kardesimin dugunu

gofretto bileklikte bileklikmiş hani. bana alınmasını çok isterdim şahsen :)

sen evlende kuzum, o kadar param olursa ben sana alırım :)))))))))

Allah razı olsun canımsın. önce bi boşanda de istersen. çünkü mesajları bitmek bilmiyor. sabahtan beri barışalım temyize gidicem, sensiz yapamıyorum diyor. ayrıca da sen iste herkesi herşeyi bırakayım evide kapatayım sana taşınayım diyor. olmuyorsa bile son çans ver bana olmazsa bitiririz diyor. hep sın hep son nereye kadar bilemiyorum ama...
yazdıklarımı görse hemen hayır o öyle değil diye üye olup cevap yazardı mesela bana :9::9::9::9::9:

takmak içinde güzel bunlar bende bu modelleri beğeniyorum.

benmkide 2. sine benziyordu. ama aynısı değil nette baktım baya ama benimkini bulamadım. her ne kadar 2 kere takıp, kasada bekletip, ev alırken bozdurup takamamış olsamda :9::9::9:

benmkide 2. sine benziyordu. ama aynısı değil nette baktım baya ama benimkini bulamadım. her ne kadar 2 kere takıp, kasada bekletip, ev alırken bozdurup takamamış olsamda :9::9::9:

Bende sadece nikah günü takabilmiştim koşar adımlarla kasaya koydular, ama 4. modeli beğeniyorum konu sahibi arkadaş ondan alabilir 15 gr fln ideal bence 1600 tl yaklaşık fiyatıda sanırım.

çok pahalı anacım ya. bana alınsa normalde şimdi o fiyat çok geldi birden gözümede.

tontriko,sende tesettürlüsün anladığım kadarıyla.
kıyafette renk olarak mürdüm veya zümrüt yeşilini öneririm çok ağır ve güzel renkler.
ben mürdüm diktireceğim nasipse.
kesinlikle şu acayip acayip tesettür başlarından yaptırma çok itici geliyor bana.
onun yerine düz renk ipek eşarp veya şal tak.
birde..
eşarp aksesuarları oluyor,çok hafif modeller.
ben hem kendi dğünümde takındım,
hemde başka bir modelini alıp kaynımın düğününde takındım harika oldu.
abiminkinde de takmayı düşünüyorum.
bileziği bana kalırsa işçiliksiz,düz birşey al.
tamam hatıra olsun istiyorsun ama,
evlenen çiftlerin borcu harcı çok illaki satmak isterler,
yani bana kalırsa onlarda böyle ister.
abim bana 18 gr bilezik taktı ben hatıra diye düşünmedim hiç,
ev aldık tüm altınlarla.haliyle onlarda öyle düşünür.
ha illa hatıramda olsun dersen,
18 gr civarında işciliksiz düz bir bilezik al,onunla birlikte ince bir kolye ya da künye al geline emin ol bu da mutlu eder.

bence düz bilezik takın durumunuz varsa enazından satmaları gerektğinde nerdeyse kayıp olmuyor :34: abiye konusunada gelirsek abartalı olmayan çok güzel abiyeler var onlardan giyebilirsin Allah tamamına erdirsin :52:

Ben olsam mutlaka abiye giyerdim.
Senin abiyeden kastın,sanırım uzun yani tuvalet.
Ama illaki tuvalet gitmesen de olur.Daha kısa abiye modeller de bulunabiliyor.
Yine de tuvalet giymek için hoş bir vesiledir diye düşünüyorum.
Kardeşinin düğününde giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin:)

Ve takı olarak,ben olsam,gelinin hayatı boyunca takabileceği bir takı alırdım.
Aşağıda link ekledim,böyle klasik-modası geçmeyecek bir model veya incili bir takı olabilir.

Pırlantalı Zümrüt Kolye : FAVORİ - Altın takı, pırlanta

3 ay sonra abimin dügünü olacak kır düğünü olacağı için şöyle efil efil bir elbise istiyorum:12::12:

sizin daha düğün konsepti belli değilmiş o belli olsun sonra istediğin tarzda bulursun bişeyler olmadı diktirirsin.kapalıymışsın birde şal tarzı başörtülere bayılıyorum ben.düşünebilirsin yani:31::31:

takı konusunda ise 22 ayar bir bilezik takacağım kısmetse yarın birgün bozduracak olurlarsa kayıp olmasın yani.borçları olacak bayağı .üyük ihtimal bozdururlar diye düşündüm.ama hatıra olacak bişey dersen 14 ayar kolyeler veya kelepçeli bilezikler var çok şık,bunlarda olabilir yani

naçizane fikirlerim bunlar:16::16:

selam hatunlar,

dusunduk tasindik hazir altin fiyatlarida dusmusken altinimizi almaya karar verdik...

Gremse ya da gramise altın, 2,5 luk altin olarakta bilinen 10 adet çeyrek altının karşılıği olan altindan almaya karar verdik. Yukte hafif pahada agir gibimize geldi. Bi bilezik alsak muhtemelen iscilik parasi filan dusulecek satarken..ama boyle birseyde iscilik nerdeyse hic yok denecek kadar az.

Kendimden biliyorum, olan bileziklerimi bile takmiyorum, altinida cok severim halbuki. Bekarken bile daha cok altin taki takardim,

Takmak istemeyeceginide goz onunda bulundurarak buna karar verdik.
.

altın almak için en iyi zamn şu anda. valla param olsa direk altına yatırım yapardım heralde :)

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Abiyeden bende hiç hoşlanmıyorum, sahne sanatcısı gibi oluyor çoğu abiyeler..
Sade bir abiye tercih edin bence, damat ablası olduğunuz için günlük pek hoş kaçmaz, çok sade şifon elbiseler var, düz renk ve taşssız falan olursa sizde rahat edersiniz..

Back
X