Kardesimin hayati mahvoldu!

18 yaşında kardeşiniz kendine hırsız sevgili yapmış hem de çocuk içerde !!! biz 25 yaşında gözümüzün önündeki çocuğu ayartana kadar akla karayı seçtik....

bu kadar başarılıysa istediğini almak konusunda köyde de bir hayat kurar kendine elbet cehnneme gitmiyor sonuçta

Son düzenleme:
Kardeşinizi yalnıştan kurtarayım diye daha büyük bir yanlışa sokmuşsunuz ...

Aslında baştan farklı şekilde destek verseydiniz , yok kim ne der adı çıktı tarzı şeyler ile pat diye evlendirmeseydiniz , emek vererek doğruyu gösterip arkasında dursaydınız keşke ...

Neyse olan olmuş bari şu saatten sonra destek çıkın lütfen, yazık 18 yaş ne ki ?
kıza yazık 30 yaşında çalışmayan anne baba yanında oturan bir hanzoyla evlendirmişler
çekip çıkarayım derken daha da kötüsüne vermek olmuş
kıza sahip çıkın yurt dışındaysanız yanınıza alın okuluna devam etmesini sağlayın o adamdan da boşatın

ya col üzgünm cok mutsuzum cünkü en basindan baslayim benim kardesim 18 yasinda erkekle konusuyo bizimde tanidik ama bu cocuk hirsizliktan hapiste yatiyo adam yaralama hersey var bu cocukla sevgili olmuslar zaten cocukta cikmasina az kaldigi icin 3 ayda bi ailesinin yanina geliyo o zaman görüsmüsler. Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo olaylari biz duyuyoruz neyse babamgil kardesime cok kizdilar falan ama kardesim bu cocuga kacar korkusuyla sonra tekrar kardesimin aklina girerler falan diye kardesimi akraba biriyle nisanlandi ve sonra evlendi 2 ay bile nisanli durmadi hersey cok hizli gelisti.kardesim bu arada oluyodu okulunu birakti. Evlendigi adamda 30 yasinda ailesi köyde yasiyo cok yakin akraba buve kardesimi 2 senedir istiyolar kardesim annemgil istemedi bu olayda olunca ailem korktu kardesimi zorla ona verdiler. Simdi ise kardesim köyde yasamam dedi taa basinda sehirden ev tuttular ama oglan isten cikti simdi tutturdu kardesime köye gidelim demeye köy o kadar berbat ki kardesim orda yapamaz kocasida kardesimi evine götürmüyomis annemgilin yaninda kalcan biraz diye bagriyomus bende kardesimi bütün bunlardan nasil kurtarcam bilmiyorum annemgilde yaptigi hatanin farkina vardi kardesimi almak istiyolar kardesim cok kötü alip basimi gitcem diyo ben de yurt disindayim elimden bisey gelmiyo

Resmen hatalar zinciri, resmen hayatini karartmislar kardesinizin, adin cikmasin diye basini yakmislar. Kardesinizn bosanim kurtulsun imkaniniz varsa yaniniza alin, dil kursuna gitsin is bulsun uygun biri cikincada evlenir sonra, daha yasi cok gencmis yazik.

o yaşta kızlar kafalar havada oluyor bir iki sene sonra ben ne saçma şeyler yapmışım oluyorlar
kıza doğru düzgün açıklasaydınız o çocuktan ayırmaya çalışsaydınız hatta o zaman evlendirmek yerine yanınıza yurt dışına yanınıza alsaydınız çok daha büyük iyilik yaparmışsınız

kardeşin 18 yaşında. 2 senedir isteyen akrabaya zorla vermişsiniz. 16 yaşında ki kızı koca adama istemeye utanmamışlar mı hiç?
gerçi olay nerden tutsan elde kalıyor ama en çok burası dikkatimi çekti :/
Ben de bunu yazacaktım sen benden önce davranmışsın :)) 16 yaşındaki ergene göz koymuş kazık kadar adam. Biraz zorlasa pedofiliye girecek

aynen aynen
16 yaşında söylenmiştir o ama daha öncesinde akıldan geçirilmiştir falan.
bildiğin çocuk ay
Bu konu benim sinirlerimi bozar. Aynı durumda bir öğrencim var. Aile istemiyo ama kız tutturdu evlencem diye. 17 yaşında ve çocukla 2 yıl önce tanışmışlar. Çocuk 27 yaşında, işi gücü yok doğru düzgün. Anlatamıyoruz kıza vermezseniz kaçarım diyomuş ailesine de.

18 yaşında kardeşiniz kendine hırsız sevgili yapmış hem de çocuk içerde !!! biz 25 yaşında gözümüzün önündeki çocuğu ayartana kadar akla karayı seçtik....

bu kadar başarılıysa istediğini almak konusunda köyde de bir hayat kurar kendine elbet cehnneme gitmiyor sonuçta
Dalgami geciyosun

Bu konu benim sinirlerimi bozar. Aynı durumda bir öğrencim var. Aile istemiyo ama kız tutturdu evlencem diye. 17 yaşında ve çocukla 2 yıl önce tanışmışlar. Çocuk 27 yaşında, işi gücü yok doğru düzgün. Anlatamıyoruz kıza vermezseniz kaçarım diyomuş ailesine de.
o durumda senin de mi öğrencin var
benim de vardı ne kadar uyarı yaptıysak yapalım kıza dinletemedik
lise sonun bitmesine bir ay kala kız evden kaçtı ailesi ağlaya ağlaya tasdiknamesini aldı kızlara eğitimin önemli olduğunu küçüklükten itibaren öğretmek gerek

Kardeşinizi yanınıza alın boşansın hayatunı düzene soksun. El birligi ile resmen kardeşinizi cehenneme atmışsınız

Dalgami geciyosun
hayır ciddiyim farkındaysanız konu sahibi kardeşi köye taşınmak istemiyor a bağlamış olayı.

yani bu dediğini 16 yaşındayken kızın neredeyse babası yaşında adam tarafından istenmesi ya da içeride yatan bir çocuğu kendine sevgili yapması için söylememiş. köy cehennem değildir. ne var köye gitmesi gerekiyorve şu anda gitmek istemiyorsa ???? ben böyle anladım olayı ve böyle yorumladım

ya col üzgünm cok mutsuzum cünkü en basindan baslayim benim kardesim 18 yasinda erkekle konusuyo bizimde tanidik ama bu cocuk hirsizliktan hapiste yatiyo adam yaralama hersey var bu cocukla sevgili olmuslar zaten cocukta cikmasina az kaldigi icin 3 ayda bi ailesinin yanina geliyo o zaman görüsmüsler. Yani fazla konusmamislar bile ama bunu o cocugum ablasi kardesiyle evlensin diye benim kardesimin adini cikartiyo olaylari biz duyuyoruz neyse babamgil kardesime cok kizdilar falan ama kardesim bu cocuga kacar korkusuyla sonra tekrar kardesimin aklina girerler falan diye kardesimi akraba biriyle nisanlandi ve sonra evlendi 2 ay bile nisanli durmadi hersey cok hizli gelisti.kardesim bu arada oluyodu okulunu birakti. Evlendigi adamda 30 yasinda ailesi köyde yasiyo cok yakin akraba buve kardesimi 2 senedir istiyolar kardesim annemgil istemedi bu olayda olunca ailem korktu kardesimi zorla ona verdiler. Simdi ise kardesim köyde yasamam dedi taa basinda sehirden ev tuttular ama oglan isten cikti simdi tutturdu kardesime köye gidelim demeye köy o kadar berbat ki kardesim orda yapamaz kocasida kardesimi evine götürmüyomis annemgilin yaninda kalcan biraz diye bagriyomus bende kardesimi bütün bunlardan nasil kurtarcam bilmiyorum annemgilde yaptigi hatanin farkina vardi kardesimi almak istiyolar kardesim cok kötü alip basimi gitcem diyo ben de yurt disindayim elimden bisey gelmiyo
Madem yurtdışında yaşıyorsunuz kardesinizi yanına alın hayatina orada devam etsin en azından eğitimine devam edip hayatı kurtulur.

Koyde de yasanmaz ya isci gibi kadinlar sabah beste kalkip tarlaya gidiyorlar aksam 9 akadar dinlenme yok sirtlarin da bebeleri hic oturduklari yok .Erkekler kahvede butun gun kadinlar hayvan bakar,cocuk bakar,sut sagar,saman yapar hayvanlara bugdaylari burarak,pekmez yapar ,ceviz toplar,elma toplar,capa yapar daha sayayim mi is degil bunlar iskence gibi .

Burada anneniz epey pasif kalmış kızıyla bir mücaleye girmemiş ve en kolay yolu seçmiş , annelik bu değil sorunları bertıraf etmek değil sorunlarla yüzleşip savaşmak
anneniz kız kardeşinizin peşini bırakmayacaktı ev işini yemeği oşlayıp kızıyla ilgilenecekti eğer çalışıyor olsaydı işide bırakacaktı ergenle uğraşmak zor annen bunun üstesinden gelememiş ve ufak sorunu büyük sorun hale getirip sorunu müzminleştirmiş ve kızının hayatını mahvetmiş şimdi eğer o adamı istemiyorsa kardeşin
boşanmasına yardımcı olacak başka çözüm bulamadım ben köy hayatı alışmayan genç kız için cehennem

o durumda senin de mi öğrencin var
benim de vardı ne kadar uyarı yaptıysak yapalım kıza dinletemedik
lise sonun bitmesine bir ay kala kız evden kaçtı ailesi ağlaya ağlaya tasdiknamesini aldı kızlara eğitimin önemli olduğunu küçüklükten itibaren öğretmek gerek
Bizimki son sınıfta şu an. Onbeş tatilde nişanı olcak. Aile istemiyor ama babası hocam ben doğuluyum bu kız kaçarsa vurmak zorunda kalırım diyor. Çocuğun bu kızı okutcağı falan da yok. Allah akıl versin ne diyim çok uğraştık okulca ama dinlemiyo. Etrafında da çok olumsuz örnek var aslında evlilik ile ilgili. Nasıl cesaret ediyor anlamıyorum. bir de ailesinden 7 saat uzakta bir mesafeye gidecek saf.

Emin olun annem babam cok kötü bende kardesim biraz önce msj atmus ben bu pisligin icinde yapamam diye sonuclarina katlanamam alir basimi giderim yazmis
En iyisi sizin yaniniza gelsin dil ogrenir ise girer hayati kurtulur
Ailenizin aklinin basina geldigini sanmam

Back
X