Kardesimin evliliği

Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba
Evlilik abinizin evliliği aranması gerektiğini düşünüyorsa o arar, bence ortada sizlik bir durum yok.

Ah canım benim inan anlıyorum seni benim abim ve yengem çok kavga ederdi bi küserdi istediği olmadıkça barışmazdı 1 ay 2 ay küserdi baba evinde gitmezdi abimde çekerdi ve aralarına biz girerdik ne oldu biliyormusun kötü olan ben ve ailem oldu sadece abim gelir yengem gelmez küstü bize tamamen oonlar bir iyi bir kötü götürüyorlar biz özellikle ben tamamen bitti abim yengem ve yeğenlerimle sakin aralarına girme
Üzüldüm yaa adınıza ne olduki araya girdiniz diye yada girmediniz diyemi kötü oldunuz vallahi zaten sorsan vay sormasan vayy....sizde dert etmeyin Allah herseyi görür bilir duyar

Karışmayın
Çok ciddiyim sizi ilgilendirmez
İyilik yapıcam sanırsınız kötü anlaşılır, onlar iyi olur siz kötü.
Benzer şeyler yaşadık yıllar önce. Herşey zamanla duruluyor. Siz bile şaşıp kalırsınız. O yüzden ne yorum yapın, ne soru sorun. Anlatırlarsa dinleyin, ama fikrinizi kendinize saklayın.

Koskoca insanlar evlenip yuva kurmuşlar. Aralarındaki sorunları da kendileri halledecekler bu kadar. Sizi veya gelinin ailesini ilgilendiren bir mesele göremedim

Anlattığına göre ikiside dik kafalı inatçı ve apartmandan duydugumuza göre cok bagırıomus tüm apartman şikayetciymi.abim olayların derinine inmiyo acıkcası yüzeysel anlatıyo olayları birde karısırız diye sanırım cok anlatmıyo
Karısının bağırması olayın temelini anlatmaz. Olay sonrasında olan şeyi söylemiş bina sakinleri. Yengenizin sorun çözme becerisi kötü olabilir ama ne oluyor ki bağırıyor ? Abiniz ne yapıyor da yengeniz bina duyacak kadar bagirabiliyor ? İki tarafı da dinlemek lazım . Bence yuva hemen yıkılmasın inşallah badisirlar ve çift terapisi görürler . Sorunun kaynağına inip çözmek lazım . Belki çözülemeyen düğüm gibi bir sorun vardır.
Bence siz müdahaleden önce abinizle konuşun . Haksizsa gidip gönlünü almasinu sonra da terapiste gitmelerini tavsiye edin . Güzel yönde yönlendirin .

Aramayın size ne sizin bir hatanız olsa arayıp özür dileyin konuşun diyebilirdik ama onlar karı, koca tartışmış hiç bulaşmayın.

Üzüldüm yaa adınıza ne olduki araya girdiniz diye yada girmediniz diyemi kötü oldunuz vallahi zaten sorsan vay sormasan vayy....sizde dert etmeyin Allah herseyi görür bilir duyar
Ne olacak abini boşayacağım çocukların birini ben birini abine bırakacağım dedi bende çocukları ayırma ya ikisini al yada ikisini ver dedim aradan zaman geçti barismislar yine bu sefer heryerde dediki yuvamı görümcem dağıtacaktı az daha dedi peki dedim çekildim bitti herşey yolda yanımdan geçer giderler tanımıyormuş gibi

Evi terketme sebebini bilseniz ona göre arayın veya aramayın diyebilirdik belki ama bu durumda abiniz karışma diyorsa karışmamaniz en uygunu

Merhaba kk grubunun güzel hanımları size danısmak istedgm bi konu var..sorun abimin evliligi anlattığı kadarı ile anlasamıyorlar cok kavga ediyolarmıs..hatta ev sahibi bile diger kardesime gelininizden şikâyetçiyiz cok bagırıp cagırıyo sesini tüm apartman duyuyo falan demiş...aslında yeni evli sayılırlar 3 sene falan oldu...ama devamlı aralarında bir hır gür...abimin anlattıgına göre sürekli evi terk ediyormus gelinimz geri barısıyolarmıs ....abime göre barıssak yine aynı olur diyo...benm danışmak istedgm yine evi terk etmiş gitmiş gelinmz abim karısmayın aramayın diyor daha evvel arayı bulduğumuz oldu.ama bu sefer ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo....şimdi gelinimz ve ailesi hiç aramadı bu son seferde abim sizde aramayın araya girmeyin diyo fakat karsı taraf yanlıs anlamaz mı ne biçim aile aramıyolar arayı bulmuyolar gibicesinden kac kere mesaj atıp aramayı düsündüm son dakika vazgectm....sonucta yuva kolay kurulmuyo kimsenin yuvası dagılsın istemem ama arasam mı yada annemler arasamı acaba

arayın kesinlikle, sorun halini hatrını. yuvayı yapmaya çalışın. belki sizin olumlu tavrınız kızı duşunmeye sevkeder.

o gelin boşuna bağırıp evi terketmiyor kardeşin ne yapıyor onu söyle sen gelini kötüleyeceğine.

Belki de asıl sorun abinizin eşiyle kavgalarını size anlatmasıdır..?Şahsen eşim ikimizin kavgasını gidip kardeşlerine annesine babasına anlatsa bende bağırır çağırırım herkesin bi özel hayatı var

Zaten oyuncak etmişler ama sorumsuz aile olmakta istemiyoruz acıkcası....ama araya girsek bu sefer yine siz barıstırdnz olmadı da denilebilir iki arada kaldık ...abime göre aramayın ellemeyin diyo kendi gitti kendi dönsün diyo yuvası dagılırsada üzülürüm acıkcası sonucta kardesm üzülecek ne bileym

ben gitsem allah korusun, eşimin ailesi aramasa çok bozulurdum, aile yapıcı olmalı,bir anda gözden çıkarmış gibi hiç hoş değil.

Aramazsanız eğer sizinde gitmesine mutlu olduğunuzu söylerler. Bı yuvanin yıkılmasına göz yummak kolay değil.

Arasanız eğer abimiz dönmesini istemiyorsa,size de aramayın diyorsa sizin demenizle hiç bişey olmaz herkesin kendi hayatı kendi seçimleri.. abiniz eşini gözden çıkarmış gibi.

Karışmayın
Çok ciddiyim sizi ilgilendirmez
İyilik yapıcam sanırsınız kötü anlaşılır, onlar iyi olur siz kötü.
Benzer şeyler yaşadık yıllar önce. Herşey zamanla duruluyor. Siz bile şaşıp kalırsınız. O yüzden ne yorum yapın, ne soru sorun. Anlatırlarsa dinleyin, ama fikrinizi kendinize saklayın.
Evet işte cogu kişi karışmayın diyo yuva kolay kurulmuyo ne diyeym Allah iyilik versn hidayet versn

Karısının bağırması olayın temelini anlatmaz. Olay sonrasında olan şeyi söylemiş bina sakinleri. Yengenizin sorun çözme becerisi kötü olabilir ama ne oluyor ki bağırıyor ? Abiniz ne yapıyor da yengeniz bina duyacak kadar bagirabiliyor ? İki tarafı da dinlemek lazım . Bence yuva hemen yıkılmasın inşallah badisirlar ve çift terapisi görürler . Sorunun kaynağına inip çözmek lazım . Belki çözülemeyen düğüm gibi bir sorun vardır.
Bence siz müdahaleden önce abinizle konuşun . Haksizsa gidip gönlünü almasinu sonra da terapiste gitmelerini tavsiye edin . Güzel yönde yönlendirin .
Abime sorsan haksız canm haklı demiyor ki haksızım dese iş daha kolay çözülecek aslında ....çünkü karsılıklı olarak insanların özeleştiri yapabilmeleri cok önemli

Ne olacak abini boşayacağım çocukların birini ben birini abine bırakacağım dedi bende çocukları ayırma ya ikisini al yada ikisini ver dedim aradan zaman geçti barismislar yine bu sefer heryerde dediki yuvamı görümcem dağıtacaktı az daha dedi peki dedim çekildim bitti herşey yolda yanımdan geçer giderler tanımıyormuş gibi
İşte bundan korkuyo insan yanlıs anlasılma kadar kötü bişey yok...Allah yardmcnz olsun canm

Evet işte cogu kişi karışmayın diyo yuva kolay kurulmuyo ne diyeym Allah iyilik versn hidayet versn
Evet kolay kurulmuyor ama yuva sizin değil. Siz kendi yuvanıza odaklanın. Sanane, sen ne karışıyorsun deseler hoşunuza gidermi? Koca koca insanlar kendi düşünsünler. Belkide ayrılmak onlar için hayırlısı olacak. Yalama yapmış gibi sürekli git-gel. Belkide suçlu yengeniz değilde abinizdir? Bir kadın kolay kolay evini terketmez çünkü. Kendi aralarında çözsünler, dışardan müdahale ile bir evlilik nekadar yürür.

Back
X