• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin dugunu

Amannn icimizde ne cok gorumce olmak isteyen varmis, topikle birlikte icimizdeki canavar cikmis durumda :52::52:

Cok sagolun kizlar…

Bende bilezik dusunuyorum lakin model fiyat filan hakkinda bi fikrim yok...hani ne az olsun, ne de abarti cok olsun...

Hani zarfla para demissiniz…ama ne bilim para takilinca harcanip gidiyor ne bir hatirasi ne de bir kaliciligi oluyor…kendimden biliyorum, dugunumuzde takilan paralar nereye gitti hala anlamis degilim :9:harcadik bi yerlere tabii ama parayi goturup altin alsaydik simdi belki hala elimdeydi hepsi :9:

Saati kiz tarafi takar diye biliyorum ben, cok boyle takilmam hani kiz tarafi erkek tarafi diye ama...damada kiz tarafinin anne babasi..gelin kizada erkek tarafinin anne babasi takar saati diye biliyorum…ikiser saat almanin bi anlami olmaz sanirim…

Benim daha cok takilan takinin grami ve modeli hakkinda bir fikrim yoktu..biliyorum bunlarda butcene bagli ama…iyi birsey olsun ve gordugunde hosuna gitsin istiyorum…

Elbise konusundada galiba haklisiniz…abiyede guzel ama mesela ben abiye giyip uzerine boyle abarti turban filan yaptirmayi sevmiyorum. Onun yerine sanirim ipek sallardan takarim o isin kolay kismi…ama saks mavisi aklima yatti gibi simdilik…hani ne siyah ne beyaz…ama genede asil bir renk…takilarla tamamlamakta mantikli geldi bana…

buarada Allah burda isteyen herkesi gorumce yapsin insaAllah, bakalim yenge oldukta gorumce olmak nasil bir duyguymus :9:

Evet saks mavisi güzel renkk. Sade ama şık benim çok sevdiğim bir tarz.
Eminim sanada yakışacaktır. Eğer diktireceksen bir model belirleyip üzerinde gönlüne göre değişikliklerle istediğin şıklığı yakalarsın eminim canım.
Hayırlısı olsun inşallah. Çok güzel heyecanlar bunlar:)))

Kız tarafının yapması gereken şeyler yani. Annem tek başına yapamaz. Ablası ve eniştesi olarak gerekli herşeyi yapmak istiyorum.
Bu arada neyini anlamadınız :51:

İşte orasını anlamadım. Açıkladığın yeri.. ama şimdi anladım. Şundan dolayı sordum.. haddime değil merakımdan… artık insanlar bireysel yapıyorlar ya bu işleri. Ama bazen aileler ortak oluyor. Bunu neden sen üstlendin onu anlamamıştım. Bir de her şey deyince baya geniş düşündüm. Buna eşinin nasıl razı olacağı..
İyiymiş eşin yani bu konuda…

farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin :9:

Hani bazen konuşuluyor ya topiklerde insanlar az çok biliyor ya birbirini. Kasıtlı yaklaşım olarak düşünme diye artı parantez belirteyim dedim..

Düğün mekanına göre değişir canım, benim kardeşim evlense şık bir mekan da ise şık bir abiye giyerdim ayrıca da bilezik takardım, kardeşime de altın..
Ahh ahh, hayalini kurarken heyecanlandım, inşallah onu da mutluluğa imza atarken görmeyi nasip eder Rabbim..

farketmez canim, kapali sekillerini dusunebilirim azda olsa..zaten soylemedimki nerden bilecektin :9:

İnternetten kapali bayanlar icin cok guzel ve sik elbiseler var canim onlarada bakabilirsin.Abartili basortulerini bende sevmiyorum onun yerine cok guzel sallar var lazer kesimli.

İnternetten kapali bayanlar icin cok guzel ve sik elbiseler var canim onlarada bakabilirsin.Abartili basortulerini bende sevmiyorum onun yerine cok guzel sallar var lazer kesimli.

canim ben nedense internette kapalilara gore guzel abiye bulamadim, aciklara gore gene varda..kapali denince akla rokus seyler geliyor herhalde..gerci son yillarda birazda degisti bu dusunce ama...

İşte orasını anlamadım. Açıkladığın yeri.. ama şimdi anladım. Şundan dolayı sordum.. haddime değil merakımdan… artık insanlar bireysel yapıyorlar ya bu işleri. Ama bazen aileler ortak oluyor. Bunu neden sen üstlendin onu anlamamıştım. Bir de her şey deyince baya geniş düşündüm. Buna eşinin nasıl razı olacağı..
İyiymiş eşin yani bu konuda…

Sonuçta ikimizinde kardeşi razı olma gibi bir durum söz konusu olmaz ki. Yani şöyle birşey var. Babam olmadığı için evlendiğimden beri annemlerin evinin erkeği bnm kocam :1:

canim ben nedense internette kapalilara gore guzel abiye bulamadim, aciklara gore gene varda..kapali denince akla rokus seyler geliyor herhalde..gerci son yillarda birazda degisti bu dusunce ama...

Bir kac sitede guzel abiyeler vardi aslinda ama sitelerin adini unuttum:-) :-) :-)

bunu cok begendim mesela...biraz tuzlu ama hem cok guzel hemde agir duruyor...:16:

$bilezik.webp

bence bu tuz gölü kadar tuzludur :9::9::9: bende cumhurıyet altını falan dıcektım :17::17: kıyafet konusundada illa abıyeyelle şık olunmuyor abıye gıyıp abartıp maskara olanlarda var şık sade bır elbise olabılır

canim bunun fiyatini bilmiyorum dedigim gibi..ama genclere hitab edebilecek bir tarz bana kalirsa...gunluk hayatta bile kullanilabilir..bu tarz imitasyon bilezik takiyoruz cunku :16:

ilk yerlestirdigim kelepcede guzel bana kalirsa..ama iste 4000 tl gibi ucuk bir rakam...bakalim kader kismet...o zamana kadar durumlar el verirse..nasib kismet...

Son düzenleme:
Geçen yaz kardeşim evlendi, bende abiye kıyafet sevmediğimden Elif in eklediği tarzda bir kıyafet giymiştim. Yakası taşlıydı...

22 ayar bir bilezik takmıştım...

Back
X