Kardesimin evliliği

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba

Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba
Bence en iyisi siz karışmayın 3 yıl az bi süre değil evlilik için anlaşmıyorlarsa boşansınlar şimdi yengenizin tarafından da bakmak lazım öyle evi sürekli terk edecek ne yapıyor ki abin yengenizde gidiyor

Size ne yahu? Hiç bulaşmayın. İki yetişkin insan kendileri halletsinler. Olmuyorsa olmuyordur. Sonra size yıllar sonra siz barıştırdınız sizin yüzünüzden evli kaldım onla vs derler. Boşverin.
Sorumsuz aile olmayız inşallah hiç aramıyolar arayı bulmuyolar demezler umarım ne bileym işte kötü bir durum

Bence ne oldu diye arayabilirsiniz..ama barıştırma amaçlı değil..içilen kahvenin bile kırk yıllık hatrı olur ya..hani abimle aranızdaki şeye ben karışmam ama böyle olmasına üzüldük artık karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun diyebilirsiniz

Bence en iyisi siz karışmayın 3 yıl az bi süre değil evlilik için anlaşmıyorlarsa boşansınlar şimdi yengenizin tarafından da bakmak lazım öyle evi sürekli terk edecek ne yapıyor ki abin yengenizde gidiyor
Anlattığına göre ikiside dik kafalı inatçı ve apartmandan duydugumuza göre cok bagırıomus tüm apartman şikayetciymi.abim olayların derinine inmiyo acıkcası yüzeysel anlatıyo olayları birde karısırız diye sanırım cok anlatmıyo

Problemin ne olduğunu bile bilmiyoruz ki

abiniz haksızsa ben olsam arardım
Ya da konu eften püften bişeyse

ama gelin haksızsa aramazdım sanırım
Evi terketmek çok garip geliyor bana... terk edeceksende bir daha dönmeyeceksin...

en güzeli herşeyi çiftlerin kendi aralarında halletmesi her zaman
Ama bu meselede kız zaten evden giderek aslında insanların olaya müdahil olmasınını istiyor bir nebze..

tabi yine de kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...
Allah kalplerine yumuşaklık versin...

siz dua eden taraf olun bence...

3 yıllık evlilik pek yeni sayılmıyor.Gidip gelmek gidip gelmek nedir dolmuşçuluk mu oynuyorlar? Tartışmalar kavgalar neyden çıkıyor tahmininiz var mı?
Anlattgına göre ikiside inatcı ve gelinimz cok dik kafalıymıs istediği bişi olmazsa sayet kavga gürültü koparıp gidiyomus cok yüzeysel anlattı bize eminim anlatmadıgı cok sey var

Sizi ilgilendiren bı konu yok ki...
Ancak abiniz isterse anne ve babanız devreye girer.

Anlattığına göre ikiside dik kafalı inatçı ve apartmandan duydugumuza göre cok bagırıomus tüm apartman şikayetciymi.abim olayların derinine inmiyo acıkcası yüzeysel anlatıyo olayları birde karısırız diye sanırım cok anlatmıyo
Abiniz anlatmamakla iyi yapıyor bence siz hiç karışmayın onlar halletsinler kendi aralarında şimdi siz karışırsınız barışırlar bu sefer siz kötü olursunuz

Back
X