• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin arkadaşı

Biz arabada ya da çadırda kalıcaz.sevgılısı dısarda yatıcak en kotu bız arabada.Kardesım guvenıyorum kıakanmam kızdan dıyor

İnsanlar keşke her zaman göründüğü gibi olsa.
Ben güvenmezdim açıkçası.
Hiç gerek yok bence.
Kızın zaten bende sizle geleyim gibi mi teklifte bulunması çok saçma ve gereksiz olmuş.
Bildiğiniz emrivaki yapmış hiç haz etmem öyle insanlardan.
Ben olsam bi bahaneyle atlatırdım kızı.

Yahu ne olacak ki altı üstü bir günlük tatil yazık özenmiş gidemiyormuş bundan önce demek ki sadece sevgili olarak gidilse ne işi var derdim belki ama zaten romantik bir tatilden çok arkadaşlar arası eğlence gezisi gibi olacak kardeşiniz sevgilisiyle aynı odada kalır siz de huzursuz olacaksanız kızla ayrı odalar ayırtırsınız otelde bir insan en iyi yolculukta tanınırmış bu gözler ne canciğer kankalar gördü iki günlük tatilde kanlı bıçaklı olan

İnsanlar keşke her zaman göründüğü gibi olsa.
Ben güvenmezdim açıkçası.
Hiç gerek yok bence.
Kızın zaten bende sizle geleyim gibi mi teklifte bulunması çok saçma ve gereksiz olmuş.
Bildiğiniz emrivaki yapmış hiç haz etmem öyle insanlardan.
Ben olsam bi bahaneyle atlatırdım kızı.
Kız asırı derecede cok konusuyor bır de.Normalden cok konusuyor.Insanın sözu falan kesıyor.Hanı ondan fırsat kalır eglenırmıyız onu da bılmıyorum.Bayaa dısa dönuk bırı.Kardesımde olmadı ıptal oldu derız dıyor

Yahu ne olacak ki altı üstü bir günlük tatil yazık özenmiş gidemiyormuş bundan önce demek ki sadece sevgili olarak gidilse ne işi var derdim belki ama zaten romantik bir tatilden çok arkadaşlar arası eğlence gezisi gibi olacak kardeşiniz sevgilisiyle aynı odada kalır siz de huzursuz olacaksanız kızla ayrı odalar ayırtırsınız otelde bir insan en iyi yolculukta tanınırmış bu gözler ne canciğer kankalar gördü iki günlük tatilde kanlı bıçaklı olan
Otelde kalmıyacagız.Arabada kalıcaz.Daha 2 hafta var bakalım kız ızın alabılecek mı daha

Back
X