• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimi sildim hayatimdan... :((

Daha neler var, size nasıl davranıyor da siz bu karşılığı verdiniz bilmiyorum. Eğer zamanında sizden özür dilemediyse, ki dilememiştir, genelde kendilerini haklı görürler çünkü, onun içinde pişmanlık yaşadı mı yaşamadı mı bilemeyeceğinize göre, yaşasa özür dilerdi sözle dileyemiyorsa davranışlarıyla dilerdi, sizi zamanında ne kadar kırdığını bilmesini sağlamışsınız. Neler yaşadığınızı bilmiyoruz ama böyle karşılık verdiğinize göre çok biriktirmişsiniz. Bana çok yanlış gelmedi. O nasıl siz düştüğünüzde ablalık yapmadı, aksine laflarıyla sizi yaraladıysa, siz de her insanın doğal tepkisini vermişsiniz. Ablaysa ablalığını bilsin herkes. Bak insanın nasıl canı yanıyormuş ki küfretmiş hemen. Ama siz hiç tepki verememiştiniz. Belki affedecektiniz ama sizden bir özürü bile çok gördü, kalbinizin ne kadar kırıldığını düşünmedi.
Aslinda dogru o bana bunu soyleyince ben aglamistim annemde onun yanina gitmisti hemen

Bilmiyorum kizlar belkide hakliydi belkide benim kocama sahip cikmam gerekirdi ona bu lafi soyletmemeliydim bilmiyorum ama ayni seyi o yasasa ben oyle demezdim ama simdi soyledim sen bana bunu demistin diye keske boyle olmasaydi

Bu küsme olayında annenin rolü önemli genelde bu gibi durumlarıda anneler tetikliyor birleştireceklerine ayırırlıyor dedikodu yapıp kardeşleri birbirine düşürmede yardımcı oluyorlar annen burda sizi barıştıracak girişimlerde bulunmalı yandaş olmamalı bu durumlar hep annelerin yanlış tutumundan kaynaklanıyor , anne birleştirici ,barıştırıcı ve huzur verici olmalı asla kavgaya küsmeye desteklememeli

Allahım kardeşlerimin yuvalarına huzur mutluluk daim versin amin yarın bugün ne olacağımızı Rabbim bilir, ne o yoksa senin elinde evliliğin bitmez diye garantinmi var ? hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım ...

gerçek kardeş olsaydın ilk fırsatta düştüğünde bir tekmede sen atmazdın, atamazdın. acıtasyona gerek yok silmesi gereken sadece sen değilmişsin.

Herkese meraba arkadaslar nasil baslasam bilemedim basimdan gecen bi olayi anlatmak istiyorum esimle aramiz bozulmustu bunun nedeni annem ve ablamin gazininda etkisi var tabi neyse aramiz bozuktu ve neredeyse yuvam dagilacak durumdaydi ablam bana sen daha kocana sahip cikamiyosun demez mi ogun bugundur hep icim buruktu ona cok kirilmistim neyseki baristik esimle yuvam dagilmadi simdi ise ablam bosanma asamasinda iki evladinida birakip geldi bende ona dayanamadim soyledim sen bana boyle demistin diye sizce yanlis mi yap off cok pisman oldum ama oldu bikere :KK43:(
ayıp olmamış. facia olmuş. bir aile birbirinin mutsuzluğundan bu kadar zevk almamalı

Kardesiniz sizin canınızı yakmıs o sözü ile ama bakın Allah da ona yasatmış
Ben olsam diyemezdim ama olan olmus artık
Dilerseniz telafi etmeye calısın

Back
X