kardeşimin başarı öyküsü

sevi84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
68
0
46
Aydın
$EBRAR.webp azmin zaferi :46: :46: kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenme. Ayrıntılar bende

Son düzenleme:
Maşallah sanki farklı 2 insan..nasıl verebildi o kadar kiloyu sırlarını istiyoruz bizde:16:

maşallah süper olmuş. neler yaptı nasıl başardı. acil cvp yazarsan sevinirim. malum yaza az kaldı biran önce başlamak lazım :D

öncelikle kardeşim adına teşekkürler :D zayıflamanın formülü kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenme. çok basit görünüyor ama gerçekten zor bir süreç :26: bunu bende yaptım yıllar önce bkz: sevinin başarı öyküsü. 3. yada 4. sayfada foto var :D :nazar: abur cubur kesinlikle hayatınızdan cıkıcak :nazar: porsiyonlar az miktarda olacak :nazar: pirinç içeren yemekler yasak :nazar: 6 dan sonra meyve dışında yemek yok :nazar: 3_4 fincan yeşil çay makarna arada olabilir ama abartmamak şartıyla :nazar: vee Callanetics uygulaması. bu spor yoga_bale_plates sentezi 45 dk sürüyor kullanmadığınız kaslarınızı çalıştırıyor, olduğunuzdan daha ince gözüküyorsunuz. ilk başta çok zorlandım ama 5. günden sonra alışılıyor:34: yorumlarını ve detaylarını netten araştırın bu çok hoşunuza gidecek:1: bana bakmayı unutmayın yorumlarınızı bekliyorumm :D :D:54:

bende kilo vermek istiyorum resmen ben bittim bir kız için bu kilo ıntıhar nedenı olabılır 105 kilo oldum kpss çalışmak için evden çıkmadım devamlı abur cubur lütfen bana yardım edin:43::43::43:

Back
X