• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimi sildim hayatimdan... :((

pişman olacak bişey yok ki bebeğim doğru olanı yapmışsın hem ayrıca annenle ablanın gazına gelip niye yuvanı dağıtacak poziyona geliyosun ki pişman olacak üzülecek bişey yok sana demiş başına gelmiş işte öyle hemen konuşması değil

Herkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere :KK43:(

ablaniz munasebetsizlik yapmis sizde kindarlik yapmissiniz ve ablanizin zor durumunda yaninda olmak yerine ondan daha beter davranip oh olsun gulme komsuna gelir basina yapmissiniz da ben bu hikayede ablami hayatimdan sildim kismini goremedim ?

Demek ki ablan senin mutluluğunu kıskanmış kendi yuvasında huzursuzluk olunca
kıskançlık kadınlar arasında çok yaygın

Zamanında çok ağır konuşmuş ablanız ve kırmış. Şimdi yüzüne vurmanız normal ama aile arasında kırgınlık olmaz. Bir yerde buluşup oturun konuşun uzun uzun aranızdaki sorunları halledin bence. Birbirinizden özür dileyin ve unutun geçmişi. Hayat kısa ve aile arasında kırgınlığa değmez.

Herkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere :KK43:(
keşke demeseymişsin ama olan olmuş
zaten o da zamanında san demiş o yüzden boşver
ama bir daha kıssas yapma ciddne hoş değil

E bi zahmet pişman ol. Yaptığı yanlış diyorsun sen daha beterini yapıyorsun. Çocuklarını bırakıp gelmiş karar aşamasında ki "kardeşe" ancak senin kadar destek olunurdu tebrikler. Ben ablanın yerinde olsam daha da yüzüne bakmazdım

Ben boyle dedikten sonra ada bana kufur etti ve dediki sanki ekmegimi asimi sen mi veriyorsun defol git
Kendisi cok masummus gibi bir de küfür mü etti :KK57: insan biraz utanir pismanim ağzımdan cikti fln der. Ablaniz değişik biri anlasilan. Neyse kafaya takmayın olan olmus. Büyütülecek bir sey değil. Demeseydiniz iyiydi ama kendisi kasınmış. Hem anlamistir belki hatasini. Bu arada kimse icin de yuvanizin huzurunu bozmayin. Kapinizi kapatin gerisi disarida kalsin. Esinizden ayrilsaniz ne.anneniz ne de kardeşleriniz bakar size. Bu isler boyle...

Daha neler var, size nasıl davranıyor da siz bu karşılığı verdiniz bilmiyorum. Eğer zamanında sizden özür dilemediyse, ki dilememiştir, genelde kendilerini haklı görürler çünkü, onun içinde pişmanlık yaşadı mı yaşamadı mı bilemeyeceğinize göre, yaşasa özür dilerdi sözle dileyemiyorsa davranışlarıyla dilerdi, sizi zamanında ne kadar kırdığını bilmesini sağlamışsınız. Neler yaşadığınızı bilmiyoruz ama böyle karşılık verdiğinize göre çok biriktirmişsiniz. Bana çok yanlış gelmedi. O nasıl siz düştüğünüzde ablalık yapmadı, aksine laflarıyla sizi yaraladıysa, siz de her insanın doğal tepkisini vermişsiniz. Ablaysa ablalığını bilsin herkes. Bak insanın nasıl canı yanıyormuş ki küfretmiş hemen. Ama siz hiç tepki verememiştiniz. Belki affedecektiniz ama sizden bir özürü bile çok gördü, kalbinizin ne kadar kırıldığını düşünmedi.

Ne olursa olsun size nasıl davranırsa davransın sizin kötü bir durumun içine düşmüş insana,ki bu ablanızda olsa yaklaşımınız çok ama çok yanlış bana göre.size yaptıklarını anlayabilmesi için ona verecek en iyi cevap ona kucak açmak olurdu,zaten siz öyle yaklaştığınız vakit oda size yaptıklarından utanacaktır.

İnsan kinamadigini yaşamadan ölmezmiş bir kez daha gördüm bunu. Senin pisman olacagin bir durum yok abla kardesine bunu söylüyor da kardes bunu yuzune vurunca mı hatalı. Demekki icini bu kdr acıtmış söylediği. Takma ama ablaninda yanında ol kötülük yapan kim olursa olsun sen kendi kalbini karartma vicdanini rahatsiz edecek seyler yapma

anlattığın şu yuva yıkma meselesinde neler yaşadın kimbilir...bende bir ablayım kardeşime bu kötülüğü asla yapamam,günü gelmiş kendi yaşamış,sende bir şekilde içindeki kırgınlığını yüzüne vurmuşsun....yani artık ders olmuştur sanırım ona....silecek birşey yok ve kaldı ki silemezsin o kardeşin senin...unutun aranızda geçeni ve ona yardımcı ol şu durumda....sana yapmadığını yap ve anlasın kardeşliğin asıl hangi günlerde gerektiğini....

Kırgınlığınızı neden ablanıza karşı dile getirmiyorsunuz
Bunu bunu deyince beni ne kadar üzdüğünüzün farkında değilsiniz demiyorsunuz
İçinize atmanın yararı olmuyor aksine zararı oluyor

karşılığında hala kibirlenip küfretmişse haketmiş az bile söylemişsin yoksa sana kızacaktım.

Back
X