• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin evi

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
bu gece 6 aylik evli kardesimin evinde kaliyorm.annem ben ve kizim.sabah 6.30 da ise gidecegim.kardesim ve eside 7 gibi ise gidecekler yarin evlerine tamirci gelicek annem evi bekleyecek mecbur buraya gelmek zorunda kaldim annem kizima baktigi icin hafta ici krese gidiyor annem haftasonlari bakiyor yarin bu durum icin buraya geldik ama yarin ne yapsam kizimi da mi yanimda gotursem gelinimiz evde olmadigi icin huzursuz oldum rahatsiz olur diye dusunuyorum.icim rahatvdegil

Kardesinizin evi sonuçta niye rahatsız olsun

Yarın da mı orda kalacaksınız

Mesafe cok mu uzakti cocugu sabah birakip gecseniz taksiyle filan. Siz izirap etmissiniz belli. Anlayisli olur herhalde gelininiz de. Bende 6 aylik evliyim. Sahsen bu durumdan rahatsiz olmazdim.

sabah 6 da ise gidiyorum sabah getirmem cok zor olurdu zaten cocuk her sabah 6 da krese gidiyor uykusundan uyandirip getirmekde istemedim ev dubleks korkuyormda merdivenlerden duser diye.bugun mecbur kaldik.hani yarin hep beraber evde olsak iyiydi ama napalim bugunde boyle oldu.

Normalde ne var bunda derim ama burda öyle konular okuyorum ki şaşıp kalıyorum.
Yengenizi en iyi siz tanırsınız sıkıntı yapar mı yapmaz.
Hem yapsa da yapmasa da herkes 1 gün idare etsin.

Gelininizle konuştunuz mu? Eğer haberi varsa ve sorun etmemişse neden sorun olsun ki?

Emrivaki ise elbet rahatsız olmuştur.
Şahsen ben de istemem evde yokken eşimin ailesi evimde otursun dursun.

bu gece 6 aylik evli kardesimin evinde kaliyorm.annem ben ve kizim.sabah 6.30 da ise gidecegim.kardesim ve eside 7 gibi ise gidecekler yarin evlerine tamirci gelicek annem evi bekleyecek mecbur buraya gelmek zorunda kaldim annem kizima baktigi icin hafta ici krese gidiyor annem haftasonlari bakiyor yarin bu durum icin buraya geldik ama yarin ne yapsam kizimi da mi yanimda gotursem gelinimiz evde olmadigi icin huzursuz oldum rahatsiz olur diye dusunuyorum.icim rahatvdegil
Bunu aynen guzel bir dille gelininizede soyleyin. Eminim ki bu duyarliliginizdan mutlu olacaktir.

Zaten orda kalma sebenin kızını annen bırakma değil mi? Yoksa niye bir tamir yüzünden hepiniz toplaşıp oraya gidesiniz ki? Kardeşinin eşi de bunu biliyordur sonuçta. Şimdi bırakmasan da çok garip madem çocuğu bırakmayacaktın niye kaldınız orda olacak. Yani demem o ki senin o çocuğu annene bırakacağın belliydi zaten neden yadırgasınlar ki

Back
X