu da anlamis degilim yani:
Burda konu acanlar oluyor. Esim beni dövdü ama seviyorum diyenlere seviyorsan bi sey diyemeyiz mi diyorsunuz.
Ben hala da cesaret veriyorum. Yol gösteriyorum. Burda gercekten görümce olarak degil de objektif olarak bakan yorumlar icin de tesekkur ediyorum.
Kimse nisanlisiyim diye baskasinin ailesiyle iliskisine kadar karisamaz. Bu kadar net. Daha da iki kisinin iliskisi denilemez bence. Uzaktan edilen ucu acik felsefik yorumlari da cok ütopik buluyorum. Bir derdim var basligi altinda yetiskin insanlarin iliskisine karisilmaz klisesi de ayri bi trajikomik durum.

Kimse nisanlisiyim diye baskasinin ailesiyle iliskisine kadar karisamaz. Bu kadar net. Daha da iki kisinin iliskisi denilemez bence.

Bu fikrinize katılıyorum. Ama bunu çözecek olan siz değilsiniz, kardeşiniz.
Çünkü bu kız gider, başkası gelir. Kardeşiniz "hayır efendim, ne hakla beni kısıtlamaya çalışıyorsun" diyemezse o zaman ikinci kızdan ayrılması için de cesaretlendirmeniz gerekir. O gitti desek, üçüncü, dördüncü,.....

İş kardeşinizde bitiyor.

Bu fikrinize katılıyorum. Ama bunu çözecek olan siz değilsiniz, kardeşiniz.
Çünkü bu kız gider, başkası gelir. Kardeşiniz "hayır efendim, ne hakla beni kısıtlamaya çalışıyorsun" diyemezse o zaman ikinci kızdan ayrılması için de cesaretlendirmeniz gerekir. O gitti desek, üçüncü, dördüncü,.....

İş kardeşinizde bitiyor.

Ben kardesime de kizdim. Neden bu noktaya kadar gelmesine izin verdin diye. Onun da ilk ciddi iliskisi. Zannediyor ki olabilecek seyler. Biraz da aliskanlik oldu. Umarim bu iliskisinden ders alir.

Dügüne cok az kalmisken ha deyince olmuyor iste. Her seyin baskisi var. Sunu da anlamis degilim yani:
Burda konu acanlar oluyor. Esim beni dövdü ama seviyorum diyenlere seviyorsan bi sey diyemeyiz mi diyorsunuz.
Ben hala da cesaret veriyorum. Yol gösteriyorum. Burda gercekten görümce olarak degil de objektif olarak bakan yorumlar icin de tesekkur ediyorum.
Kimse nisanlisiyim diye baskasinin ailesiyle iliskisine kadar karisamaz. Bu kadar net. Daha da iki kisinin iliskisi denilemez bence. Uzaktan edilen ucu acik felsefik yorumlari da cok ütopik buluyorum. Bir derdim var basligi altinda yetiskin insanlarin iliskisine karisilmaz klisesi de ayri bi trajikomik durum.
Kendi zihniyetine göre yorumumu beğenmemek normal ne görümceyim ne de görümcem var! Kardeşinin ilişkisine burnunu sokmaktan vazgeç! Onlar Mutlu olmasaydı zaten bu kadar uzun süre birlikte olup evlenme kararı almazdı! Kardeşinin aklını karıştırmak için çok uğraşıyorsun belli yazık geline senin gibi bir akrabası olacağı için yarın öbürgün evlenseler aman Allah korusun tartışmasınlar kardeşimi üzüyor diye yine burnunu sokarsın sen belli!!!!!

Kendi zihniyetine göre yorumumu beğenmemek normal ne görümceyim ne de görümcem var! Kardeşinin ilişkisine burnunu sokmaktan vazgeç! Onlar Mutlu olmasaydı zaten bu kadar uzun süre birlikte olup evlenme kararı almazdı! Kardeşinin aklını karıştırmak için çok uğraşıyorsun belli yazık geline senin gibi bir akrabası olacağı için yarın öbürgün evlenseler aman Allah korusun tartışmasınlar kardeşimi üzüyor diye yine burnunu sokarsın sen belli!!!!!

Arada yazdiklarimi okumamissin. Okumak zorunda da degilsin de bu kadara ezbere yorum da cok igreti duruyor su an. Üslubuna yakisan bi cevap vermek isterdim ama bana yakismaz.

Arada yazdiklarimi okumamissin. Okumak zorunda da degilsin de bu kadara ezbere yorum da cok igreti duruyor su an. Üslubuna yakisan bi cevap vermek isterdim ama bana yakismaz.
Okudum Can'ım okudum elin kızını yerden yere vururken üslubun gayet iyiydi şimdi ne oldu? Benim uslübüm gayet yerinde hiçbir hakaret içermiyor gayette haklı bir yorum yaptım. İki gencin evlenmesine birbıçuk ay kalmış iki tarafta stresli her evlenen çiftte olur bu dönemde stres tartışma destek olup sorun çözmek yerine aa Can'ım ayrıl ne var diyorsa bir insan yazık diyorum ben sadece! Ki burda sadece sizin anlattıklarınızı biliyoruz!

Okudum Can'ım okudum elin kızını yerden yere vururken üslubun gayet iyiydi şimdi ne oldu? Benim uslübüm gayet yerinde hiçbir hakaret içermiyor gayette haklı bir yorum yaptım. İki gencin evlenmesine birbıçuk ay kalmış iki tarafta stresli her evlenen çiftte olur bu dönemde stres tartışma destek olup sorun çözmek yerine aa Can'ım ayrıl ne var diyorsa bir insan yazık diyorum ben sadece! Ki burda sadece sizin anlattıklarınızı biliyoruz!

Kizin istedikleri senin icin normalse, ayni karakterdeyseniz anlayabiliyorum seni.
Daha fazla da muhatap olmak istemiyorum. Israf cünkü.

Kizin istedikleri senin icin normalse, ayni karakterdeyseniz anlayabiliyorum seni.
Daha fazla da muhatap olmak istemiyorum. Israf cünkü.
Çok komiksin ya Cidde'n. Ayır Can'ım sen kardeşinle kızı bir kızın hayatı kurtulmuş olur :KK66:

Objektif yorum yapan herkese tesekkür ediyorum. Kardesim artik kararini vermis gözüküyor. Kiz özür diliyormus, pismanim diyormus ama kardesim artik bu noktadan sonra bu is yürümez demis. Ikisi icin de hayirlisi olsun.

Mune Mune konumun kapatilmasini istiyorum.

Back
X