- Emoji Skoru
- 25.112
- Puanlar
- 598
Eski konularinizi biliyorum. Kardesiniz simarik ve saygisiz. Kac yasinda bilemem ama bilmemkac sene once evlenmis, cocugu olmus ablayi daha hala esinden kiskanmak, bu yuzden esine fiziksel olarak saldirmak sacma sapan davranislar. Ancak kucucuk bir cocuk yapsa anlayabilirdim. Kac yasina gelmis ve bunlari yapan bir insan iyi niyetli olamaz benim gozumde. Ayrica sizin dogumunuza bile gelmemis, aramamis, evinde misafirken sizden kacmis bir insan... Boyle kardes olmasa da olur. En azindan kendi adima konusmam gerekirse, olmasa da olur yani. Ben bu kisiye kardes demezdim, sizin yasadiginiz sey de kardeslik degil benim gozumde. Siz fazla iyi niyetli yaklasiyorsunuz. Kendinizi ve esinizi ezdirecek kadar hem de. Ben yerinizde olsam hic de aramaz, sormazdim. Anliyorum, kardessiniz, eski gunlerinizi dusununce elbet iciniz yaniyordur. Ben de kardesim, ablam gibi sevdigim bir kuzenimle bazi sebeplerden dolayi 1 ay once ilisigimi kestim. Biz de sirdastik, cok guzel bir iliskimiz vardi, kardes gibiydik. Benim de eskiyi dusununce icim yaniyor. Siz bir de kardessiniz, daha beterdir sizin icin durum, anliyorum. Ama ne yapalim yani. Kiymet bilene kardeslik. Birakin kendi haline, ne hali varsa gorsun. Evliliginize, psikolojinize zarar. Ilerde anlar kiymetinizi.