• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

Ben bir yere çekmedim sorulara cevap verdim, çocuğumu önüne atıp durmadım ayda 1 kere 45 dakika görüştük. Her gün görüşmek istemedim. Onun çocuğu olmuyor diye benim çocuğum da dayısını görmiycek mi ne saçmalık
Sadece dayisi. Kendi cocugu gibi olur mu hic? Evlat baska bir sey. Cocugu olmuyor yegenini sevsin diye bir sey soz konusu degil.

Sadece fesatsiniz yasi buyukse buyuk sizi ilgilendirmez kardesiniz kabul ettikten sonra bize yalan soyledi demissiniz sizinle evlenmiyo cocugu olmuyo diye tabiki kardesiniz sizden uzak kalacak diye bisey yok ama dusunceniz ne kadar kotu kalpli oldugunuzu gosteriyo isinizede gelmedi gelen cogu yorumlar kotusunuz

Abisini gorsun kadin evinde misafir istemiyor olabilir bundan dogal bir sey yok ayrica tup bebek tedavisi goruyormus. Gorumcesi abisinin evinde foto cekip instaya atcak diye kadin keyfini mi bozsun?
Ayrica kardesiyle kendi evindede gorusebilir cagirir kardesini evine gorusur hic bahsetmedigine gore gelin sadece kendi evine istemiyo oda kendisi icin cocugu olmuyo uzuluyo diye disarda kardesiyle gorusebilir Yani
Bide kardesini bukadar dusunen insan onun yuvasina bukadar mudahil olmaz huzurunu kacirmaz

Tup bebek tedavisinde, yumurta toplama islemi oncesinde ilac kullanirken ne gibi yan etkiler olur?

Derdim bu degil ama alakali.
Babamin ikinci esinden olan kizkardesim (18 yasinda) 15 tatilde kafasi dagilsin diye bize geldi ,bizde birkac gun kaldiktan sonra 2 gun ( donus bileti alindi) erkek kardesimde yani abisinde kalmak istedi,( 1,5 yillik evliler kardesim daha hic evlerini gormedi bile) karisi kabul etmedi, sebebi
Yumurta toplama oncesi kullandigi ilaclarin yanetkisi varmis?

Tup bebek yapmadigim icin bilmiyorum, bu gercek bir sebep mi yoksa bahane mi?

Not: 1,5 yilda ben 4 kere gittim evine, annem 2 kere baskakimse gitmedi, babam bile
Evet yan etkisi olur.ve en onemliside bu surecte insan kimseyi yaninda istemez.msafr olarak gormesenzde kendinizi onun icn msafrden farkiniz yok.zor bi surec maddi manevi .o donem cok onemli onlar icin okadar para verip ozlemini duydugu bseyi bekliyor.brakin kendi haline

Ayrica kardesiyle kendi evindede gorusebilir cagirir kardesini evine gorusur hic bahsetmedigine gore gelin sadece kendi evine istemiyo oda kendisi icin cocugu olmuyo uzuluyo diye disarda kardesiyle gorusebilir yani
Aynen oyle gorusmek istemedigini belli etmis hala ne usteler insanlar

1,5 yıllık evlilikte ne çabuk tüp bebek yaptılar da çocuk görmek istemeyecek kadar sıkıntıya düştüler? Abartmışlar gerçekten.
Bana bahane geldi. Ne demek çocuğunuzu görmek istemiyor? Boşverin gitmeyin, sormayın o zaman.
Erkek evlat doğurmak resmen lanetlenmek gibi bir şeymiş ya hu!

Tamam kabul ettik zaten 8 aydir gorusmuyoruz. Kizkardesim aslinda evlerini merak ediyordu , deniz manzarali terasli , vs diye . Ic anadoluda kcuk bir kasabadadogdu buyudu , boyle evleri anca filmlerde goruyor heveslenmis, fotograf cekip instagrama koyucam vs. diye. Bence de sacma ama genc iste, hevesini alsaydi 1-2 saat sonra yollasalardi.
Yok artiikkk.sebebide sahaneymis dogrusu..eminim sz ona uygun bi dille anlatrsnz.onlar anlamaz yasamayan bilmez bu sureci

Tüp bebeğin her aşaması zor heryerim şiş ve ağrıyordu çok stresliydim herşeyimle ilgilenen her dediğimi yapan biricik eşimi boğmak istiyordum başka izahate gerek var mı?

Birde konu sahibi madem kabul etmeyecekti evlenmeseymis yazmis te allam
Bilmiyosunuz sanirim evlenirken o imzaladigimiz defterde bunlarin hepsi madde madde yaziyo kadinlar yalnizca erkekle degil aileleri ilede evlenir her daim laf sokulsa fesatlik yapilsa bile susmak zorunda hatta guler yuz gostermek zorunda onlar aradimi hep acilacak o telefonlar gelmek istedilermi kesinlikle itirazda etmeyeceksin yoksa o evlilik gecersiz sayilir kadin yasi var akli basinda biri ezememisler diye iclerine oturmus ama kucuk vur enseye al lokmayi olsaydi ondan guzeli ondan iyisi olmazdi

Bir insan normal hayatında neyi sevmiyorsa hassas bi zamanında 'onu çekemem şimdi' der. Yani yok yumurta topluyormuş tedavi görüyormuş bunlar sevdiği şeylere engel olmaz insanın. Burada biraz daha derin bakın konuya . Kız kardeş neden bu kadar dış kapının Mandalı durumuna düşürülüyor? ??? Karısı olarak onun hem anne hem baba hem kardeşi görevini görebilecek miymiş? Madem çocuk da yapmasın çocuğu götevini de görsün! Neden yalnız bırakılıyor bu koca bu hayatta. Neden sadece kendisiyle yetinmek zorunda kalacağı bi duruma maruz bırakılıyor...
Benim de hassas dönemlerim oldu. İnsanları Geri çevirirken telafi teklifini de mutlaka yanında sunmuşumdur. Çünkü beni seven insan benle görüşmeyi teklif eder hiç değilse bu sevgi bi özrü hakediyor... çok ağır eleştiriler yapılmış konu sahibine. Ki abisinin eşine hiçbir şey söylememiş bile. Saygı duymasa abisinin eşine açar telefonu bişey söylerdi muhakkak değil mi.ama şu da bir gerçek Abisinin evi onlar için baya baya yabancı kalmış eşi yüzünden. Biraz empati lütfen her iki tarafa da.
Kusura bakmayın olaya herkesin açısından bakmak empati yapmak böyle uzun sürüyor. Size de tavsiye ederim böyle uzun düşünmeyi

Bilmiyosunuz sanirim evlenirken o imzaladigimiz defterde bunlarin hepsi madde madde yaziyo kadinlar yalnizca erkekle degil aileleri ilede evlenir her daim laf sokulsa fesatlik yapilsa bile susmak zorunda hatta guler yuz gostermek zorunda onlar aradimi hep acilacak o telefonlar gelmek istedilermi kesinlikle itirazda etmeyeceksin yoksa o evlilik gecersiz sayilir kadin yasi var akli basinda biri ezememisler diye iclerine oturmus ama kucuk vur enseye al lokmayi olsaydi ondan guzeli ondan iyisi olmazdi
Gerekli iletişimi kursaydı onlarla evüne kabul etmek istemediği zamanları kırmadan anlatırdı.

Abisini gorsun kadin evinde misafir istemiyor olabilir bundan dogal bir sey yok ayrica tup bebek tedavisi goruyormus. Gorumcesi abisinin evinde foto cekip instaya atcak diye kadin keyfini mi bozsun?
hayır zaten rahatsızda gitmesi uygun degil. ama hiç mi abisinin eveine gidemeyecek

1 aylik evlilerken iftara gittik,(annem ben esim orucluyduk onlardegildi, tatil gunuydu)
haslanmis ciger ve ince bulgurdan pilav yapmisti. Baska corba vs hicbir sey yoktu , hurmetini, misafirperverligini anlamissinizdir! Esim birdaha gitmedi evlerine, annem de birkere dusuk yaptiginda gitti, evi temizledi yemek yapti bir daha gitmedi. Zaten annem baska sehirde yilda 1-2 kere gelirbende 2-3 hafta kalir. Onlara gitmez yeni evliler diye
kendimi davet etti iftara siz mi haber verdiniz gittiniz.ben 1 aylık evliyken henüz misafire çıkacak kadar güzel yemek yapamıyordum,belki kız yapamadı,siz giderken bir iki çeşit yapıp götürseydiniz,18 senelik evliyim halen ramazanda eşimin ailesi iftara kendim davet ettiğim halde yemek yapabilecek kapasitem olmasına rağmen kayınvalidem yardıma gelir ben yardım et demediğim halde.gelinden beklentiniz biraz fazla geldi bana.

Back
X