kardeşimin başarı öyküsü

sevi84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
68
0
46
Aydın
azmin zaferi kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenme. Ayrıntılar bende

Son düzenleme:
Maşallah sanki farklı 2 insan..nasıl verebildi o kadar kiloyu sırlarını istiyoruz bizde

maşallah süper olmuş. neler yaptı nasıl başardı. acil cvp yazarsan sevinirim. malum yaza az kaldı biran önce başlamak lazım

öncelikle kardeşim adına teşekkürler zayıflamanın formülü kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenme. çok basit görünüyor ama gerçekten zor bir süreç :26: bunu bende yaptım yıllar önce bkz: sevinin başarı öyküsü. 3. yada 4. sayfada foto var abur cubur kesinlikle hayatınızdan cıkıcak porsiyonlar az miktarda olacak pirinç içeren yemekler yasak 6 dan sonra meyve dışında yemek yok 3_4 fincan yeşil çay makarna arada olabilir ama abartmamak şartıyla vee Callanetics uygulaması. bu spor yoga_bale_plates sentezi 45 dk sürüyor kullanmadığınız kaslarınızı çalıştırıyor, olduğunuzdan daha ince gözüküyorsunuz. ilk başta çok zorlandım ama 5. günden sonra alışılıyor yorumlarını ve detaylarını netten araştırın bu çok hoşunuza gidecek bana bakmayı unutmayın yorumlarınızı bekliyorumm

bende kilo vermek istiyorum resmen ben bittim bir kız için bu kilo ıntıhar nedenı olabılır 105 kilo oldum kpss çalışmak için evden çıkmadım devamlı abur cubur lütfen bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…