- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.655
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
23 yasında.Haberı olacak demıs.Tabı annesını falan hıc tanımıyoruz
annesiyle de konuşun tel açıp bilginiz var değil mi şeklinde. küçükte değilmiş zaten .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 yasında.Haberı olacak demıs.Tabı annesını falan hıc tanımıyoruz
erken dönme işini önceden konuşun.
ne bileyim üzüldüm ben kıza sizden başka gitme şansı yokmuş heves etmiştir.
Annesıyle konusurumda ben sorumluluk alamam bırsey olursa Allah korusun.Bırde kızı gormuyorum kı.Anca denızde gorurum evı de bıze cok uzakannesiyle de konuşun tel açıp bilginiz var değil mi şeklinde. küçükte değilmiş zaten .
23 yaslarında.Kardesıme soylerım annesıyle telefonda konusur o daGelsin ama bir şartla önceden annesi ile görüş bence mesuliyet kabul etmiyorum de bu arada kız kaç yaşında
Biz arabada ya da çadırda kalıcaz.sevgılısı dısarda yatıcak en kotu bız arabada.Kardesım guvenıyorum kıakanmam kızdan dıyor
Annesıyle konusurumda ben sorumluluk alamam bırsey olursa Allah korusun.Bırde kızı gormuyorum kı.Anca denızde gorurum evı de bıze cok uzak
Götürecek birini mutlaka bulurdu o kadar istese.Kız var diye izin verirler giderim diye düşünmüş ama.Bu devirde büyük sorumluluk ister.Hiç gerek yok.Hıcbır akrabasıyla falan gorusmuyormus.Goturcek bırı yokmus.Bende geleyım ızın alırım demıs.bana da sacma geldı
Gerçi yaşıda baya varmış23 yaslarında.Kardesıme soylerım annesıyle telefonda konusur o da
Kız asırı derecede cok konusuyor bır de.Normalden cok konusuyor.Insanın sözu falan kesıyor.Hanı ondan fırsat kalır eglenırmıyız onu da bılmıyorum.Bayaa dısa dönuk bırı.Kardesımde olmadı ıptal oldu derız dıyorİnsanlar keşke her zaman göründüğü gibi olsa.
Ben güvenmezdim açıkçası.
Hiç gerek yok bence.
Kızın zaten bende sizle geleyim gibi mi teklifte bulunması çok saçma ve gereksiz olmuş.
Bildiğiniz emrivaki yapmış hiç haz etmem öyle insanlardan.
Ben olsam bi bahaneyle atlatırdım kızı.
Otelde kalmıyacagız.Arabada kalıcaz.Daha 2 hafta var bakalım kız ızın alabılecek mı dahaYahu ne olacak ki altı üstü bir günlük tatil yazık özenmiş gidemiyormuş bundan önce demek ki sadece sevgili olarak gidilse ne işi var derdim belki ama zaten romantik bir tatilden çok arkadaşlar arası eğlence gezisi gibi olacak kardeşiniz sevgilisiyle aynı odada kalır siz de huzursuz olacaksanız kızla ayrı odalar ayırtırsınız otelde bir insan en iyi yolculukta tanınırmış bu gözler ne canciğer kankalar gördü iki günlük tatilde kanlı bıçaklı olan
Kız asırı derecede cok konusuyor bır de.Normalden cok konusuyor.Insanın sözu falan kesıyor.Hanı ondan fırsat kalır eglenırmıyız onu da bılmıyorum.Bayaa dısa dönuk bırı.Kardesımde olmadı ıptal oldu derız dıyor
Evet bu konuda kardesımle hem fıkırız.Ama gıdemıyormus denıze o yuzden uzuldum sadeceİptal oldu demeniz çok yerinde olur bence.
Arabada kalınacaksa biraz sıkıntı olabilir sanki ya hani yatacak yer açısından rahat olur mu ki arka koltukta iki ya da üç kişi olacak bu hesaba göreOtelde kalmıyacagız.Arabada kalıcaz.Daha 2 hafta var bakalım kız ızın alabılecek mı daha
Evet bu konuda kardesımle hem fıkırız.Ama gıdemıyormus denıze o yuzden uzuldum sadece