- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi Ayseelif1994
yaa biz kremle parfümle markalı ayakkabıyla mı büyüdük ben kedi adıma öyle büyümedim yani... hatta gayet ayakkabısız kıyafetsiz falan büyüdüm. bir çocuğu lüks yetiştirmek zaten doğru değil ama ilgilenemeyeceksen bakamayacaksan yapma arkadaşım net yani...Boğaz dediğin kılık kıyafet, krem, parfüm , markalı ayakkabı, eğitim ücreti, daha neler neler ,vicdansız anneler hemen evlendirme peşinde kolaya kaçıyorlar başımdan defolup gitsin gibiler
hayır ben 18 yaşımda geleceğimin derdine düşmüştüm adam olacak mıyım insan olacak mıyım diye... millet ne rahat yaaa maşallah yani ne diyeyim şaşırıyorum çoğu zaman herkesten aynı olmasını bekleyemem ama değil evlenmek çocuk yapmak ... ne olacağım ben diye kafayı yiyiyordum., ders çalışmaktan depresyondaydım, üstüne bir de çalışıp harçlık çıkartıyordum ailem veriyordu allah razı olsun 100.ooo kere ama ben kendim para da kazanıyordum fazladan masraflarımı onların üstüne yıkmıyordum yani, üstüne bir de evde anneme yardım ediyordum yaaa... hani bırak erkeklerle konuşmayı falan hayır sonra çalışıp düzen kurunca zengin işte bunlar noolacak oluyor bir de
Son düzenleme: